2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Evet ritacım başta çok şaşırıyorsun hatta biz ilk gece ağladıda duymadık sandık eşimle çok üzüldük
ne diyosun biz dün nöbet tuttuk eşimle:)))kalkmadı ama:)
selam kızlar..
biz bugün verem aşımızı olduk inş. ateş ve huysuzluk yaşamayız..
cumartesi de mevlut yapıcaz kısmetse..
geçmiş olsun tatlım...yok ateş olmuyo endişelenme...mevlüdünüz de hayırlı olsun...

Maşallah canım artık düzene giriyor kuzular.Aşılar bize ateş yapmadı ilaç vermek zorunda kalmadım çok şükür inşallah sizinde olmaz.

ne diyosun biz dün nöbet tuttuk eşimle:)))kalkmadı ama:)

geçmiş olsun tatlım...yok ateş olmuyo endişelenme...mevlüdünüz de hayırlı olsun...

teşekkürler cnm..dün olmadı bugün de olmaz inş.

Maşallah canım artık düzene giriyor kuzular.Aşılar bize ateş yapmadı ilaç vermek zorunda kalmadım çok şükür inşallah sizinde olmaz.

inş. nevyascım..aman girsinler düzene artık büyüdüler artık :)
ben temizlik yapmaya gidiyorum sonra uğrarım kızlar hoşçakalın..

teşekkürler tatlım inşallah çizmemiştir şimdi baktım yok sanki üstelik kirpik olsada çıkaramamki nasıl çıkarayım bizim bile gözüme birşey kaçınca nasıl acıyo kıyamam
bebişinede maşallahhhhhhh darısı bize

oglumu okula gonderdım kızmda uyuyokeeen hemen bende bıraz dınleneyım daha yemek yapacam işim coook artık duzene gırdıyaaa uykuları ay ılk ay saat bası kalkıyoduk ama şimdı gecelreı ıkı en fazla 3 kere kalkıyorummm bıraz uykumuzu almaya basladık

kızlar gönderdiniz mi hediyelerinizi. biz çıkamadık daha çok soğuk diye. berkeyi bırakabileceğim kimse de yok inş. bu akşam çıkıcaz. en sona kalmam umarım...

selam kızlar

duduyu ben de merak ediyodum kaç gündür, iyiymiş neyse ki

aperpil siz nasılsınız?

selam dün aşılarımızı olduk ve kızım yaptı yapacagını tam uyuttum komşum geldi uyuyamadı dedim biraz uyusun diye bıraktım senmisin uyutan 8.30da uyandı gece 4te ancak uyudu oda fitil verdimde öyle gözümden uyku akıyo ama bu seferde abimiz ayakta ben uyusam çocuga neler yapıyo en son yattıgı yerde kardeşinin saçlarını yani başını yıkamış her yer ıslanmıştı yada yüzünü yorganıyla kapatıyo kıskançlıktan yapıyo ama durduramıyoruz malesef anlamıyo 3.5yaşında oglum bu arada

Selamlar herkese;
benim oğlum günde en fazla 8-10 saat uyuyor,gündüz uykusu da öyle fazla değil ve gece de 12den önce uyumuyor.sizce anormal bir durum mu bu? kolik falan da değil bu arada,gaz sorunu da fazla yok ama..

iyiyim canım sen nasılsın en son emzikle savasıyordun kim kazndı?

Duduy noldu ya ?

haha baya savaştık biz emzikle ama sonra dengeledik :) şimdi acıkınca beni emiyor, canı isterse emziği alıyor

canım dudu boğazındaki şişkinlik için doktora gidecekti, nodül demişlerdi sanırım ameliyat durumu vardı, sonra da girmedi bi daha ama iyiymiş neyse ki

yaa cok gecmiş olsun hamilelik sonrası oluyor diyorlardı. Allahtan hamileyken olmamıs.
Allah şifa versin

dennis uyku bebegine göre degişir cokta uc bir durum degil seninki yazdıgına göre.
Birde beebk ebeveynine cekiyor sizin uykular nasıldır ona göre karar ver. Birde cocugun gelişimi normal keyfide yerindeyse takma zamanla degişebilir.

kızlar benim nette mi sorun var sitedemi bilmiyorum cok yavasladı sinirim bozulcak cıkıom görüşürüz

evet galiba biz ebeveynlerine çekmiş:) kendini yetişkin biri zannediyor olmalı:) teşekkür ederim

slm kızlar herkeste aynı sorun var galiba uyku problemi benim kız da son iki gündür gece 1 de uyuyo sabah 5 te uyanıyo emiyo tekrar uyuyo 6:30 da tekrar kalkıyo böyle 1 saat aralıklarla öglen 11 e kadr uyumuyo .. aslında iki öncesinde geceleri 4 e kadr uyumuyodu artık bu durum bana normal geliyo birzda gaz problemimiz vqar oda gecse tam olcak
duducum çok gecmiş olsun canım

slm kızlarrr.. benim oğlanada bir kaç gündür haller oldu.. emzikle kendi başına uyuyan çocuk huysuzluk yaptı.. 1 saat uykuya dalamadı mırıldandı ağlağdı ben ısrarla uyumasına yardımcı oldum çünkü gözler kaşlar kızarmış esniyor ..gazı olsa dicm oda yoktu :) evin içinde konuşuyorum kendi kendime boşuna bekleme sallamıycam senii yavrum sonra uyudu .başından beri sallamıyorum ınsalh gerek kalmaz ama ıyıce huysuzluk yapıyor uykuya dalarken..bakalım o mu inat benmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…