2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim büyükler yavrumu köpek kedi bilumum hayvan isimlerini söyleyerek seviyolar annem bile bişey desem yüz kere yüzüme vurur böyle dedik bozuldun diye

ecrin, o kadar sıcak su olmıcak canım.. dayanabilcegin kadar, ılıktan birazcık sıcak yani :)
bende tam 17 günlükken dr'a gittim hemeroidden, dayanamıyodum artık bana bi ilac verdi suya koy otur dedi, dikişlere bişey olmasın dedim, iyi bile gelir dedi :)
sen bilirsin yinede, iltihaplanma varsa dikişlerde iyi gelmeyebilir..

ooo herkeslerde burdaymışş..geçmişi okudum...
ece daha önce yazmıştım protolog fitil ii gelir...
benim dikişler 10.gün geçti şükür..,
bende öldüm resmen...yarın 40mız var arkadaşlarımız gelecek...ev temizledim..pasta börek...öldüm hala da yapıyorum...babası da oğluma baklavalı kazakla spor ayakkabası almış 40 hediyesi...ayy çok tatlı...

henüz gelmedi bakam ne zmn gelcek isme o kdr tepki veren annem bile ismiyle seslenio

benim büyükler yavrumu köpek kedi bilumum hayvan isimlerini söyleyerek seviyolar annem bile bişey desem yüz kere yüzüme vurur böyle dedik bozuldun diye

ay ne bilim garip geldi söledim ne bilim küsçeni küsçek mazeret arıodu sanırım. kaleriferleride yakmıo :S

ilacın adı ne cnm walla iyi gelcekse denerim doktoruma gitmek istemiom ters kadın geçen gittiğimde acıo dedim e dikildi tabi acıcak dedi. düğümü alayım dedi düğümü aldı orda şişlik oldu böle et ben gibi. hiç muhatab olasım yok.

kızım uyanmaya başlıyo, tam da iş yapıyım azcık diye kalkıyodum

gitme bana cvp yaz öle

benim kanama 17 günlükken bitti zaten günlük petler den takyiordum artik hic takmasam bile olur sizce normalmi normal dogum birde 40 gün kan gelir diyorlarda bitti bile

kızlar bebekler derılerı soyuluyor ya sızler yalıyormusunz dktrunz bu konuda bısı dedı mı

ısıtme testı nasıl yapılıyor.bırde 1 ay sonra gel kalca cıkıgna bakalım dedı dktr sızın dktrlarınz ne dıyor bu konularda kıslar

selam baylemur ben bebegimi güzelcene yaglyorum yagliyinca zaten kalkyior sonra banyo yatiriyorum gene yaglyiorum derileri döküldü gitti kizimin bebe yagiyla yagliyordum

ısıtme testı nasıl yapılıyor.bırde 1 ay sonra gel kalca cıkıgna bakalım dedı dktr sızın dktrlarınz ne dıyor bu konularda kıslar

benım doktorda aynı seylerı dedı yarın işitme testimiz var göbeğimizde ara ara kanıyo yarın k vitamını yapılıcak göbeği için ...derisine bnde bol bol bebe yağı sürüyom derisi soyuluyo çok tuaf yaw :da.s.

selam kızlar benim kızım bazen çok kusuo burnundan bile gelio :/ ve gözleride çapaklanıyor??
bilgisi olan yada yaşayan varmı ???

selam kızlar benim kızım bazen çok kusuo burnundan bile gelio :/ ve gözleride çapaklanıyor??
bilgisi olan yada yaşayan varmı ???

selam eyan benim kiziminda gözleri capaklanyiordu dr götürdük o kadar kötüydükü hemen temizlemeyeyim yapisiyor kuruyor sapsari capak oluyor tüm gözü dr ya anne sütüyle temizle arada birde suyu kaynat bir siseye doldur temiz pez yada pamukla sürekli temizle kusmayi hic söyleeme icim gidiyor zaten bugun bir kustu dedim nefes almiyor artik öyle bir durgun bakisi vardiki agzindan burnundan garibimin geldi onun icinde dr götürdük yarin tekrar kontrolü var kg kaybetmisse hastanede gözetim altina alacaklar 3 ay alti bebeklerin asiri bir kere de kusmasi iyi degilmis benimkisi simdi 20 günlük oldu bebegim bakalim yarin ne dicek dr birde yüzünde simdi kücük sivilceler cikti kirmizi kirmizi lekeler onlarida göstericem

çok gecmiş olsun lara bir önce duzelır işallah kusması gecerde senın yuregın rahat eder..

ayy korktum şimdi.dün bizimde 5.gün kontrolü vardı doktora söledim kusuo burnundan gelio die bişi demedi.kilo kaybı yok die belkide önemsemedi ama benim içim hiç rahat değil.neyse sen bi git bakalım yarın ne dicekler..gözlerinede annem dedi süt damlat die ama cesaret edemedim bi sorayım dedim bende temizleyeyim bari hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…