kızlar gündüzleri kaç saatte bir emziriyosunuz?
benımkıde sık sık emıyor yoksa kıyametı koparıyor:))
mezımecım ben dogdugundan berı kullanıyorum
[/B][/COLOR]
canım adı ne vitaminin
bize polivit verdi dr
GECMİŞ OLSUN TIRNK KESMK ZOR İŞ BNDE UYURKN KESIYOMazizan ve gönülçelen geçmiş olsun kızlar...
1 saattir oğlum ağlıuor ben ağlıyorum tırnağını keserken etini kestim...
geberdim resmen...yavrum sustu ben hala kötüyüm...ne beceriksiz kadınım ben ya...
sünnet olayını bugün ki olaydan sonra bi daha düşünüyorum...acı çekip ağlamasına dayanamadım kızlar valla az daha sinirden kendi etimi de kesicektim...iyileşir dimi?şimdi ağlamıyor acısa ağlar dimi?
15 GUNLUKKEN BASLADIK MULTITABS ACDkızlar vitamin ilacına başlaqdınızmı bebeklere
GÜNDÜZ BNMKI AZ EMIYO 3 SAATDE 1 YADA 2 SAATDE 1 EMIYO BÖYLE DEGILDI 1 HAFTADR BÖYLE 3DE EMDI 2 SAATDR UYUYO SUANkızlar gündüzleri kaç saatte bir emziriyosunuz?
ben sadece devit 3 kullanıyorum....başka bişi vermedi dr.. bu arada benım kızımın elı ve ayagı çok zor ısınıyor kansızlıkmı var dıye şüphe ediyorum baktırmak istiyorum aslında kan degerlerıne ama kıyamıyorum canı yanacak dıye..
aşı için banada bilgi verir misiniz bana da dediler gitmeden ateş düşürücü verin diye
kızlar aşıya gitmeden önce ateş düşürücü verdinizmi ?haftaya aşımız varda.. eltim ver deyip duruyor sonra ateşi çıkarsa perişan olurmuşum yarabbim ya insanların agzından bir kere olumlu söz çıkmaz:121:
azizan ve gönülçelen geçmiş olsun kızlar...
1 saattir oğlum ağlıuor ben ağlıyorum tırnağını keserken etini kestim...
geberdim resmen...yavrum sustu ben hala kötüyüm...ne beceriksiz kadınım ben ya...
sünnet olayını bugün ki olaydan sonra bi daha düşünüyorum...acı çekip ağlamasına dayanamadım kızlar valla az daha sinirden kendi etimi de kesicektim...iyileşir dimi?şimdi ağlamıyor acısa ağlar dimi?
slm kızlar
azizan ve gönülçelen geçmiş olsun kızlar...
selam kizlar dün yatamaadim agridan hemorit sanyiordum ama degilmis bugun hastaneye gitim bakti yirtikmis crem 3 tane agri kesici birde suya birakmak icin bir ilac yazdi yani o agri gectin yeter cok kötü birde surup yazdi artik bakicaz
bugun larayi cocuk dr götürdüm 5300 olmus yani bu ay 800 gr almis boyu 59 olmus dr sordum ek mama vereyimi diye germyor söyledi biri iki tane ine oldu kizim birini agizdan digerini bacagindan vurdu dr. atesi cikarsa fitil verdi. birde bugun ne yiyiorsa kusuyor söyledim onun icinde fitil verdi.
kulak arkasi ve göbegi sivi gelyiordu bir türlü kurumuyordu onun icin crem aldik.
simdi müzik dinlyior kizim
kızlar başınız ağıyınca ne alıyorsunuz ilaç. süte geçmeyecek. sanırım migrenim tutacak benim
geçmiş olsun tatlım
bende de var hemoroid gerçi senin ki yırtık mış doğumdan sonra oldu ve acı veriyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?