canım normal ıslak mendil mi kullanıyorsun? şimdi olmaz belki ama ilerde pişik olabilir canım ya, bak biz bir ayı geçtik, şimdi oldu pişik
ve ben çok sık altını değiştiriyorum, çok da dikkat ediyordum uzun süre kalmasın pişmesin diye. ama maalesef olacağı varmış.
paket paket bez bitirdik vala, şimdi iyice sık açıyorum altını. napsam bilemedim. bez olduğu sürece pişik tedavi olmaz kidoktor da ilaç yazdı ama fayda etmedi pişiğe
ay ya ayna alıp bakmaya korkuom :s napalım yapcaz artık bişilercanım daha önce de yazmıştın, vala hiç bilemiyorum ama herhalde hormonlardandır.
dikiş kısmını değil de etrafını temizleyebilirsin? ağda ya da jiletle
kız dilek noldu senin kaynana merak ettim, sizde mi hala?
ben unibaby ve niveanın ıslak mendillerini kullanıyorum, arada da ıslak pamukla siliyorum..
en cokta niveanın ıslak mendilini sevdim, daha yumusak ve %100 cotton diyo :)
bi kere pişik oldu ama, uzun süre degiştirememiştim bezini ondan oldu heralde, zeytinyagı sürdüm gecti cok sükür.. pudra zararlıymış diye pişik önleyici krem sürüyorum arada, bi de altını aldıktan sonra silince bi bezle kuruluyorum, ama sürmüyorum bezi sadece ıslak kalan yerlere dokunduruyorum :)
pikecim, kaynayıp sogumus yada ılımış suyla sil canım, sıcak su iyi gelmez pişiğine..
ecrin, canım gecmiş olsun, bende aynı dertten cok cektim.. benim dogumdan öncede vardı gerci ama cok artmıştı.. sıcak suya bebe yagı koy üzerine otur 15-20 dk ve kabız kalmamaya calış, iyi olur inş..
yahuu kızlar herkes aynı dertten muzdaripay ya ayna alıp bakmaya korkuom :s napalım yapcaz artık bişiler
ay hiç sorma. katil olcam. hayatımın en mutlu günlerini bana zehir etti. ama ben ona yapcağımı bilirim. anlatsam eminim sizde sinir olursunuz.
doğumdan sonra eve geldik ben yatağımda yatıyorum ya bu alıp bebeği diğer odaya götürüp saatlerce getirmiodu. yavrum ağlıodu emzikle susturuodu. bikaç günlük bebeğe emzik veriodu. yavrum onun yüzünden sarılık oldu. çünkü emziremedim sütümde erken gelmedi o yüzden. en sonunda dayanamdım anne yanımda dur emzirmem gerekince emzireyim dedim. ondan sonrada sütün yok sütün yetiomu mama yapım mi die die deli etti beni. kadın oğlumu benden kaçırmaya çalışıo. bide eşime dilek benden bebeği kıskanıo demiş. insaffffffff ya insaffffffffffffffffffffffffff :S şuan küsüz. inşallahda barışmaz yüzsüz. ama hergün geliolar. yine saatlerce kucağında tutuo. ama oğlum beni istio. o kucağına alınca ağlamaya başlıo. mecburen bana verio. ama görmelisiniz ağlamaması için neler yapıo. eee ağlayınca bana vermesi gerekcek yaaaklava:
pampersin islak mendilini kulanyiorum bir sey olmadi olacagi varsa dedigin gibi olur ama benim arkadas söyledi bana onun pisik olmus annesi ona zeytin yagini tavada isit soguyunca sür demis öyle yapinca gecmis bir dene istersen ama güzelce tavada isitman sartmis.
ay ya ayna alıp bakmaya korkuom :s napalım yapcaz artık bişiler
ay hiç sorma. katil olcam. hayatımın en mutlu günlerini bana zehir etti. ama ben ona yapcağımı bilirim. anlatsam eminim sizde sinir olursunuz.
doğumdan sonra eve geldik ben yatağımda yatıyorum ya bu alıp bebeği diğer odaya götürüp saatlerce getirmiodu. yavrum ağlıodu emzikle susturuodu. bikaç günlük bebeğe emzik veriodu. yavrum onun yüzünden sarılık oldu. çünkü emziremedim sütümde erken gelmedi o yüzden. en sonunda dayanamdım anne yanımda dur emzirmem gerekince emzireyim dedim. ondan sonrada sütün yok sütün yetiomu mama yapım mi die die deli etti beni. kadın oğlumu benden kaçırmaya çalışıo. bide eşime dilek benden bebeği kıskanıo demiş. insaffffffff ya insaffffffffffffffffffffffffff :S şuan küsüz. inşallahda barışmaz yüzsüz. ama hergün geliolar. yine saatlerce kucağında tutuo. ama oğlum beni istio. o kucağına alınca ağlamaya başlıo. mecburen bana verio. ama görmelisiniz ağlamaması için neler yapıo. eee ağlayınca bana vermesi gerekcek yaaaklava:
yahuu kızlar herkes aynı dertten muzdarip
yarican dikişim tam geçmedi sıcak suya oturmak zarar vermesin.
ay ya allah sabır versin sana, dayanma gücü versin. sen yine bişe dememeye çalış ama kuzucunu senden kaçırmasına da izin verme. yuuuhhhh dicem vala içimde kalmasın
allahtan çocuk seni arıyormuş, neyse ki.
canım sen batticon kullanmış mıydın dikişine?
of ya sanki doğum yapan biz değil onlarız. loğusa psikolojisindeler aklinialirimsmile
allah bana akıl sağlığı versin valla :S
ben pedime batticondan döküyorum. iyi oluyo ama daha geçmedi dikişim. kaç günde geçtiki sizinkiler???
benim kayımpederde kızıma moduk diodu kobak ali diodu bende onun ismi var deyince bozuldu sevdiğimden sölüom bidaha ağzıma almam ismini dedi geçen hafta çekti gitti o günden beri yüzünü gören yok :) ondan önce hergün gelodu. triplendiler iice.
ooooooo benim kayınvalide neler diyor bişey diyemiyorum çünkü annemlerde söylüyooooooo ne yaparsın büyüklerin sevgi anlayışı bi garip
moduk mu, kobak ali mi???? :roflol::roflol:benim kayımpederde kızıma moduk diodu kobak ali diodu bende onun ismi var deyince bozuldu sevdiğimden sölüom bidaha ağzıma almam ismini dedi geçen hafta çekti gitti o günden beri yüzünü gören yok :) ondan önce hergün gelodu. triplendiler iice.
benim kaynana ilk günler mama yedirip durdu. en sonunda ben sütüm var mama yemesin diyince küstü gitti. ama noldu şimdi tıpış tıpış gelio...... malesefffffff :Sevet yaa bide aramasa mama yiyo olsa hepten vermezler çocuğu
benimki geçmişti ama açıldı az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?