ya aşureee sıcak sıcak mmm ama içinde hep gaz yapan şeler var(
ironic benimde dünden beri azaldı hatta nerdeyse bitti cuma günü hiç emmemişti sağdım 80ml çıktı
en son pazar günü zar zor 50 ml çıktı
dün 10ml
bugün gene 10ml 2memeden hemde
önceden 3.4 dk emerdi akardı süt doyardı hemen yada benmi öle sanıyodum
dünden beri habire emmek istiyo öle memede bekliyo
huysuz dünden beri çok
6aralıkta 5kilodu hala 5kilo
mama aldım günde 1defa 60ml vericem
dünden beri deli dana gibi yemeye başladım
habire emziren anne çayı içiyorum inşallah geri gelir
canım dogru düzgün yemek yemeye fırsatım olmuyo,uyku desen 2 saat deliksiz bi uyusam baska ne isterim,moral desen o da sıfır...normal o zaman sütümün de azalması ama cogaltmam gerek henüz cok küçük en az 6 ay emsin istiyorumyesılsogan bulgur tavuk suyu et suyu ıncırsuyu hoşaf oln hersey tahın helvası suan aklıma geln bunlar sut yapıo ye yat dınlen 2 saat bıle uyusan yeter moralını yuksekde tut ısallah coğalır
ironıc
allah kabul etsin fatma ay canimda bir cekti hic sorma gitsin kaka yapmayan kizim dr verdigi kusmaya karsi fitille bir kaka yapyior banamisin demiyor bu fitili cok sevdim
selam kizlar asureden bahsetmissiniz asure cok seviyorum ama sicak sicak bayilyiorum. bugun kizimi yüzme kursuna yazdim 1 ayda doluymus artik 4 aya yazdirdim. insallah o zaman da bir aksilik cikmaz götürürüm.
melisesra canım okudumkı bebegın çok gazlı bır bebek ve uyumuyormus benım oglumda ınanılmaz gazlı herseyı denedım ama faydası olmadı en son nurse harveys dıye bır surup var bıtkısel onu denedım ve çok faydasını gördüm hem gaz olayı düzeldı hemde uyku konusunda rahatladı oglum bence denemelsın bırde hergün düzenlı papatya çayı yapıp içiriyorum çok rahatlıyo ıstersen rezenede verebılırsın bence dene yoksa çok zor gazlı bebek oglum sabahtan aksama kadar aglıyordu mahvolmustum neysekı ıyıyız sımdı arada tabıkıde gazı oluyo ama eskıısı gıbı degıl tatlım Allah yardımcın olsun
çok zor cıkıyo canım yanıyo sıkarken anca cıkıyo(acaba azaldı mı?
canım dogru düzgün yemek yemeye fırsatım olmuyo,uyku desen 2 saat deliksiz bi uyusam baska ne isterim,moral desen o da sıfır...normal o zaman sütümün de azalması ama cogaltmam gerek henüz cok küçük en az 6 ay emsin istiyorum
canım dogru düzgün yemek yemeye fırsatım olmuyo,uyku desen 2 saat deliksiz bi uyusam baska ne isterim,moral desen o da sıfır...normal o zaman sütümün de azalması ama cogaltmam gerek henüz cok küçük en az 6 ay emsin istiyorum
inş bitmez cnm,diikkat ederim artsın diesanırım melisesra nurse harvey'si denedipek fayda görmedi galiba
canım benim de bazen dalgalanıyor sütüm, ruh halime göre özellikle
ama normalde de elimle sıksam benim de canım acıyor, süt çıkıyor ama az görünüyor, yalnız çocuk emiyor ve ağlamıyor az gelse hırçınlık yapar, memenin yumuşak olması ya da elinle sıkınca çıkmaması seni yanıltmasın, azalmıştır ama bitmemiştir inşallah
tmm cnm söylediklerin gaz yapar mı ki acaba?hmn şimdi yemeye basla hadı yawrun için en az 6 ay bnde emzrıcm snra işe baslıcm sagıp bırakıcm 1 yasına kadar emsın ıstıyorum işllah toparlanırsın stunde coğlır
o da bende yokkızlar huzur cok önmlı sut uretımı ıcın
benim oğlum baya gazlı da dikkat etmeye calışıyorum cnmbulgur yesıl sogan gaz yapıone yazıkkı dıgerlerı yapmıyo
yok cnm ne yazmıstın?ironıc sana bışey yazmıştım dıger sayfada kalmış ..okumadın sanırım cnm
benim oğlum baya gazlı da dikkat etmeye calışıyorum cnm
sabh kahvltısında tahın helvası ye aklıma gelmısken yesıl salatada guzel sut yapıo bol su içiyom ymeme dıkkat edıyom bn böle sutumun azalmamasını saglıyom bıde dertlerı kafama takmıyom
normalde idrar pişik yapar ama senin kızda tersi olmus cnm..ben de bu cocugun aglamasından bıktım artık,napsam susmuyo delircemdelırıcem ya bu kızın poposu hep pişiyo dogdugu gunden berı hametan gecırıyo snra bepathen suruyom her altını actıgımda gene oluyo ayy delı ocam ya prıma kullanıyom idrar yapınca hıc pişiğ olmuyo ama kaksını yapına sanıyede oluyo sabah kadar hıc kaka yapmıyo gecıyo gnduz yapıo hmn degsıyom hmn kıpkırmızı ya
normalde idrar pişik yapar ama senin kızda tersi olmus cnm..ben de bu cocugun aglamasından bıktım artık,napsam susmuyo delircem( 10 dakika uyumuyo yatırınca uufff
normalde idrar pişik yapar ama senin kızda tersi olmus cnm..ben de bu cocugun aglamasından bıktım artık,napsam susmuyo delircem( 10 dakika uyumuyo yatırınca uufff
kızlar sütümün azaldıgını nasıl anlarım?oglum bu ara emiyo emmesi kısa sürüyo ve sonra gögsü cekip bırakmaya baslıyo hırcınlasıyo,ayrıca eskiden süt dolunca göğüsler şişer sızlardı şimdi o da olmuyo..ya sütüm yetmiyosa ya doymuyosa oglum( nasıl anlarım bunu?lütfen fikir verin......
canım inşallah kesilmez sütün sen stres yapmamaya çalış ayva hoşafı ve incir de i işe yarıyorya aşureee sıcak sıcak mmm ama içinde hep gaz yapan şeler var(
ironic benimde dünden beri azaldı hatta nerdeyse bitti cuma günü hiç emmemişti sağdım 80ml çıktı
en son pazar günü zar zor 50 ml çıktı
dün 10ml
bugün gene 10ml 2memeden hemde
önceden 3.4 dk emerdi akardı süt doyardı hemen yada benmi öle sanıyodum
dünden beri habire emmek istiyo öle memede bekliyo
huysuz dünden beri çok
6aralıkta 5kilodu hala 5kilo
mama aldım günde 1defa 60ml vericem
dünden beri deli dana gibi yemeye başladım
habire emziren anne çayı içiyorum inşallah geri gelir
cay falan vermiyorum cnm,amagaz için denediğimiz ikinci surup buallah yardımcın olsun gece cayı denedınmı ?hıc bısey fayda etmıyo mu 3 ayınız dolmanıza az kalmış 3 aydan snra gazları azalıyomuş ya inş.
mama vermiyorum cnm,mamaya gecersem hepten kesilir die korkuyorum sütüm.sık sık emzirmeye calışırsam artar die ugrasıyorum..napsam bilemedim ki?Canım sütüm azaldı diyorsun doymadığından ağlıyordur mama veriyormusun?Aç bebek ağlar ve uyumaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?