bende öyle saniyordum degilmis dün o kadar agridiki internete arastirma yaparken resimleri inceliyince benimkisi hemorit olmadigini anladim yirtik varsa erken gidin kizlar ilerde hemoride cevirebilir artik cok kötüydü agridan agladim artik dün ilaclari kulaninca gecermi dedim dr da evet zamanla gecer dedi agrisi gecsinde gerisi önemli degil erken teshis konulursa ilerde amaelyiat gerekmez
evet cnım bende vermeyi düşünmüyorum çıkarsa birşeyler düşünürüz.. ılık duş aldırmak en güzeliiaman kızlar sakın...ne gerek var...hem o kadar ateş çıkmıyo bizde hele hiç çıkmadı ateş..ilaç iyi bişey değilki...belki çıkmıycak boşu boşuna vermiş olacaksınız...dr'um bana ateş 38 derecenin üstüne çıkarsa o da büyük oğlum için ateş düşürücü ver diyo...38' e kadar soyarak ılık duş aldırarak doğal yöntemlerle ateşi düşüreceksin diyo...
benim oğlum 3 yaşında 15 ten fazla ateşlendi şimdiye kadar dr'umuz sadece 2 kere antibiyotik verdi...ilaç iyi bişey değil diyo...
ben minoset yada parol içiyorumkızlar başınız ağıyınca ne alıyorsunuz ilaç. süte geçmeyecek. sanırım migrenim tutacak benim
biz 20 gündür kullanıyoruzkızlar kan ilacına ne zaman baslıyoruz
GECMİŞ OLSUN TIRNK KESMK ZOR İŞ BNDE UYURKN KESIYOM
15 GUNLUKKEN BASLADIK MULTITABS ACD
GÜNDÜZ BNMKI AZ EMIYO 3 SAATDE 1 YADA 2 SAATDE 1 EMIYO BÖYLE DEGILDI 1 HAFTADR BÖYLE 3DE EMDI 2 SAATDR UYUYO SUAN
BNM KIZINDA ÖYLE KAN DEGERLERINE BAKLDI FAZLA FAZLA KANI VAR DEDI DOKTOR EL İ YAGI HEP SOĞUK AYAGINA 4 KAT GYDRMEKTEYIM
kızlar bısey sorsam sezeryan dıkışlerınız ıcın krem kullanıyomusunuz ?haftaya doktora gtcem kulanıdıgınız bısey varsa bnde ondan alyım balsurat hala bnm de akıtım var ya delı oluyom hıc btmcek gıbı cok az az gelıyo ama ınsan sınır oluyooo
bgn ıkı kere fışkırtarak kustu ya neden kızlar
bgn ıkı kere fışkırtarak kustu ya neden kızlar
kızlar yarın aşure günüymüş. keşke yapabilsem de yapsam hiç denemedim şimdiye kadar. rita sanırım sen hallettin o işi. tutturma çok zor mu
kusan bebek cok zor oluyor.. her odada mendillerimiz var her an kusabiliyorr üst baş batıyoruz..kokuncada kötü oluyor gülsuyu ile siliyorum:86:
yaptım canım yaptım...yiyen herkes de beğendi şükür...o gece yağız bey durmadı bir aşure bir yağız gene de fena olmamış...yaparsın canım...nette ölçülere de bak...her aşure tarifi farklı...ben annemin öğrettiğini yaptım...ben ölçüyü fazla kaçırmışım koca bir tencere çıktı..dağıt dağıt bitmedi hala..ben yemiyorum gaz yapar nohut fasülye diye...çok ta severim...napalım artık((
yaptım canım yaptım...yiyen herkes de beğendi şükür...o gece yağız bey durmadı bir aşure bir yağız gene de fena olmamış...yaparsın canım...nette ölçülere de bak...her aşure tarifi farklı...ben annemin öğrettiğini yaptım...ben ölçüyü fazla kaçırmışım koca bir tencere çıktı..dağıt dağıt bitmedi hala..ben yemiyorum gaz yapar nohut fasülye diye...çok ta severim...napalım artık((
normal canım...artık düzene giriyor...kızlar oğlum bugün 7 saat uyudu gece 23.30da uyudu 6da uyandırdım yoksa uyanmıyordu emzirdim 8.30da uyandı normal mi
kızlar oğlum bugün 7 saat uyudu gece 23.30da uyudu 6da uyandırdım yoksa uyanmıyordu emzirdim 8.30da uyandı normal mi
kızlar oğlum bugün 7 saat uyudu gece 23.30da uyudu 6da uyandırdım yoksa uyanmıyordu emzirdim 8.30da uyandı normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?