bayıldım ya, kardeş gibi..
aksam saat 6 da uykudan uyandı bu saate kadar hıc uyumadı nasıl dayanıyor bılmıyorum
pikecım aglıyor sureklı bu kolık ne lanet bırseymısya
Allah kolaylık, güç versin canım ya..
günaydın :) ne o senin kız erkenden kalkıyor herhalde
ayy gerçi saat 10 olmuşbenimki 11de uyanır gidip bi saat uyuyayım
saati 8-9 sanıyorum ben, iyice şaşırdım
dünyam kaydı zati :)
görüşürüz
ben de gece uyutmuyorum sadece şekerleme en fazla yarım saat sonra saat gece 22.00de altı değişiyor emiyor uyutma faslına giriyoruz odaya loş ışık hiç konuşmuyorum kokuyorum beşiğeağladıkça sallıyorum emzik veriyorum bir buçuk saatte ancak uyuyorsaol pıkecım inşallah gecer
uyıtmıcam bugun gunduz şimdi 2 3 saat uyusun sonra aksama kadar uyıtmıcam sanırım daha gece gunduzu ogrenemedi
çok saolun kızlar...hiçbişey yemiyo 1 kg vermiş..çok değilmiş diyceksiniz ama tecrübeli anneler bilirler o 1 kiloyu 1 senede almıştık herhalde...biran evvel iyileşsinde başka bişey istemiyorum...
vallaritacım benim oğlan da iki gündür böyle dün ben baktım kıpırdıyor ama gözler kapalı bıraksam dalacak aldım emzirdim uyudu acaba bıraksak mı her dr ayrı diyor kimi uyanmıyorsa bırak kimi uyanmıyorsa uyandır hemen dr götür ne yapsak bilmiyorum
crazy 5buçuk saaten fazla uyursa hemen getir demiş
nevyasa uyuyorsa uyandırma demiş ,
şimdi kimin dediğini yapsak
yok tatlım allah korusun çizse duramaz....kızlar ya benim bebiş sanki korneasını çizmiş dra götürsemmi?
ama emin olamadım beli tüydür sanki aynı yerde ama bilemedim.
Allah korusun ya çizdiyse çok ağlamazmıydı o zaman...
dudu zonguldak ta canım...annesinin yanında...gayet iyiler...tünaydıın kızlar.. napiyosunuz?
biraz alakasız olacak ama duduu dan haberi olan var mı? 2gündür aklıma düştü, ne yaptı acaba :s
bende baktım evet öyle diyor...ya gece de 3-4 kez kalkan çocuk 1 haftadır böyle olunca şaşırıyor insan:))Dediğiniz gibi her dr bişey diyor kızlar bana ne kadar uyursa uyusun sen uyandırma dedi.Daha sonradan düzeni bozulduğu için hep uyanırmış biraz araştırmıştım nette hep uyandırmayın diyor ama sizde iyice araştırın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?