2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar show haberde bebeklere 1 yaşına kadar ateş düşürücü vermeyin diyo oysa ben iki aylıkken 1 günde 2 defa verdim aşıdan dolayı doğal yollarla ateşi düşürmeye çalışın diyo

kızlar ya benim profil açılınca hiç arkadaşım yokarkadaş olarak nasıl ekleniyosunuz ekleyeyim izi bu arada benimde facem yok

cnm onla görüntü kalitesi bozuluyor. :)

evet ama fotograf buyukse zaten cozunurlugu yuksektir o yuzden kuculunce gozu rahatsız edecek bi bozulma olmuyor cogunlukla. genelde büyütürsen daha fazla bozulur görüntü kalitesi. ben hep paintle kucultuyorum fotograflarımı photoshopun acılması uzun surdugu icin, goruntu kalitesi konusunda pek sıkıntı yasamaıdm :)

kızlar bu arada sizin bebişlerin de ellerinin içi nemli gibi mi? benim kuzumun elerinin içi nemli gibi böyle ve cok cabuk kirleniyo böyle pamuklar toplanıyo parmaklarının arasında. surekli unibaby ile siliyorum ellerini sizde de boyle mi

tmm hocam :))

evet canım bizim de öyle hatta bazen yara gibi bile oluyor krem sürüyorum

affanında nemlı ve pamuklu oluyor fragola bızımkı devamlı yumruk yapıyor elın ıcı sık hava almadıgından nemlenıyor dıye dusunuyorum 1-2 aya gecer bence.

bilmiyorum ki canım bende havasız mı kalıyor acaba onun için mi oluyor diyorum.dün eldivenleri çıkardım minicik elleri buz gibi oluyor.üşüttü herhalde dünden beri kusuyor bende giydirdim eldivenleri

ben bayadır eldivenlerini giydirmiyorum yine de oluyor

affanında nemlı ve pamuklu oluyor fragola bızımkı devamlı yumruk yapıyor elın ıcı sık hava almadıgından nemlenıyor dıye dusunuyorum 1-2 aya gecer bence.

hmmm olabilir canım dogru, neyse insallah gecer 1 2 aya :)

aynen benimkininde öyle bende uni baby ile sürekli silip kuruluyorum.

kızlar yaa sanırım çınar kuzum grip oldu burnusu akıyor hapşırıyor öksürüyor kusuyor üşüttük sanırım. pedifen veriyorum ama perşembe dr a gidicez aşılar için onuda bir sorayım birde ıhlamur veriyorum. ateşine baktım şimdi 37 derece

pratık anne evet bugun sonucları aldım cok sukur talesemı cıkmadı kansız kalmısım sadece 15 ıgne verdıler bugun basladım dr ıgnelerle kısa zamanda duzelır dedı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…