2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

geçmiş olsun canım...tez zamanda iyileşirsin inş..

kızlar yarın aşure günüymüş. keşke yapabilsem de yapsam hiç denemedim şimdiye kadar. rita sanırım sen hallettin o işi. tutturma çok zor mu

evet cnım bende vermeyi düşünmüyorum çıkarsa birşeyler düşünürüz.. ılık duş aldırmak en güzelii
kızlar başınız ağıyınca ne alıyorsunuz ilaç. süte geçmeyecek. sanırım migrenim tutacak benim
ben minoset yada parol içiyorum
kızlar kan ilacına ne zaman baslıyoruz
biz 20 gündür kullanıyoruz kansızlıgımız varda tesadüfen sarılık tahlilinden dolayı dr istemıstı tahlıl öyle ögrendik

aaa demek senınde devam lekeler o zaman içim rahatladı biraz dr dedıgı dogruymus kişiden kişiye degısyormus .haftaya gel dedı ama biraz daha durayım en ıyısı kesılır belk :86:

ewet yarın asure gunu esımle yarınve cuma gunu oruc ttucaz asurede yapcm allahın ıznıyle işaah ne yemegı yaptınız kızlar :)bnada fıkır verın

dun btn gun dısardaydık işallah üşütmedım ya bu kızı off ne zormus ya anne olmak bol bol emzırıyımde hasta olmasın amanbır fıskırtarak kusmASI eksıktı cuma kontrol var bakalım

kusan bebek cok zor oluyor.. her odada mendillerimiz var her an kusabiliyorr üst baş batıyoruz..kokuncada kötü oluyor gülsuyu ile siliyorum:86:

kızlar yarın aşure günüymüş. keşke yapabilsem de yapsam hiç denemedim şimdiye kadar. rita sanırım sen hallettin o işi. tutturma çok zor mu

yaptım canım yaptım...yiyen herkes de beğendi şükür...o gece yağız bey durmadı bir aşure bir yağız gene de fena olmamış...yaparsın canım...nette ölçülere de bak...her aşure tarifi farklı...ben annemin öğrettiğini yaptım...ben ölçüyü fazla kaçırmışım koca bir tencere çıktı..dağıt dağıt bitmedi hala..ben yemiyorum gaz yapar nohut fasülye diye...çok ta severim...napalım artık((

kusan bebek cok zor oluyor.. her odada mendillerimiz var her an kusabiliyorr üst baş batıyoruz..kokuncada kötü oluyor gülsuyu ile siliyorum:86:

bnde gül suyu alıyımde öle temızlıyım hep bn batıyom babasınıda batrıyo :)amn ıyı olsunlarda

ay bak bunu hiç düşünmemiştim şimdi bu sene aşurede mi yiyemeyeceğiz puffffff

içinde şeker varya gaz yapmaz bnce bır kase ye hmde bol sütünolur içinde btn süt yapn gıdalar var :)

selam kızlarrr nasılsınızz bi kaç gündür girmedim kk yaa bazı bebişlern sağlık problemi olmuş çok çok geçmiş olsun bizde dün aşılarımızı olduk hiç korktuğum gibi oılmadı valla ateşimizde hiç çıkmadı en fazla 37 oldu ilaç falan vermedim düşürmek içinde uğraşmadım çünkü makkatan ölçüm yaptım yani yarım derece aşağısı 1,5 derece aşağısı kabul edilio yalnız biraz huzursuzluğumuz oldu ama misafirim vardı onlara gülüp agu yapmaktan pek mzmızlık yapmaya fırsatı olmadı kuzumun D şimdide uyuyo kakasını yaptı alt değitircez bizden bu kadar ben daha bi dünya ütü yapcam ama bakalım nasıl yapcam :):) he bu arada kilo boy ölçümüde yapıldı onuda boy kilo topiğine yazıcam görüşürüz kızlarrr:)

kızlar oğlum bugün 7 saat uyudu gece 23.30da uyudu 6da uyandırdım yoksa uyanmıyordu emzirdim 8.30da uyandı normal mi

kızlar oğlum bugün 7 saat uyudu gece 23.30da uyudu 6da uyandırdım yoksa uyanmıyordu emzirdim 8.30da uyandı normal mi

normal canım bize de bazen oluyor ama ben uyandırmıyorum artık kendi uyanırsa uyanıyor

selam kızlar bu arada lina kucagımda uyudu yine ben de bi bakayım dedimm

uyanmışta sen duymamış olabilirmisin..?

korkutmayayım ama benim kızımda çok uzun uyuyo, uyanana kadar emzirmiyorum uyandırayım diye sordum dr'a... 5 buçuk saatten fazla uyuyorsa getir dedi...saat kur dedi 5 buçuk saat sonraya eğer saatle uyanmışsan bebek seni uyndırmamışsa getir hemen dedi...ama neden öyle söyledi onuda sormadım...
sende bi dr'una sor istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…