2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bebişleirmiz ve bizler için bir video yapmayı düşünüyorum. ne dersiniz. hepimize hatıra olur.

kk ekim anneleri sayfasında yok oraya mı ekliim???
sorma ben hep böleydim zaten gece 4 te yatar öğlene kadar uyurdum bizim kızda anasına çekti

haha benimkide öyle. ama 2-3-4 saatte bir kalkıp emip geri uyuyor. bende gece kalkıp çok yemek yerim benimkide bana çekmiş hehehhe

fark etmez msjda atabilirisn burdan

hala uyumadı çıldırmak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yuhhh nasıl dayanıyor bu çocuklar ya anlamıyorum

canım ben çok çok yorulduğum zaman artık dayanamadığım zaman yatırıyorum yanıma, ona baka baka uyumasını bekliyorum, emzik de veriyorum, sarılıyorum sıcak olsun diye

sonra ben uyuyakalıyorum, o da benim ardımdan uyuyor herhalde

ağlamıyorsa yatın siz de öyle?

kaçtan beri ayakta bu çocuk melis allah yardımcın olsun sıcak havlu koysan kundak yapsan olmadı fitil ver canım

aksam saat 6 da uykudan uyandı bu saate kadar hıc uyumadı nasıl dayanıyor bılmıyorum
pikecım aglıyor sureklı bu kolık ne lanet bırseymısya

aksam saat 6 da uykudan uyandı bu saate kadar hıc uyumadı nasıl dayanıyor bılmıyorum
pikecım aglıyor sureklı bu kolık ne lanet bırseymısya

hay allah ya, ağlaması çok fena

ha gayret melisesra atlatacaksınız inşallah, allah yardımcın olsun

saol pıkecım inşallah gecer
uyıtmıcam bugun gunduz şimdi 2 3 saat uyusun sonra aksama kadar uyıtmıcam sanırım daha gece gunduzu ogrenemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…