2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar nasılsınız evde tadılat var çok sınırlıyım benn(
otURMA ODASINA STRAFOR mu ne ondan yaptırıyoruz soguk gelıyo dıye...

bu arada bende tırnaklarını kesemem dıyodum ama şimdi emzirirken çok rahat kesıyorum...ee emerken kendınden geçiyo bizim cimcime banada kolay oluyo...

ben sadece devit 3 kullanıyorum....başka bişi vermedi dr.. bu arada benım kızımın elı ve ayagı çok zor ısınıyor kansızlıkmı var dıye şüphe ediyorum baktırmak istiyorum aslında kan degerlerıne ama kıyamıyorum canı yanacak dıye..

GECMİŞ OLSUN TIRNK KESMK ZOR İŞ BNDE UYURKN KESIYOM

kızlar vitamin ilacına başlaqdınızmı bebeklere
15 GUNLUKKEN BASLADIK MULTITABS ACD

kızlar gündüzleri kaç saatte bir emziriyosunuz?
GÜNDÜZ BNMKI AZ EMIYO 3 SAATDE 1 YADA 2 SAATDE 1 EMIYO BÖYLE DEGILDI 1 HAFTADR BÖYLE 3DE EMDI 2 SAATDR UYUYO SUAN

BNM KIZINDA ÖYLE KAN DEGERLERINE BAKLDI FAZLA FAZLA KANI VAR DEDI DOKTOR EL İ YAGI HEP SOĞUK AYAGINA 4 KAT GYDRMEKTEYIM

kızlar bısey sorsam sezeryan dıkışlerınız ıcın krem kullanıyomusunuz ?haftaya doktora gtcem kulanıdıgınız bısey varsa bnde ondan alyım balsurat hala bnm de akıtım var ya delı oluyom hıc btmcek gıbı cok az az gelıyo ama ınsan sınır oluyooo

aşı için banada bilgi verir misiniz bana da dediler gitmeden ateş düşürücü verin diye

aman kızlar sakın...ne gerek var...hem o kadar ateş çıkmıyo bizde hele hiç çıkmadı ateş..ilaç iyi bişey değilki...belki çıkmıycak boşu boşuna vermiş olacaksınız...dr'um bana ateş 38 derecenin üstüne çıkarsa o da büyük oğlum için ateş düşürücü ver diyo...38' e kadar soyarak ılık duş aldırarak doğal yöntemlerle ateşi düşüreceksin diyo...

benim oğlum 3 yaşında 15 ten fazla ateşlendi şimdiye kadar dr'umuz sadece 2 kere antibiyotik verdi...ilaç iyi bişey değil diyo...

canım geçmiş olsunn bende yaptım aynısını okadar ağladıkki kızımla aynen o susmuştu ben ağlamaşıtım gene ama çözüm bulduk bebedorun bi seti var normal makasın ucu böle eğik çok kolay kesilio bide kağıt törpü var içinde onlada ucunu düzeltioorum bide normal çıt çıt tırnak makası var onuda büyüyünce kullancam:)

selam kizlar dün yatamaadim agridan hemorit sanyiordum ama degilmis bugun hastaneye gitim bakti yirtikmis crem 3 tane agri kesici birde suya birakmak icin bir ilac yazdi yani o agri gectin yeter cok kötü birde surup yazdi artik bakicaz
bugun larayi cocuk dr götürdüm 5300 olmus yani bu ay 800 gr almis boyu 59 olmus dr sordum ek mama vereyimi diye germyor söyledi biri iki tane ine oldu kizim birini agizdan digerini bacagindan vurdu dr. atesi cikarsa fitil verdi. birde bugun ne yiyiorsa kusuyor söyledim onun icinde fitil verdi.
kulak arkasi ve göbegi sivi gelyiordu bir türlü kurumuyordu onun icin crem aldik.
simdi müzik dinlyior kizim

geçmiş olsun tatlım
bende de var hemoroid gerçi senin ki yırtık mış doğumdan sonra oldu ve acı veriyor....

kızlar başınız ağıyınca ne alıyorsunuz ilaç. süte geçmeyecek. sanırım migrenim tutacak benim

canım paresetemol içeren şeyler alabilirsin mesela taylol minoset parol ...
ben tylol alıyorum öle durumda gerçi çok zorlanırsam alıyorum
benim adetler çok ağrılı geçiyordu muhakkak majezik alırdım.şimdi alamam inşallah çok ağrılı geçmez
doğumdan sonra azalır diyorlardı da bilmiyorum...

geçmiş olsun tatlım
bende de var hemoroid gerçi senin ki yırtık mış doğumdan sonra oldu ve acı veriyor....

bende öyle saniyordum degilmis dün o kadar agridiki internete arastirma yaparken resimleri inceliyince benimkisi hemorit olmadigini anladim yirtik varsa erken gidin kizlar ilerde hemoride cevirebilir artik cok kötüydü agridan agladim artik dün ilaclari kulaninca gecermi dedim dr da evet zamanla gecer dedi agrisi gecsinde gerisi önemli degil erken teshis konulursa ilerde amaelyiat gerekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…