Bu arada sabah o baldan eser kalmıyor,ne de yapış yapışlık ...Şaşılacak şey ama..
Arkadaslar kizim 6 haftalik ve burnu cok tikaniyo.Ben fizyolojik damlalarla temizliyom tekrar oluyo geceleri bu yuzden rahat uyuyamiyo resmen burnunda sumuk olusuyo.Ne yapabilirim bana akil verin. Yavrum zor nefes aliyo bu yuzden de oksuruyo.
Arkadaslar kizim 6 haftalik ve burnu cok tikaniyo.Ben fizyolojik damlalarla temizliyom tekrar oluyo geceleri bu yuzden rahat uyuyamiyo resmen burnunda sumuk olusuyo.Ne yapabilirim bana akil verin. Yavrum zor nefes aliyo bu yuzden de oksuruyo.
saol canım ii oldu...ben aldım bi tane..uyku arkadaşı diye...playskool çok iyi oyuncak konusunda...bi kaç öneride bulunayım...emekleme arkadaşım(tırtıl) süper...yaramaz toplar muhteşem ötesi oğlum 2,5 yaşındayken kaldırdım kaldırmasam halen oynuyodu:)) ilk arabamla büyüdükten sonra daha çok oynadı...bide eğlence merkezimiydi adı alttan hava üflüyo silindirin içinde bişeyler dönüp aşağı yukarı çıkıyo oda süper oyalıyodu...
saol canım ii oldu...ben aldım bi tane..uyku arkadaşı diye...
bu arada oğlan mı hasta??geçmiş olsun canım....allah acil şifalar versin...
selamklar kızlar geçmiş olsun carzy bu arada 2010 afacanlarında kızına oğluna baktım çok şekerlercanım şuan benim kızımda da var...hapşırık öksürük, hapşırınca sümükler çıkıyo...zor nefes alıyo kuzum...grip olmuş dedi dr ama ilaç vermedi, serum fizyolojik damlatıyorum...bide uykusunda nefesini say dedi ama sadece uyuduğu zaman uyanıkken değil...1 dakikada 50 den fazla nefes alıyosa getir hemen dedi..
rita nasıl bişey oyuncak eşim şimdi avm gitti dönencede bakmış birine 83 birinede 105 demişler çok pahalı değilmi siz aldınızmısaol canım ii oldu...ben aldım bi tane..uyku arkadaşı diye...
bu arada oğlan mı hasta??geçmiş olsun canım....allah acil şifalar versin...
yarın okula gidiyorum şimdi eşim annemi almaya gitti bizde kalacak sabahçı oldum bide ama sadece iki gün gidicem sonra 15 gün rapor alıcam ne derlerse desinler
ücretsiz izin vermıyorlarmı?off zor iş bırakıp gtmk ama sabhdan öğlene kadar dımı allahdan aksama kadar değil
rita nasıl bişey oyuncak eşim şimdi avm gitti dönencede bakmış birine 83 birinede 105 demişler çok pahalı değilmi siz aldınızmı
kızlar tok karna tartıldım 67 olmuşum 1 kılo daha gtmış cok mutlu oldum ya çok yedgm halde kılo almamışımkaldı 7 kılo
ay ne güzel fatma senin adina bende cok sevindim
İyi akşamlar kızlar 1 hafta sonra evimdeyim :))
Fatma lekelenmelerim var canım regli oldum sanırım atlattık şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?