2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yesılsogan bulgur tavuk suyu et suyu ıncırsuyu hoşaf oln hersey tahın helvası suan aklıma geln bunlar sut yapıo ye yat dınlen 2 saat bıle uyusan yeter moralını yuksekde tut ısallah coğalır
ironıc

canım ya sen neyle sağıyorsun?

bir de arada biraz azalabilir sütün ama bence bitmez, dikkat edersen de mutlaka artacaktır yine

hem 5 kilo gayet iyi, az değil ama 10 günde kilo almaması iyi olmamış, benimki de bir hafta hiç almadı sonraki hafta toparladı ama

sabırlı ol bir haftaya toparlar inşallah

yesılsogan bulgur tavuk suyu et suyu ıncırsuyu hoşaf oln hersey tahın helvası suan aklıma geln bunlar sut yapıo ye yat dınlen 2 saat bıle uyusan yeter moralını yuksekde tut ısallah coğalır
ironıc
canım dogru düzgün yemek yemeye fırsatım olmuyo,uyku desen 2 saat deliksiz bi uyusam baska ne isterim,moral desen o da sıfır...normal o zaman sütümün de azalması ama cogaltmam gerek henüz cok küçük en az 6 ay emsin istiyorum

allah kabul etsin fatma ay canimda bir cekti hic sorma gitsin kaka yapmayan kizim dr verdigi kusmaya karsi fitille bir kaka yapyior banamisin demiyor bu fitili cok sevdim

canım gereksiz yere fitil vermiyorsun değilm mi? bırak kendi yapsın kakasını alıştırmayın fitile

selam kizlar asureden bahsetmissiniz asure cok seviyorum ama sicak sicak bayilyiorum. bugun kizimi yüzme kursuna yazdim 1 ayda doluymus artik 4 aya yazdirdim. insallah o zaman da bir aksilik cikmaz götürürüm.

sanırım sen yurtdışındasın ne güzel kursa bu zamanda alıyorlarsa :) keşke burada da olsa öyle yerler

sanırım melisesra nurse harvey'si denedi pek fayda görmedi galiba

çok zor cıkıyo canım yanıyo sıkarken anca cıkıyo (acaba azaldı mı?

canım benim de bazen dalgalanıyor sütüm, ruh halime göre özellikle

ama normalde de elimle sıksam benim de canım acıyor, süt çıkıyor ama az görünüyor, yalnız çocuk emiyor ve ağlamıyor az gelse hırçınlık yapar, memenin yumuşak olması ya da elinle sıkınca çıkmaması seni yanıltmasın, azalmıştır ama bitmemiştir inşallah

hmn şimdi yemeye basla hadı yawrun için en az 6 ay bnde emzrıcm snra işe baslıcm sagıp bırakıcm 1 yasına kadar emsın ıstıyorum işllah toparlanırsın stunde coğlır

inş bitmez cnm,diikkat ederim artsın die
hmn şimdi yemeye basla hadı yawrun için en az 6 ay bnde emzrıcm snra işe baslıcm sagıp bırakıcm 1 yasına kadar emsın ıstıyorum işllah toparlanırsın stunde coğlır
tmm cnm söylediklerin gaz yapar mı ki acaba?

delırıcem ya bu kızın poposu hep pişiyo dogdugu gunden berı hametan gecırıyo snra bepathen suruyom her altını actıgımda gene oluyo ayy delı ocam ya prıma kullanıyom idrar yapınca hıc pişiğ olmuyo ama kaksını yapına sanıyede oluyo sabah kadar hıc kaka yapmıyo gecıyo gnduz yapıo hmn degsıyom hmn kıpkırmızı ya

normalde idrar pişik yapar ama senin kızda tersi olmus cnm..ben de bu cocugun aglamasından bıktım artık,napsam susmuyo delircem ( 10 dakika uyumuyo yatırınca uufff

normalde idrar pişik yapar ama senin kızda tersi olmus cnm..ben de bu cocugun aglamasından bıktım artık,napsam susmuyo delircem ( 10 dakika uyumuyo yatırınca uufff

allah yardımcın olsun gece cayı denedınmı ?hıc bısey fayda etmıyo mu 3 ayınız dolmanıza az kalmış 3 aydan snra gazları azalıyomuş ya inş.

Son düzenleme:

canım ara ara benimde öle oluyor ama özellikle dikkat ettimde nazar değince yada kalabalıktan bunalınca memede ağlıyor..

canım inşallah kesilmez sütün sen stres yapmamaya çalış ayva hoşafı ve incir de i işe yarıyor
bugün bir programda diyetisyen süt artırıcı ve bebeği anneyi rahatlatan bebeği önleyen çay tarifi verdi
1 yemek kaşığı ıhlamur
" papatya
" rezene
" ısırgan
1tatlı kaşığı anason ve
1 adet tane kimyon demleyip yemekten sonra için dedi
ben deneyeceğim ....bakalım sonuş yazarım..

allah yardımcın olsun gece cayı denedınmı ?hıc bısey fayda etmıyo mu 3 ayınız dolmanıza az kalmış 3 aydan snra gazları azalıyomuş ya inş.
cay falan vermiyorum cnm,amagaz için denediğimiz ikinci surup bu
Canım sütüm azaldı diyorsun doymadığından ağlıyordur mama veriyormusun?Aç bebek ağlar ve uyumaz.
mama vermiyorum cnm,mamaya gecersem hepten kesilir die korkuyorum sütüm.sık sık emzirmeye calışırsam artar die ugrasıyorum..napsam bilemedim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…