2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar baadır yokum hepiniz iyisinizdir inş. girip okuyorum bazen ama yazamıyorum pek benim oğlan da pek gazlı om-x şurup kullanıyorum iyi gelmişti ama bu iki gündür gaz sancısı var günde en az iki kere kakasını yapıyor ama yetmiyor sanırım ıkınması geçmiyor sizinkiler de bu kadar çok mu kaka yapıyor merak ettim yaww.

aşure gaz mıııı valla yicem sırf yemek için anneme yaptırıyorum malzemeleri ıslattı bile yesem de gazzzz yemesem de gazzz

fadimsa deneyınce hmn yaz bızde yapalım ironıc aclıktanda uyumuyor olabılr kılo alımı nasıl?

canım selam..om-x ben de kullandım fayda göremedim,şimdi nurse harveys kullanıyorum..günde 2 ya da 3 defa kaka yapıyor oglum
fadimsa deneyınce hmn yaz bızde yapalım ironıc aclıktanda uyumuyor olabılr kılo alımı nasıl?
en son ayın 7 sinde kontrol edilmişti o zaman iyi kilo almıstı,belki yeni yeni azalıyodur..o zaman 5300 dü kilosu suan nasıl bilmiyorum

İronic evet mama verirsende seni emme sayısı azalacak istersen birkaç gün takip et doymadığını hissedersen bi dr götür tarttır yada bi kereye mahsus mama verip deneyceksin ağlamaz uyursa açlıktan yapıyordur ondan sonra mama verip vermemek sana kalıyor canım.

makinayla sağıyorum 1hafta önceye kadar gene iyidi 2gündür biberonun dibi kapanmıyo nerdeyse sağıyorum artık ucu acıyo yok yok damla bile akmıyo ama mememi verdiğimde ağlamadan bırakıyo geliyomu bilmiyorum gelmese daha çok ağlar dimi şimdi yatırcam mama versemmi vermesemmi die düşünüyorum ya hepten bırakırsa
ben bu çayı içtim 3.4 gün iyi gibiydi ama tadı kötü ya
şimdi humana ve rezene içiyorum

iyi akşamlar kızlar. sütler azalmaya başlamış çok korkuyorum bende azalacak diye o yüzden yememe çok dikkat etmeye çalışıyorum birde ben çok fazla tatlı tüketiyorum. tatlı yiyince su da çok içiyorum tabiki, çok şüküe süt sorunumuz yok şimdilik

sadece dr a mı götürmeliyim tarttırmak için?dr umuz baya uzakta da,saglık ocagına mı götürsem?

jhonny makinen ne? markası ne yani? çok huysuzlanmıyorsa mama için acele etme bence

bir de otur hemen 3 lt su iç, içmiyorsan tabii

ironic canım sen de 3 lt su içtikten sonra süt olmaması imkansız gibi bişey, üretimi arttırın sonra da besleyiciliğine bakarsınız artık

vala ben şişeyle ölçüyorum, daha su içip de sütüm olmadığı olmadı
suyu azaltınca süt de ona göre azalıyor

Suyu bende içiyorumda sadece su besleyici olmuyor diyorlar süt yumurta takviyesine başladım artık inşallah eksilmez artar sütlerimiz.

Panoyu kaldırmışlar canım aşağıya sola konuya cevap ver butonu koymuşlar görmüşsündür zaten :))

:) gördüm de daha kolay yolu olsaydı iyi olurdu be ciciim

tatlı ben de o kadar iorum ki anlatamam ama düzenli yemek yeddinmi sütün azalmaz herhal ben söyledim bu sarı gacıya(jhony) yi yavrum yi dedim dinlemedi

sadece dr a mı götürmeliyim tarttırmak için?dr umuz baya uzakta da,saglık ocagına mı götürsem?
tabi oraya götür baksın sorun varsa dra gidersin canım yaaa

dünden beri durmadan yiyorum zaten
habire su içiyorum göbek marul büyük büyük doğradım gidip gelip yiyorum
az önce mama yaptım tadına baktım iğrençti
verdim 10ml içti zorla sora bıraktım gene mememi verdim orda uyudu kuzum kıyamam yaa
su yeşillik çay tatlı hmmss daha ne olsun düşünmemeye çalışıyorum sırf bu yüzden yediğimi düşündükçe moralim bozuluyo
sağmıcam artık

Suyu bende içiyorumda sadece su besleyici olmuyor diyorlar süt yumurta takviyesine başladım artık inşallah eksilmez artar sütlerimiz.

ben de hiç düzgün beslenmem o yüzden suya abanıyorum mecburen

çok besleyici olmuyodur suyla ama yine de doktor bize iyi gittiğimizi söylüyor gerçi biraz az kilo alıyoruz

yine süt süttür di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…