aksam eve gelıcez kaynana kudurdu :) cocugu eşim alcakmıs aksam ya dısarı cıkarken öyle olurmus..eşimde bi bagırdıı bi dur yaa dedi ayy guluyom tövbe gunahada giriyorum allahım affet cahillik işte kadında ne yapsın
selam kızlar..
ne var ne yok kk'da.. eskisi gibi giremiyorum artık, kızımda bende hasta olduk.
ama şimdi daha iyiyiz cok sükür.
ecrin bize gelebilirsin canım ne zaman istersen, önce haber ver ama süpriz olmasın sana :)
yarın gelimmi perşembe aşımız var cuma kaynananın mevlüdü var. hafta sonu kocişime aitamma sıraladım hee
kızlar internette bi site var unnado diye..anne ve bebek için indirimli ve kaliteli ürünler satıyo..ben çok güzel oyuncaklar aldım playskool dan..sanırım davetle üye olunuyo..beni bi arkadaşım davet etti..face de bende ekli olanların maillerini bulup davet ettim..üye olmak isteyen olursa davetiye gönderebilirim..
yarınmıne yapcaaama karar verebilirmiyim yarına kadar cok erken :)
diger günler uymuyo madem, gel buyur canım :) Allah ne verdiyse yirik bişeyler :)
kızım zeynep ablasyla tanışçak :)
yok kız bişi getirmene gerek yok, zahmet etme ne özlemesi
hele bi yarın olsun bakarız :)
evet ya birce hanım ablasıyla teyzesiyle tanışsın :)
slm kızlar nasılsınız
pratik anne canım benim kızında gaz sorunu var ne denediysem olmas geceleri çok aglıyo yediklerimden de kaynaklanıyo ama acaip gaz var dedi dr acıelma yagı işe yararmı acaba ?? bide kimyon baharat olan var onu mu kullandınız yemekelre artık baharat atmıyom da ben işe yararsa onuda kullanayım rezene hem ona veriyom hem kendim için bendenasıl geciricem kızımın gazını yaa yavrum ne akılıydı gittikçe degişti huyu
canım banada yollasana davetıye ozelden msj atıyım ben sana maıl adresımı
davetiye gönderebilir misin canım kubili34@hotmail teşekkürler
ya bak yapma bişey lütfen. yorma kendini.zaten bebişlerden yiyemeyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?