2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

haha buda iyimiş. benim sessiz dediğim kaynanaya bile gıcık oluom. yok kucka istiomuş yok bilmem napıomuş batıo aa herşey nie böyleyiz bi saat dışarı çıkmak için ana kucağıyla bırakıom o bi saat boyunca emzik ağzında ve sürekli sallıo

Kızım artık bakınıyo cilve falan yapıyo eşim diyor ki gece gündüz uyumuyo 4 aylık gibi bilmiş oldu ,yani gecesi 2 gündüzü 2

selam kızlar..
ne var ne yok kk'da.. eskisi gibi giremiyorum artık, kızımda bende hasta olduk.
ama şimdi daha iyiyiz cok sükür.
ecrin bize gelebilirsin canım ne zaman istersen, önce haber ver ama süpriz olmasın sana :)

ne süprizi olcek canım. evin dağınıklını diosan bizimki daha beterdir emin ol aynı durumdayız merak etme haber ederim ama merak etme.

yarın gelimmi perşembe aşımız var cuma kaynananın mevlüdü var. hafta sonu kocişime ait amma sıraladım hee

güsel kızımında çoooooookgazı vardı bi türlü uykuya dalamıyodu pamuğum dün arkadaşım ada çayı yağı tavsiye etti bu yağı bir iki damla avcunuzun içine dökün miniklerin ayacık altlarına yada karınlarına masaj yapın çok iyi geliyo

kimseyi takmayın kızlar yaa, ben tatildeyken banada cok şey diyen oldu ama annelik içgüdüsüyle hareket ettim hep. kızımın ne zaman acıktıgını, ne zaman üşüyecegini ben daha iyi bilirim dimi :))

balsurat, benimde lohusalık 53 gün sürdü canım, 33. gün bitmişti 2 gün sonra tekrar başladı ama lekelenme gibi deil baya baya yani :) 53. gün bitti neyseki, ama 10 gün sonrada adet oldum :))

Son düzenleme:

davetiye gönderebilir misin canım kubili34@hotmail teşekkürler

yarınmı ne yapcaaama karar verebilirmiyim yarına kadar cok erken :)
diger günler uymuyo madem, gel buyur canım :) Allah ne verdiyse yirik bişeyler :)

off yaa ne bişeyler yapması hiçbişe yapmıosun küserim heee. otur beni bekle ben getirim burdan. simit dünyasından özlemişindir

gökçerana geçenlerde yazmıştım ama görmediysen söyliyim yine..biz laktazim die bi ilaç kullanıyoruz gerçekten faydasını gördük..arkadaşımın kolik bi bebeği vardı doktoru verdi bu ilacı ona yanında bide sab simplex kullandılar ve %50 oranında iyileşme gördük dedi..doktorunuza bi danışıp kullanabilirsin bence..Allah yardımcın olsun cnm

canım banada yollasana davetıye ozelden msj atıyım ben sana maıl adresımı

mervam gönderdim cnm davetiyeyi..

davetiye gönderebilir misin canım kubili34@hotmail teşekkürler

kubili sana da gönderdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…