2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydın canım..
uyandı emdi biraz, uyuyakaldı ama 10da kalkar kesin, kurulu saat gibi.. altını açmaya da kıyamadım..umarım çok batırmamıştır..

ben de gelirim yine.. iyi uykular canım..

Allah güzel uykular versin hepimizin kuzularına..

Günaydın kızlar..

Hastalık nasılda huy değiştirdi ya bide annemde 1 hafta düzeni değişti, şimdi sabahın 8 de açtı gözünü ne yaptıysam uyumadı durmadı aldım salona geldim şimdi kendi kendine oynuyor yatakta oynasaydıda bende biraz daha uyusaydım ne olurdu sanki

Gece zaten başka bi alemdi altını değiştirdim, karnını doyurdum gazınıda çıkardı koydum yatağına mızır mızır gece lambasını açtım yatağıma döndüm eşimle zaten 1 haftadır oturup konuşamadık az sohbet edicez kıyamet kopuyor baktım olmuyor aldım aramıza 2 dk sonra uyudu paşa eşimle bakıyoruz öyle iyice dalınca yatağına koydum.

saol pıkecım inşallah gecer
uyıtmıcam bugun gunduz şimdi 2 3 saat uyusun sonra aksama kadar uyıtmıcam sanırım daha gece gunduzu ogrenemedi
ben de gece uyutmuyorum sadece şekerleme en fazla yarım saat sonra saat gece 22.00de altı değişiyor emiyor uyutma faslına giriyoruz odaya loş ışık hiç konuşmuyorum kokuyorum beşiğeağladıkça sallıyorum emzik veriyorum bir buçuk saatte ancak uyuyor

günaydın kızlar...
bizim kide bir kaç gündür 11 -12 arası yatıyor gece sabah 6ya kadar uyanmıyor...6da emdiriyorum sonra 9 gibi kalkıyor sonra da gündüz uyanık....bugün eşimle nöbet tuttuk acaba uyanıyor da biz mi duymuyoruz diye yok uyanmadı...o kadar saat aç kalıyor bu çocuk?ben napsam yageceleri uyandırım mi?

kızlar günaydın
geçmişi okudumda hasta bebeklere acil şifalar olsun inşallah
kolik bebeklere de aynen acil şifalar ve annelere Allah yardım etsin
buarda rota virüs aşısına karar veremedim ileride kreşe göndereceğim yaptıraım diyorum bilemedim
siz ne diyorsunuz ?
dr larınız ne diyor yurt dışında yaşayan arkadaşlar sizin dr lar ne diyor?

vallaritacım benim oğlan da iki gündür böyle dün ben baktım kıpırdıyor ama gözler kapalı bıraksam dalacak aldım emzirdim uyudu acaba bıraksak mı her dr ayrı diyor kimi uyanmıyorsa bırak kimi uyanmıyorsa uyandır hemen dr götür ne yapsak bilmiyorum
crazy 5buçuk saaten fazla uyursa hemen getir demiş
nevyasa uyuyorsa uyandırma demiş ,

şimdi kimin dediğini yapsak

valla bende şaşırdım...gece altını değiştirdim bana mısın demedi...ama bu gece uyandırcam...saba 6 da bir uyandı 2 memeyi de sömürdü sonra geri yattı...bende pazartesi gitcem doktora sorayım bakalım...

kızlar ya benim bebiş sanki korneasını çizmiş dra götürsemmi?
ama emin olamadım beli tüydür sanki aynı yerde ama bilemedim.
Allah korusun ya çizdiyse çok ağlamazmıydı o zaman...

tünaydıın kızlar.. napiyosunuz?
biraz alakasız olacak ama duduu dan haberi olan var mı? 2gündür aklıma düştü, ne yaptı acaba :s

Dediğiniz gibi her dr bişey diyor kızlar bana ne kadar uyursa uyusun sen uyandırma dedi.Daha sonradan düzeni bozulduğu için hep uyanırmış biraz araştırmıştım nette hep uyandırmayın diyor ama sizde iyice araştırın isterseniz.

kızlar ya benim bebiş sanki korneasını çizmiş dra götürsemmi?
ama emin olamadım beli tüydür sanki aynı yerde ama bilemedim.
Allah korusun ya çizdiyse çok ağlamazmıydı o zaman...
yok tatlım allah korusun çizse duramaz....
tünaydıın kızlar.. napiyosunuz?
biraz alakasız olacak ama duduu dan haberi olan var mı? 2gündür aklıma düştü, ne yaptı acaba :s
dudu zonguldak ta canım...annesinin yanında...gayet iyiler...
bende baktım evet öyle diyor...ya gece de 3-4 kez kalkan çocuk 1 haftadır böyle olunca şaşırıyor insan:))

selam kızlar..
biz bugün verem aşımızı olduk inş. ateş ve huysuzluk yaşamayız..
cumartesi de mevlut yapıcaz kısmetse..

bizim minik erkek dün rekor kırdı..akşamüstü 19.30 da bi yattı sabah 8 de kalktı maşallahhh...gece 12 de zorla emzirdim bide 4 te kendi kalktı..dün de karma ve zatüre aşısı yaptırmıştık aşı mı yaradı ne..hiç bu kadar uyuduğu olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…