2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Elektrikler gitti ya evde mum falanda yok hiç gitmezdi birazdan bilgisayarın şarjıda biterbi tel ışığına kalacağım tırsıyorum off off

kızlar bebişler çok yaramaz sanırım geliyorum gidiyorum kimsecikler yazmıyo :))
aa sen uzun zamandır yokdun cnm nerelerdesın...son yazını okudugumda ghörümcen ve çocuklarıyla baya bı sıkıntın vardı...şimdi rahatlamışsındır umarım...
Elektrikler gitti ya evde mum falanda yok hiç gitmezdi birazdan bilgisayarın şarjıda biterbi tel ışığına kalacağım tırsıyorum off off

ufff...bı kere bende böyle hazırlıksız yakalanmıştım cnm...ve kızım da karanlıgı hıç sevmedıgı için çok aglamıştı inşallah hemen gelir elektirikleriniz...bu arada bizimde sabah elektırıklerımız yoktu ev çok soguk dıye anneme geçtim mecburen bakalım bu kış nasıl geçecek...

bnde öle yapıyom :)snra uynıyom bı bkıyom uyumuş:)

kızlar sizce aşure sütü artırır mı

bnce artrır kızlar:)

bnm kız gece yatsada yatmasadaögln 2 ye kadar uyuyo bu konuda bna cekmış:)akşm erkn ytmyı bı ögrense :)

kızlar gündüzleri kaç saatte bir emziriyosunuz?

benimki alıştı artık 2 2,5 saatte bir emiyoruz..

kusan bebek cok zor oluyor.. her odada mendillerimiz var her an kusabiliyorr üst baş batıyoruz..kokuncada kötü oluyor gülsuyu ile siliyorum:86:

sorma aynı durumdayız sormadığım dr kalmadı normal diyorlar her emmeden sonra kusuyor bi kere

ay bak bunu hiç düşünmemiştim şimdi bu sene aşurede mi yiyemeyeceğiz puffffff

valla az önce 1 koca kase yedim :))

kızlar oğlum bugün 7 saat uyudu gece 23.30da uyudu 6da uyandırdım yoksa uyanmıyordu emzirdim 8.30da uyandı normal mi

normal canım yapıo bebişler öyle şeyler arada

geçmiş olsun kuzuya canım

saol canım ii oldu...ben aldım bi tane..uyku arkadaşı diye...

bu arada oğlan mı hasta??geçmiş olsun canım....allah acil şifalar versin...

bende aldım uyku arkadaşı çok sevdi oğluşum :))

kızlar bebişlerinize yastık kullanıyormusunuz?

ben ince bir yastık kullanıyorum diğer türlü boynu boşta kalıyor gibi

rezene verdim sab verdim ne gazmısyaaa((((((((((((((((((((((((((((((((((

uykusuzluktan ölüyorummmm hala uyumadıyaaa:26::18:

hala uyumadı çıldırmak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aman allahım canım yaa allah sabır versin geçicek annesi çok küçük daha

bana da dr um uyandırma bebekler uyuyraak büyür dedi. acıkırsa kendi uyanır zaten dedi gerçekten benim oğlan meme saatinde uyanıyor maşallah

benim oğlan da kucağımda uyuyor yerine koysam kesin uyanır

benimkide kucakta uyuyor sonra beşiğe geçiyoruz.

kızlar sizce aşure sütü artırır mı

kesinlikle arttırır tecrübeyle sabit.

selam kizlar asureden bahsetmissiniz asure cok seviyorum ama sicak sicak bayilyiorum. bugun kizimi yüzme kursuna yazdim 1 ayda doluymus artik 4 aya yazdirdim. insallah o zaman da bir aksilik cikmaz götürürüm.

bnde bır kazan asre yaptım dagtılması gerek kım dagtcak kımsede yok havada soguk :)annemı cgrdım gelırse o dgtıck :)ymedım ama yemeyı dusunuyom ıcınde vtamın dolu :)

kızlar sütümün azaldıgını nasıl anlarım?oglum bu ara emiyo emmesi kısa sürüyo ve sonra gögsü cekip bırakmaya baslıyo hırcınlasıyo,ayrıca eskiden süt dolunca göğüsler şişer sızlardı şimdi o da olmuyo..ya sütüm yetmiyosa ya doymuyosa oglum ( nasıl anlarım bunu?lütfen fikir verin......

arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizi fakat yazmaya fırsat olmamıştı.bende 30 ekimde doğum yaptım 1.5 aylık oğlum var..aşure felaket gaz yaptı benim çocuğa..yedim ama şimdi acısını çekiyorum...keşke yemeseydim diyorum..çocuğunda gaz problemi olanlar yemesin derim..

bnm kızda öle yapıo sınırlnıyo aglıyo ayakta emzryom bnde sakınlesınce gerı oturuyom sutun vardır yumusak olsada sıkınca sut akmıyomu ?doymasa uyumaz ve hep ağlar aclıktan

ya aşureee sıcak sıcak mmm ama içinde hep gaz yapan şeler var (

ironic benimde dünden beri azaldı hatta nerdeyse bitti cuma günü hiç emmemişti sağdım 80ml çıktı
en son pazar günü zar zor 50 ml çıktı
dün 10ml
bugün gene 10ml 2memeden hemde
önceden 3.4 dk emerdi akardı süt doyardı hemen yada benmi öle sanıyodum
dünden beri habire emmek istiyo öle memede bekliyo
huysuz dünden beri çok
6aralıkta 5kilodu hala 5kilo
mama aldım günde 1defa 60ml vericem
dünden beri deli dana gibi yemeye başladım
habire emziren anne çayı içiyorum inşallah geri gelir

Son düzenleme:
allah kabul etsin fatma ay canimda bir cekti hic sorma gitsin kaka yapmayan kizim dr verdigi kusmaya karsi fitille bir kaka yapyior banamisin demiyor bu fitili cok sevdim

melisesra canım okudumkı bebegın çok gazlı bır bebek ve uyumuyormus benım oglumda ınanılmaz gazlı herseyı denedım ama faydası olmadı en son nurse harveys dıye bır surup var bıtkısel onu denedım ve çok faydasını gördüm hem gaz olayı düzeldı hemde uyku konusunda rahatladı oglum bence denemelsın bırde hergün düzenlı papatya çayı yapıp içiriyorum çok rahatlıyo ıstersen rezenede verebılırsın bence dene yoksa çok zor gazlı bebek oglum sabahtan aksama kadar aglıyordu mahvolmustum neysekı ıyıyız sımdı arada tabıkıde gazı oluyo ama eskıısı gıbı degıl tatlım Allah yardımcın olsun

allah kabul etsin fatma ay canimda bir cekti hic sorma gitsin kaka yapmayan kizim dr verdigi kusmaya karsi fitille bir kaka yapyior banamisin demiyor bu fitili cok sevdim

saol fıtıl olunca ıkınmasına sebeb oluyo ıcınde ne var ne yok cıkıyo bnmkıde katı yapmya baladı normlmı anlmdım

işllah gerı gelır

makinayla mı sagıyosun cnm?

canım benım denemedıgım şey kalmadı onuda denedım rezenede verıyorum yok uyumuyor bugun fazla uyutmadım hep uyandırdım az oncede yıkadım bakalım bu gece ınsallah uyur 3 saatlık uykuyla duruyorum çok kötuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…