mevlütün hayırlı olsun tatlım aşı için geçmiş olsun inşallah sorun yaşamazsın darısı bize
slm kızlarrr.. benim oğlanada bir kaç gündür haller oldu.. emzikle kendi başına uyuyan çocuk huysuzluk yaptı.. 1 saat uykuya dalamadı mırıldandı ağlağdı ben ısrarla uyumasına yardımcı oldum çünkü gözler kaşlar kızarmış esniyor ..gazı olsa dicm oda yoktu :) evin içinde konuşuyorum kendi kendime boşuna bekleme sallamıycam senii yavrum sonra uyudu .başından beri sallamıyorum ınsalh gerek kalmaz ama ıyıce huysuzluk yapıyor uykuya dalarken..bakalım o mu inat benmi
teşekürler fadimsa...darısı başınıza canım..
oy maşallah sallanmadan uyuyor demek...ah bi de bizimki alışsa sallanmadan uyumaya nasıl alıştırcam ben yaa..
kızlar sizce aşure sütü artırır mı
sütü arttırımı bılmem ama gaz yaptıgını ve süte geçtigini biliyorum tecrübeyle sabittir:))
kızlar sizce aşure sütü artırır mı
aaa yiyemiycezmi şimdi
en çok sevdiğim şey
canımben kullanıyorum hemde en başından berikızlar bebişlerinize yastık kullanıyormusunuz?
güzel fikir ama benim face yokkızlar bebişleirmiz ve bizler için bir video yapmayı düşünüyorum. ne dersiniz. hepimize hatıra olur.
canım ya okudumda şok oldum nasıl dayanıto kuzucukhala uyumadı çıldırmak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ritacım bizim bebekler biraz daha büyük benimkide gece 12 gibi uyuyo 4 te kalkıyo bazen kalkmıyo 6 da kalkıyo ama yatmadan öceiki memeyide emiyo normal yani gariplik yok bence uyandırma acıkınca kalkar pasa paşa bu arada özelime oyuncakları gönderirsen sevinirimgünaydın kızlar...
bizim kide bir kaç gündür 11 -12 arası yatıyor gece sabah 6ya kadar uyanmıyor...6da emdiriyorum sonra 9 gibi kalkıyor sonra da gündüz uyanık....bugün eşimle nöbet tuttuk acaba uyanıyor da biz mi duymuyoruz diye yok uyanmadı...o kadar saat aç kalıyor bu çocuk?ben napsam yageceleri uyandırım mi?
canımben kullanıyorum hemde en başından beri
güzel fikir ama benim face yok
canım ya okudumda şok oldum nasıl dayanıto kuzucuk
ritacım bizim bebekler biraz daha büyük benimkide gece 12 gibi uyuyo 4 te kalkıyo bazen kalkmıyo 6 da kalkıyo ama yatmadan öceiki memeyide emiyo normal yani gariplik yok bence uyandırma acıkınca kalkar pasa paşa bu arada özelime oyuncakları gönderirsen sevinirim
selam 2010 ekim ayının güzel anneleri
kızlar ben pek burdan bişe paylaşamaıyorum ama face de resimlerimiz felan var
eklermisiniz benide varsa faceniz
meliscim canım senin oğlun daha küçük inan bende bukadar çok olmasada yaşadım bir gecede tam 6 kez yani 12 de yatırıyodum sat başı kalktığımı bilirim ama zamanla geçiyo bak bir ay sonrada bizim gibi niye uyanmıyo aç kalıyomu diye endişe edersin sabır çok zor insan çıldırıyor ama bide gündüz uyursa gece uyumaya bilirbı bılsem nasıl dayandıgını kafayı yemek uzereyım şimide uyandırıyorum uyanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?