2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar...

benim prenseste hasta grip olmuş...öksürüyo hapşırıyo,burnu akıyo kuzumun...dr amca ilaç vermedi çok küçük diye, sadece serum fizyolojik damlat dedi...bide ateşi yükselirse ve uyurken 1 dakikada 50 den fazla nefes alıyosa hemen getiriyosun dedi...

selam kizlar nasilsiniz bebekleriniz gelisiminde ne durumda neler ögrendi benimkisi aguluyor parmagini yaliyor su anda bunlari yapyior birde 5 dak emiyor hizli hizli o kadar bitti yarin kontrolümüz var cok merak ediyorum kilosunu boyunu

noldu gız

tmm cnm izmir hayali bilionmu fotoyu bulabilcenmi javada yapmışlar direk izmirhayalin resmi gelmicek çünkim.

ay evet cnm bulamadım yaa

selam kızlar show haberde bebeklere 1 yaşına kadar ateş düşürücü vermeyin diyo oysa ben iki aylıkken 1 günde 2 defa verdim aşıdan dolayı doğal yollarla ateşi düşürmeye çalışın diyo

ya sünnet olduğunda ağrısı olduğu için 4-5 kez verdik bizde..yarında aşımız var vermiyim bari mümkün olduğunca..

bizimkide öyle fragola..hep yumruk gibi tuttukları için normal sanırım

geçmiş olsun canım çok üzülüyorum yaa aman hasta olmasın kuzular o kadar da giydiriyorum dikkat ediyorum ama

benim kızım şu an ellerini tanımaya çalışıyor

ağzına sokmanın yanında artık yüzüne, burnuna, gözüne sürüyor, kaşır gibi
çizmiyor da yavrum, elinin tersini sürüyor

dün emziği yanına düştü, elinin tersiyle hemen soktu ağzına emziği :)

ha bir de oyun oynamaya başladı :)

babası auvv diyo, o da auvv diyo, dakikalarca yapıyolar

bunu karşılıklı yapıyolar :)

ha bir de oyun oynamaya başladı :)

babası auvv diyo, o da auvv diyo, dakikalarca yapıyolar

bunu karşılıklı yapıyolar :)

onları benim kızda bayadır yapıo. emziği iktirmeye baya önce başladıydı iyi yanıda var kötü yanıda var bu emziğin ortasında götürem bari bugun ben iki kez falan verdim. gündüz hep emziksiz uyudu bi ara huysuzlaştı az verdim. bide wc ye gitçektim ağlıcağı tuttu o zmn veridm. zor aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…