benim büyükler yavrumu köpek kedi bilumum hayvan isimlerini söyleyerek seviyolar annem bile bişey desem yüz kere yüzüme vurur böyle dedik bozuldun diyeay ne demek öle moduk kobak ali falan erkek mi bu ne kobağı ne alisi :S ne bilim. biz köpek yavrusuna tomis deriz onun gibi bişey sanırım öle olmasada öle gözüküo. arkadaşım geldi ne demek dio moduk :S kızın ismi yokmu dio. küserse küssün napim :S
moduk mu, kobak ali mi???? :roflol::roflol:
benim kaynana ilk günler mama yedirip durdu. en sonunda ben sütüm var mama yemesin diyince küstü gitti. ama noldu şimdi tıpış tıpış gelio...... malesefffffff :S
hadi yaaaa. tühhh. geçmiş olsun dikkat et.
benim büyükler yavrumu köpek kedi bilumum hayvan isimlerini söyleyerek seviyolar annem bile bişey desem yüz kere yüzüme vurur böyle dedik bozuldun diye
ecrin, o kadar sıcak su olmıcak canım.. dayanabilcegin kadar, ılıktan birazcık sıcak yani :)
bende tam 17 günlükken dr'a gittim hemeroidden, dayanamıyodum artık bana bi ilac verdi suya koy otur dedi, dikişlere bişey olmasın dedim, iyi bile gelir dedi :)
sen bilirsin yinede, iltihaplanma varsa dikişlerde iyi gelmeyebilir..
kızım uyanmaya başlıyo, tam da iş yapıyım azcık diye kalkıyodum
ben yağlıom :) bebe yağıyla
ısıtme testı nasıl yapılıyor.bırde 1 ay sonra gel kalca cıkıgna bakalım dedı dktr sızın dktrlarınz ne dıyor bu konularda kıslar
selam kızlar benim kızım bazen çok kusuo burnundan bile gelio :/ ve gözleride çapaklanıyor??
bilgisi olan yada yaşayan varmı ???
selam eyan benim kiziminda gözleri capaklanyiordu dr götürdük o kadar kötüydükü hemen temizlemeyeyim yapisiyor kuruyor sapsari capak oluyor tüm gözü dr ya anne sütüyle temizle arada birde suyu kaynat bir siseye doldur temiz pez yada pamukla sürekli temizle kusmayi hic söyleeme icim gidiyor zaten bugun bir kustu dedim nefes almiyor artik öyle bir durgun bakisi vardiki agzindan burnundan garibimin geldi onun icinde dr götürdük yarin tekrar kontrolü var kg kaybetmisse hastanede gözetim altina alacaklar 3 ay alti bebeklerin asiri bir kere de kusmasi iyi degilmis benimkisi simdi 20 günlük oldu bebegim bakalim yarin ne dicek dr birde yüzünde simdi kücük sivilceler cikti kirmizi kirmizi lekeler onlarida göstericem
çok gecmiş olsun lara bir önce duzelır işallah kusması gecerde senın yuregın rahat eder..
selam eyan benim kiziminda gözleri capaklanyiordu dr götürdük o kadar kötüydükü hemen temizlemeyeyim yapisiyor kuruyor sapsari capak oluyor tüm gözü dr ya anne sütüyle temizle arada birde suyu kaynat bir siseye doldur temiz pez yada pamukla sürekli temizle kusmayi hic söyleeme icim gidiyor zaten bugun bir kustu dedim nefes almiyor artik öyle bir durgun bakisi vardiki agzindan burnundan garibimin geldi onun icinde dr götürdük yarin tekrar kontrolü var kg kaybetmisse hastanede gözetim altina alacaklar 3 ay alti bebeklerin asiri bir kere de kusmasi iyi degilmis benimkisi simdi 20 günlük oldu bebegim bakalim yarin ne dicek dr birde yüzünde simdi kücük sivilceler cikti kirmizi kirmizi lekeler onlarida göstericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?