2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

mevlütün hayırlı olsun tatlım aşı için geçmiş olsun inşallah sorun yaşamazsın darısı bize

teşekürler fadimsa...darısı başınıza canım..

oy maşallah sallanmadan uyuyor demek...ah bi de bizimki alışsa sallanmadan uyumaya nasıl alıştırcam ben yaa..

selam kızlar nevyascım sana özelden mesaj atmak ıstedım ama mesaj kutun dolu oldugu ıçın gelmedı affan paşanın hedıyesını gönderdıgımı bıldırıcektım..neyse burdan da yazmış oldum..inşallah begenırsınız cnm..

Oy masallah balsurat ne guzel sallanmadan uyuyorsa,benim ki su an ayagimda sallaniyo uyur gibi yapiyo durunca gozunu acip guluyo enik:)))))

teşekürler fadimsa...darısı başınıza canım..

oy maşallah sallanmadan uyuyor demek...ah bi de bizimki alışsa sallanmadan uyumaya nasıl alıştırcam ben yaa..

bugün hiç kimse yazmıyor

canım benim kızım da hiç sallanmak nedir bilmiyor, genelde de uyku düzeni normal. arada bi kaç gün şaşıyor sonra yine düzeliyor

sen de unutturabilirsin

tamamen bırakın sallamayı uykusu gelince mecbur uyuyacak, bir iki gün uykusuz kalırsınız ama sallamaktan kurtulursunuz

bende kızımı ana kucuğına yatırıp hafif hafif sallayarak uyutuyorum.zaten uykusu varsa hemen uyuyakalıyor.ama yoksa laf atıp şirinlik yapıyo sıpa

çok şükür 11 de uyudu benım yaramaz 2 de kaldırdım uyıtmıcam uyursa uyandırcam gece gunduzu secmesı lazım artık yoksa kafayı yıcem

selam 2010 ekim ayının güzel anneleri

kızlar ben pek burdan bişe paylaşamaıyorum ama face de resimlerimiz felan var
eklermisiniz benide varsa faceniz

valla benimde canim acaip istiyo asure cok da severim yapmayi dusunuyorum,dun taze fasulye yedim korka korka cok etki etmedi,yavas yavas alistirmak lazim yoksa ne yiyecegimi sasiriyorum (((

kızlar bebişlerinize yastık kullanıyormusunuz?
canımben kullanıyorum hemde en başından beri
kızlar bebişleirmiz ve bizler için bir video yapmayı düşünüyorum. ne dersiniz. hepimize hatıra olur.
güzel fikir ama benim face yok
hala uyumadı çıldırmak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım ya okudumda şok oldum nasıl dayanıto kuzucuk
ritacım bizim bebekler biraz daha büyük benimkide gece 12 gibi uyuyo 4 te kalkıyo bazen kalkmıyo 6 da kalkıyo ama yatmadan öceiki memeyide emiyo normal yani gariplik yok bence uyandırma acıkınca kalkar pasa paşa bu arada özelime oyuncakları gönderirsen sevinirim

bı bılsem nasıl dayandıgını kafayı yemek uzereyım şimide uyandırıyorum uyanmıyor

selam 2010 ekim ayının güzel anneleri

kızlar ben pek burdan bişe paylaşamaıyorum ama face de resimlerimiz felan var
eklermisiniz benide varsa faceniz

selam canımmmm..
özelden ismini msj at ekliyim ben hem de ekim anneleri gurubumuz da var oraya da gel.

bı bılsem nasıl dayandıgını kafayı yemek uzereyım şimide uyandırıyorum uyanmıyor
meliscim canım senin oğlun daha küçük inan bende bukadar çok olmasada yaşadım bir gecede tam 6 kez yani 12 de yatırıyodum sat başı kalktığımı bilirim ama zamanla geçiyo bak bir ay sonrada bizim gibi niye uyanmıyo aç kalıyomu diye endişe edersin sabır çok zor insan çıldırıyor ama bide gündüz uyursa gece uyumaya bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…