ne diyosun biz dün nöbet tuttuk eşimle:)))kalkmadı ama:)Evet ritacım başta çok şaşırıyorsun hatta biz ilk gece ağladıda duymadık sandık eşimle çok üzüldük
geçmiş olsun tatlım...yok ateş olmuyo endişelenme...mevlüdünüz de hayırlı olsun...selam kızlar..
biz bugün verem aşımızı olduk inş. ateş ve huysuzluk yaşamayız..
cumartesi de mevlut yapıcaz kısmetse..
bizim minik erkek dün rekor kırdı..akşamüstü 19.30 da bi yattı sabah 8 de kalktı maşallahhh...gece 12 de zorla emzirdim bide 4 te kendi kalktı..dün de karma ve zatüre aşısı yaptırmıştık aşı mı yaradı ne..hiç bu kadar uyuduğu olmamıştı
ne diyosun biz dün nöbet tuttuk eşimle:)))kalkmadı ama:)
geçmiş olsun tatlım...yok ateş olmuyo endişelenme...mevlüdünüz de hayırlı olsun...
Maşallah canım artık düzene giriyor kuzular.Aşılar bize ateş yapmadı ilaç vermek zorunda kalmadım çok şükür inşallah sizinde olmaz.
selam kızlar..
biz bugün verem aşımızı olduk inş. ateş ve huysuzluk yaşamayız..
cumartesi de mevlut yapıcaz kısmetse..
yok tatlım allah korusun çizse duramaz....
dudu zonguldak ta canım...annesinin yanında...gayet iyiler...
bende baktım evet öyle diyor...ya gece de 3-4 kez kalkan çocuk 1 haftadır böyle olunca şaşırıyor insan:))
selam kızlar
duduyu ben de merak ediyodum kaç gündür, iyiymiş neyse ki
aperpil siz nasılsınız?
iyiyim canım sen nasılsın en son emzikle savasıyordun kim kazndı?
Duduy noldu ya ?
haha baya savaştık biz emzikle ama sonra dengeledik :) şimdi acıkınca beni emiyor, canı isterse emziği alıyor
canım dudu boğazındaki şişkinlik için doktora gidecekti, nodül demişlerdi sanırım ameliyat durumu vardı, sonra da girmedi bi daha ama iyiymiş neyse ki
yaa cok gecmiş olsun hamilelik sonrası oluyor diyorlardı. Allahtan hamileyken olmamıs.
Allah şifa versin
dennis uyku bebegine göre degişir cokta uc bir durum degil seninki yazdıgına göre.
Birde beebk ebeveynine cekiyor sizin uykular nasıldır ona göre karar ver. Birde cocugun gelişimi normal keyfide yerindeyse takma zamanla degişebilir.
kızlar benim nette mi sorun var sitedemi bilmiyorum cok yavasladı sinirim bozulcak cıkıom görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?