2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cok üzüldüm canim insallah korktugun gibi olmaz insan mecbur olunca hic bir sey yapamiyor insallah bu aradada kizini saglikli büyütürsün
kızlar söylemesi ayıp kuru fasulye yaptım ve çok severim. yesem ne olur ki:26:
sana bir sey olmaz ama kizin da baya gaz olur

ecrin ece ben bebişimin fotolarına kk ya ekleyemiyorum boyutları çok büyük diyor. nasıl küçültebilirim sen bilg mezunusun bilirsin bu işleri

selam kızlar nasılsınız ya bizim paşa nın huyları değişmeye başladı sizde de var mı 2.5 aylık olduk şimdiye kadar giyinirken sesi çıkmayan çocuk şimdi kendini yırtıyor ayyy nebiliyim bende panik oluyorum nerden çıktı bu huyyyy

zeynepcim biyeri ağrıyor olabilir mi kolu falan mesela? incinmiştir belki oraya dokununca falan ağlıyodur olabilir mi?

aslında gecen hafta karma aşımızı olduk ama bir hafta geçti yani o bi haftada ağlamadı şimdi acırmı dersiniz ay ne biliyim ysvrum ağlıyınca terdöküyorum

gonulcelen paint programıyla da kucultebilirsin fotoları

yukarıdaki menuden resim i sec orda yeniden boyutlandır eğ secenegini sec. ordan yatay ve dikeyi mesela 50% yaparsan yarı yarıya kuculur. sonra da kaydettin mi kuculmus olur.

cnm onla görüntü kalitesi bozuluyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…