kızlar primanın sitesinde fotoğraf yarışması var oraya izmir hayal foto eklemiş oy verin
kızlar söylemesi ayıp kuru fasulye yaptım ve çok severim. yesem ne olur ki:26:
cok üzüldüm canim insallah korktugun gibi olmaz insan mecbur olunca hic bir sey yapamiyor insallah bu aradada kizini saglikli büyütürsün:18::18:günaydın kızlar bunalımdayım perşembe işe başlamak zorundayım ben rapor almayı düşünüyodum genelde en az oğlum altı yedi aylık oluncaya kadar malesef okul kabul etmedi en fazla aralık ayında alabilirim ocakta başlamak zorundaymışım yoksa yeni görevlendirildiğim bu okulda görevlendirmem iptal edermiş müdür bey annem bakacak ama oda sabah erkenden gelecek ben gelincye kadar sonrada gidip abimin oğluna bakması gerekiyor kadıncağız zaten dizlerinden ameliyatlı evlerimizde çok yakın degil ben sütümü sağıp bıraksamda oğlum biberonu bile almıyor çocuğum çok kötü olacak kesin zayıflayıp hasta olur ben mamayıda sadece doğduğu zaman vermiştim bilmiyorum ya kafam çok karışık moralim çok bozuk niye hiç bir şey yolunda gitmiyor ben nasıl düşündüm ne oldu evdeki hesap çarşıya uymadı müdür yardımcısına rapor alacağımı söyledim diye bide eşimden fırça yedim niye hemen gidip söylemişimbu arada annemde biraz mızmızlanıyo o bukadar erken işe başlayacağımı tahmin etmedi ALLAHIM YARDIM ET ÇOK ZOR DURUMDAYIM:84:
sana bir sey olmaz ama kizin da baya gaz olurkızlar söylemesi ayıp kuru fasulye yaptım ve çok severim. yesem ne olur ki:26:
kızlar söylemesi ayıp kuru fasulye yaptım ve çok severim. yesem ne olur ki:26:
ben 2 gün nohut yedim ilk gün hafif sıkıntı oldu 2.gün alıştı
tmm cnm yakışıklımı uyutup yemeğimi de yiyim üye olurum
selam kızlar nasılsınız ya bizim paşa nın huyları değişmeye başladı sizde de var mı 2.5 aylık olduk şimdiye kadar giyinirken sesi çıkmayan çocuk şimdi kendini yırtıyor ayyy nebiliyim bende panik oluyorum nerden çıktı bu huyyyy
ecrin ece ben bebişimin fotolarına kk ya ekleyemiyorum boyutları çok büyük diyor. nasıl küçültebilirim sen bilg mezunusun bilirsin bu işleri
zeynepcim biyeri ağrıyor olabilir mi kolu falan mesela? incinmiştir belki oraya dokununca falan ağlıyodur olabilir mi?
gönder cnm ufaltırım :)
bi programı mı var onun cnm. tamam gönderirim.
gonulcelen paint programıyla da kucultebilirsin fotoları
yukarıdaki menuden resim i sec orda yeniden boyutlandır eğ secenegini sec. ordan yatay ve dikeyi mesela 50% yaparsan yarı yarıya kuculur. sonra da kaydettin mi kuculmus olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?