canim bend sordum zorla uyanmayinca emziriyorum ama 5 dakika bil emmeden geri uyuyor.gece uyandirayim mi dedim yok uyanmiyorsa uyandirma dedi benim doktorkızlar oğlum bugün 7 saat uyudu gece 23.30da uyudu 6da uyandırdım yoksa uyanmıyordu emzirdim 8.30da uyandı normal mi
bu arada selam kizlar
canim senin doktor da farkli söylemis gercekten merak ettim niye öyle dedi crazy peri
benim oğlum artık beni net olarak tanıyo yabancılar seslendiğinde ağlıyor ben konuşunca oda agu gugu sesler çıkarıyo kuçağa alınmak istiyo gözüyle çok olmasada takip ediyoselam kizlar nasilsiniz bebekleriniz gelisiminde ne durumda neler ögrendi benimkisi aguluyor parmagini yaliyor su anda bunlari yapyior birde 5 dak emiyor hizli hizli o kadar bitti yarin kontrolümüz var cok merak ediyorum kilosunu boyunu
canım istemeyerek demiştir canını sıkma erkekler de geçkız delı gıbı aglıyordu susturamadık bı turlu sakınlesmedı en sonunda aldım yatak odasına goturuyordum esım salonda kendıne yatak yapmıs kafasına yorganı cekmıs ve bana aynen sunu soyledı :
cocuk cocuk dıye tutturmasaydın sımdı yatagımızda mısıl mısıl uyuyo olcaktık al sana cocuk
cok kırıldım ya odaya geldım aglıyorum
bebek de aglıyo ben deee
nasıl derım sen olmsaydın dıye ona ellerıne bakıyorum yuzune gozlerıne benım olan bı canlı bu
Playskool-Bebeimin en iyi arkada!
kızlar yarışma var....ödüllüymüş...
crayz geçmiş olsun canım...benim oğlumda bayramda hastalanmıştı..epey sürdü..zaten işTAHSIZDI..İYİCE ZAYIFLADI..tabi ben de büyüğe koşturmaktan küçükle zor ilgileniyorum..
zor yiyor altı bezli zor uyur geceleri..anlayacağınız o da daha bebecikkk..:))
umarım hemen atlatır..
lavinyacım 22-24 diyor drlar..üşüyüp üşümediğini burnundan ve ensesinden anlayacaksın..üşüdüğü oralardan belli oluyor..
ama banyo yıkadıysan biraz sıcakta kalabilir bir süre..
benim oğlanda hastaydı onuda götürmüştük, bide onla uğraşıyoduk hiç aklıma gelmedi sormak...eve gelince dedim niye sormadan neden diye...
oğluşta çok hasta minik kuzuma akciğer filmi çektiler, kan tahlilleri...bronşit olmuş kuzum...tekrarlayan düşmeyen ateşi var,öksürük dersin sanki karda yatmış....bir sürü ilaç verdi dr...ateş yarına kadar düşmezse yarın iğne verecek(
Playskool-Bebeimin en iyi arkada!
kızlar yarışma var....ödüllüymüş...
çok saolun kızlar...hiçbişey yemiyo 1 kg vermiş..çok değilmiş diyceksiniz ama tecrübeli anneler bilirler o 1 kiloyu 1 senede almıştık herhalde...biran evvel iyileşsinde başka bişey istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?