pratık anne evet bugun sonucları aldım cok sukur talesemı cıkmadı kansız kalmısım sadece 15 ıgne verdıler bugun basladım dr ıgnelerle kısa zamanda duzelır dedı bakalım
noldu gız
tmm cnm izmir hayali bilionmu fotoyu bulabilcenmi javada yapmışlar direk izmirhayalin resmi gelmicek çünkim.
selam kızlar show haberde bebeklere 1 yaşına kadar ateş düşürücü vermeyin diyo oysa ben iki aylıkken 1 günde 2 defa verdim aşıdan dolayı doğal yollarla ateşi düşürmeye çalışın diyo
kızlar bu arada sizin bebişlerin de ellerinin içi nemli gibi mi? benim kuzumun elerinin içi nemli gibi böyle ve cok cabuk kirleniyo böyle pamuklar toplanıyo parmaklarının arasında. surekli unibaby ile siliyorum ellerini sizde de boyle mi
selam kızlar...
benim prenseste hastagrip olmuş...öksürüyo hapşırıyo,burnu akıyo kuzumun...dr amca ilaç vermedi çok küçük diye, sadece serum fizyolojik damlat dedi...bide ateşi yükselirse ve uyurken 1 dakikada 50 den fazla nefes alıyosa hemen getiriyosun dedi...
ay evet cnm bulamadım yaa
ya sünnet olduğunda ağrısı olduğu için 4-5 kez verdik bizde..yarında aşımız var vermiyim bari mümkün olduğunca..
bizimkide öyle fragola..hep yumruk gibi tuttukları için normal sanırım
benim kızım şu an ellerini tanımaya çalışıyor
ağzına sokmanın yanında artık yüzüne, burnuna, gözüne sürüyor, kaşır gibi
çizmiyor da yavrum, elinin tersini sürüyor
dün emziği yanına düştü, elinin tersiyle hemen soktu ağzına emziği :)
ha bir de oyun oynamaya başladı :)
babası auvv diyo, o da auvv diyo, dakikalarca yapıyolar
bunu karşılıklı yapıyolar :)
dur cnm özel msj atim sana
kızlarr kimse yookmu cook kotuyumm yaa
oğlum geclerı hıc uyumuyor hep ağlıyor
17 ssat bı bebek nasıl durur uykusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?