2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

pampersin islak mendilini kulanyiorum bir sey olmadi olacagi varsa dedigin gibi olur ama benim arkadas söyledi bana onun pisik olmus annesi ona zeytin yagini tavada isit soguyunca sür demis öyle yapinca gecmis bir dene istersen ama güzelce tavada isitman sartmis.

canım daha önce de yazmıştın, vala hiç bilemiyorum ama herhalde hormonlardandır.

dikiş kısmını değil de etrafını temizleyebilirsin? ağda ya da jiletle
ay ya ayna alıp bakmaya korkuom :s napalım yapcaz artık bişiler

kız dilek noldu senin kaynana merak ettim, sizde mi hala?

ay hiç sorma. katil olcam. hayatımın en mutlu günlerini bana zehir etti. ama ben ona yapcağımı bilirim. anlatsam eminim sizde sinir olursunuz.
doğumdan sonra eve geldik ben yatağımda yatıyorum ya bu alıp bebeği diğer odaya götürüp saatlerce getirmiodu. yavrum ağlıodu emzikle susturuodu. bikaç günlük bebeğe emzik veriodu. yavrum onun yüzünden sarılık oldu. çünkü emziremedim sütümde erken gelmedi o yüzden. en sonunda dayanamdım anne yanımda dur emzirmem gerekince emzireyim dedim. ondan sonrada sütün yok sütün yetiomu mama yapım mi die die deli etti beni. kadın oğlumu benden kaçırmaya çalışıo. bide eşime dilek benden bebeği kıskanıo demiş. insaffffffff ya insaffffffffffffffffffffffffff :S şuan küsüz. inşallahda barışmaz yüzsüz. ama hergün geliolar. yine saatlerce kucağında tutuo. ama oğlum beni istio. o kucağına alınca ağlamaya başlıo. mecburen bana verio. ama görmelisiniz ağlamaması için neler yapıo. eee ağlayınca bana vermesi gerekcek yaaa klava:

ay yazamadım benim kızı annemler kucakçı yaptılar almayın desem kıskanıo olcam. puudrayı cildini kurutur die önermiyorlar ben çok sürmüyorum elime döküom az az sürüom rahatlatıo kuzumu.
ıslak mendil olarakta nivea kullanıom çok pahalı hee sadece poposuna kullanıom

yahuu kızlar herkes aynı dertten muzdarip

sağol canım, denicem bu zeytinyağını mutlaka

allah sana sabir versin dilek bir palyonco gibi giyinmesi kesin kalyiordur kesin anne sevmedigi kiside bebek durmyor sanirim cocukta kimi sevip sevmeyecegini bilyior baksana kucaginda durmyuorsa

ay ya allah sabır versin sana, dayanma gücü versin. sen yine bişe dememeye çalış ama kuzucunu senden kaçırmasına da izin verme. yuuuhhhh dicem vala içimde kalmasın

allahtan çocuk seni arıyormuş, neyse ki.

yahuu kızlar herkes aynı dertten muzdarip

benim kayımpederde kızıma moduk diodu kobak ali diodu bende onun ismi var deyince bozuldu sevdiğimden sölüom bidaha ağzıma almam ismini dedi geçen hafta çekti gitti o günden beri yüzünü gören yok :) ondan önce hergün gelodu. triplendiler iice.

evet yaa bide aramasa mama yiyo olsa hepten vermezler çocuğu

canım sen batticon kullanmış mıydın dikişine?

evet cnm kullandım. ama bana 3. gün musafir geldi ve yardım edenim yoktu sağolsun anacımın musafirleriydi ama erken gelip bana yardım etmekyerine en son o geldi :S güya kurabiye yapmış.

kızım dizlerimin üstünde iki büklüm uyuyo
anlamıom bu çocuğu güzleim beşik duruken :S

of ya sanki doğum yapan biz değil onlarız. loğusa psikolojisindeler aklinialirimsmile
allah bana akıl sağlığı versin valla :S

ben pedime batticondan döküyorum. iyi oluyo ama daha geçmedi dikişim. kaç günde geçtiki sizinkiler???

benimki geçmişti ama açıldı az

ooooooo benim kayınvalide neler diyor bişey diyemiyorum çünkü annemlerde söylüyooooooo ne yaparsın büyüklerin sevgi anlayışı bi garip

ooooooo benim kayınvalide neler diyor bişey diyemiyorum çünkü annemlerde söylüyooooooo ne yaparsın büyüklerin sevgi anlayışı bi garip

ay ne demek öle moduk kobak ali falan erkek mi bu ne kobağı ne alisi :S ne bilim. biz köpek yavrusuna tomis deriz onun gibi bişey sanırım öle olmasada öle gözüküo. arkadaşım geldi ne demek dio moduk :S kızın ismi yokmu dio. küserse küssün napim :S

sizin kayınvalideler vermiyo bebişleri benimkide bebek her ağladığında annesi bu meme istiyo diyo yeni emzirdim diyorum nafile

moduk mu, kobak ali mi???? :roflol::roflol:
evet yaa bide aramasa mama yiyo olsa hepten vermezler çocuğu
benim kaynana ilk günler mama yedirip durdu. en sonunda ben sütüm var mama yemesin diyince küstü gitti. ama noldu şimdi tıpış tıpış gelio...... malesefffffff :S
benimki geçmişti ama açıldı az

hadi yaaaa. tühhh. geçmiş olsun dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…