sağol canım umarım herşey yolunda gidercok üzüldüm canim insallah korktugun gibi olmaz insan mecbur olunca hic bir sey yapamiyor insallah bu aradada kizini saglikli büyütürsün
sana bir sey olmaz ama kizin da baya gaz olur
cnm onla görüntü kalitesi bozuluyor. :)
lavinya sana yolladım meslektaşız sanırım ben de öğretmenim
evet ama fotograf buyukse zaten cozunurlugu yuksektir o yuzden kuculunce gozu rahatsız edecek bi bozulma olmuyor cogunlukla. genelde büyütürsen daha fazla bozulur görüntü kalitesi. ben hep paintle kucultuyorum fotograflarımı photoshopun acılması uzun surdugu icin, goruntu kalitesi konusunda pek sıkıntı yasamaıdm :)
kızlar bu arada sizin bebişlerin de ellerinin içi nemli gibi mi? benim kuzumun elerinin içi nemli gibi böyle ve cok cabuk kirleniyo böyle pamuklar toplanıyo parmaklarının arasında. surekli unibaby ile siliyorum ellerini sizde de boyle mi
tmm hocam :))
evet canım bizim de öyle hatta bazen yara gibi bile oluyor krem sürüyorum
ayy hadi ya peki neden öyle oluyo ki acaba ne zaman gececek
bilmiyorum ki canım bende havasız mı kalıyor acaba onun için mi oluyor diyorum.dün eldivenleri çıkardım minicik elleri buz gibi oluyor.üşüttü herhalde dünden beri kusuyor bende giydirdim eldivenleri
affanında nemlı ve pamuklu oluyor fragola bızımkı devamlı yumruk yapıyor elın ıcı sık hava almadıgından nemlenıyor dıye dusunuyorum 1-2 aya gecer bence.
kızlar bu arada sizin bebişlerin de ellerinin içi nemli gibi mi? benim kuzumun elerinin içi nemli gibi böyle ve cok cabuk kirleniyo böyle pamuklar toplanıyo parmaklarının arasında. surekli unibaby ile siliyorum ellerini sizde de boyle mi
affanında nemlı ve pamuklu oluyor fragola bızımkı devamlı yumruk yapıyor elın ıcı sık hava almadıgından nemlenıyor dıye dusunuyorum 1-2 aya gecer bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?