2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar oğlum bugün 7 saat uyudu gece 23.30da uyudu 6da uyandırdım yoksa uyanmıyordu emzirdim 8.30da uyandı normal mi
canim bend sordum zorla uyanmayinca emziriyorum ama 5 dakika bil emmeden geri uyuyor.gece uyandirayim mi dedim yok uyanmiyorsa uyandirma dedi benim doktor

bu arada selam kizlar
canim senin doktor da farkli söylemis gercekten merak ettim niye öyle dedi crazy peri

benim oğlanda hastaydı onuda götürmüştük, bide onla uğraşıyoduk hiç aklıma gelmedi sormak...eve gelince dedim niye sormadan neden diye...

oğluşta çok hasta minik kuzuma akciğer filmi çektiler, kan tahlilleri...bronşit olmuş kuzum...tekrarlayan düşmeyen ateşi var,öksürük dersin sanki karda yatmış....bir sürü ilaç verdi dr...ateş yarına kadar düşmezse yarın iğne verecek(

uyy yavrum benim cok gecmis olsun canim
ya cocuklar hasta olmasin ya cok zorr birde bebek olunca hangisiyle ugrascaksin zor.rabbim sifasini versin insallah.öyle insan hangisiyle ugrascak sasiriyor.bizim burda birde almanca artik doktorun anlattiklarini bile duymuyorsun bazen cocuklarla ugrasmakdan.sersem gibi oluyor insan.

selam kızlar nasılsınız havalar soğudu bebişler hastalanmaya başladı banyoda zor oluyor ben bugün yaptırdım ama umarım hasta etmem benim oğlan çabuk kirleniyo saçlarıda çok uzun yaşına kadar kesme diyolar ama ben havalar ısınırsa kesicem bu arada evin içi kaç derece olmalı benim şimdi22 derece kombi 24 saat yanıyo ama azmı acaba?

crayz geçmiş olsun canım...benim oğlumda bayramda hastalanmıştı..epey sürdü..zaten işTAHSIZDI..İYİCE ZAYIFLADI..tabi ben de büyüğe koşturmaktan küçükle zor ilgileniyorum..

zor yiyor altı bezli zor uyur geceleri..anlayacağınız o da daha bebecikkk..:))
umarım hemen atlatır..

lavinyacım 22-24 diyor drlar..üşüyüp üşümediğini burnundan ve ensesinden anlayacaksın..üşüdüğü oralardan belli oluyor..
ama banyo yıkadıysan biraz sıcakta kalabilir bir süre..

selam kizlar nasilsiniz bebekleriniz gelisiminde ne durumda neler ögrendi benimkisi aguluyor parmagini yaliyor su anda bunlari yapyior birde 5 dak emiyor hizli hizli o kadar bitti yarin kontrolümüz var cok merak ediyorum kilosunu boyunu
benim oğlum artık beni net olarak tanıyo yabancılar seslendiğinde ağlıyor ben konuşunca oda agu gugu sesler çıkarıyo kuçağa alınmak istiyo gözüyle çok olmasada takip ediyo
canım istemeyerek demiştir canını sıkma erkekler de geç
Playskool-Bebeimin en iyi arkada!
kızlar yarışma var....ödüllüymüş...

ne yarışmasıymış bide üyelik istiyo

canım sanada geçmiş olsun hemen gideyim kombinin derecesini arttırayım

kızlar ben daha oğluma bir dönence almadım beşiğinin müziği var onu açıyorum bazen siz neler dinletiyosunuz bebişlerinize bide bebeğinizin gelişimi için herhangi bir kitap okuyomusunuz tavsiye edeceğiniz kitap varmı bu arada oğlum 3 aylık oldu:81::81::81:

selam kızlar.

Crazy kuzucukların hastaymıs gecmıs olsun canım cok gerıye bakamadım herkes ıyıdır ınsallah.

Lovelı benım ooglumda bazen uzun sure uyuyor dr sordum uyandırma uyusun dedı ac kalıyor ondanmı az kg alıyor dedım acıksa uyanır merak etme duzenını bozma dedı.ılk cok uyudugunda agladıda duymadık dıye esımle cok korktuk ama oyle olmamıs :)

çok saolun kızlar...hiçbişey yemiyo 1 kg vermiş..çok değilmiş diyceksiniz ama tecrübeli anneler bilirler o 1 kiloyu 1 senede almıştık herhalde...biran evvel iyileşsinde başka bişey istemiyorum...

Canım geçmiş olsun benim kızım bi aralar rahatsızdı balı ılıtıp göğsüne sürmüştüm üzerinide gazete kağıdıyla kaplamıştım,(burdaki bir komşumun tavsiyesiydi)epey iyi gelmişti.Birde viks (böyle mi yazılıyor bilmem)sürüp sıcak havlu koymak,ilitılmış pekmezi şurup kaşığıyla vermek,bol ılık su...Bunların hepsinden ara ara fayda gördüm dene istersen.Birde terlerse terli tutma istersen sık sık değiştir...

Playskool-Bebeimin en iyi arkada!
kızlar yarışma var....ödüllüymüş...

playskool çok iyi oyuncak konusunda...bi kaç öneride bulunayım...emekleme arkadaşım(tırtıl) süper...yaramaz toplar muhteşem ötesi oğlum 2,5 yaşındayken kaldırdım kaldırmasam halen oynuyodu:)) ilk arabamla büyüdükten sonra daha çok oynadı...bide eğlence merkezimiydi adı alttan hava üflüyo silindirin içinde bişeyler dönüp aşağı yukarı çıkıyo oda süper oyalıyodu...

çok saolun kızlar...hiçbişey yemiyo 1 kg vermiş..çok değilmiş diyceksiniz ama tecrübeli anneler bilirler o 1 kiloyu 1 senede almıştık herhalde...biran evvel iyileşsinde başka bişey istemiyorum...

çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ((( dua edeceğim bebeğin için

Arkadaslar kizim 6 haftalik ve burnu cok tikaniyo.Ben fizyolojik damlalarla temizliyom tekrar oluyo geceleri bu yuzden rahat uyuyamiyo resmen burnunda sumuk olusuyo.Ne yapabilirim bana akil verin. Yavrum zor nefes aliyo bu yuzden de oksuruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…