2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben daha kulanmiyorum yastik.
fatma benimkide bugun cok kusuyor su resmen agzindan gelyior ikinci kustugunda kesik gelyior

aynn ya ndn öle kusuyorlar üşütdükmü acaba off fışkırtıyo bgn 4 kez kıyafet degstık

bnde yastık kullanmıyom birkere yastık kullandım gunduz kafasını tam yana cevremıyo kussa dısarı akıtamaz daha erkn yastık için

bizde daha kullanmıyoruz ama sanki bana çok rahatsızmış gibi geliyor..annelik psikolojisi sanırım rahat etirmek istiyorum ya

kız uyndı uyumii bnde uyumadım o uyurken şimdi ıkımzde oturuyoz :)esra senin oğluş napıo

nerelerdesiniz ben yaricandaydım bugun çok güzel bir gün gerçirdim. çok rahatladım. bebişlerimiz çok usluydular birbirlerine bakıştılar yan yana yattılar. ordan anneme geçtim. 12 de geldim. kızı uyuttum de yazim dedim ama kimse kalmamış yarican izin verirse face e resim koycam. beni aramış ama kız uyanmasın die telin sesini kapamıştım duymamışım gördüğümdede saat çok geçti yarına artık. :)

izin alda koy daha snra sılersın bızde su uslu kızları grelım

izin alda koy daha snra sılersın bızde su uslu kızları grelım

haha uslu derken o kdrda değil
birbirlerini uyandırdılar hep ben tam çıkçam arabaya uyuyarak gitsin die cebelleşiom sanki zeynep anlıo gibi ağlamaya başlıo. yarican uyandırcan arkadaşı dio yok banamısın demio. bi arada benimki zeynebi uyandırdı ikiz olsa bakamazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…