canım selam..om-x ben de kullandım fayda göremedim,şimdi nurse harveys kullanıyorum..günde 2 ya da 3 defa kaka yapıyor oglumselam kızlar baadır yokum hepiniz iyisinizdir inş. girip okuyorum bazen ama yazamıyorum pek benim oğlan da pek gazlı om-x şurup kullanıyorum iyi gelmişti ama bu iki gündür gaz sancısı var günde en az iki kere kakasını yapıyor ama yetmiyor sanırım ıkınması geçmiyor sizinkiler de bu kadar çok mu kaka yapıyor merak ettim yaww.
aşure gaz mıııı valla yicem sırf yemek için anneme yaptırıyorum malzemeleri ıslattı bile yesem de gazzzz yemesem de gazzz
en son ayın 7 sinde kontrol edilmişti o zaman iyi kilo almıstı,belki yeni yeni azalıyodur..o zaman 5300 dü kilosu suan nasıl bilmiyorumfadimsa deneyınce hmn yaz bızde yapalım ironıc aclıktanda uyumuyor olabılr kılo alımı nasıl?
yaa mesaj yazma panos mu yok ben mi göremiyoruummm
makinayla sağıyorum 1hafta önceye kadar gene iyidi 2gündür biberonun dibi kapanmıyo nerdeyse sağıyorum artık ucu acıyo yok yok damla bile akmıyo ama mememi verdiğimde ağlamadan bırakıyo geliyomu bilmiyorum gelmese daha çok ağlar dimi şimdi yatırcam mama versemmi vermesemmi die düşünüyorum ya hepten bırakırsacanım ya sen neyle sağıyorsun?
bir de arada biraz azalabilir sütün ama bence bitmez, dikkat edersen de mutlaka artacaktır yine
hem 5 kilo gayet iyi, az değil ama 10 günde kilo almaması iyi olmamış, benimki de bir hafta hiç almadı sonraki hafta toparladı ama
sabırlı ol bir haftaya toparlar inşallah
canım ara ara benimde öle oluyor ama özellikle dikkat ettimde nazar değince yada kalabalıktan bunalınca memede ağlıyor..
canım inşallah kesilmez sütün sen stres yapmamaya çalış ayva hoşafı ve incir de i işe yarıyor
bugün bir programda diyetisyen süt artırıcı ve bebeği anneyi rahatlatan bebeği önleyen çay tarifi verdi
1 yemek kaşığı ıhlamur
" papatya
" rezene
" ısırgan
1tatlı kaşığı anason ve
1 adet tane kimyon demleyip yemekten sonra için dedi
ben deneyeceğim ....bakalım sonuş yazarım..
sadece dr a mı götürmeliyim tarttırmak için?dr umuz baya uzakta da,saglık ocagına mı götürsem?İronic evet mama verirsende seni emme sayısı azalacak istersen birkaç gün takip et doymadığını hissedersen bi dr götür tarttır yada bi kereye mahsus mama verip deneyceksin ağlamaz uyursa açlıktan yapıyordur ondan sonra mama verip vermemek sana kalıyor canım.
sadece dr a mı götürmeliyim tarttırmak için?dr umuz baya uzakta da,saglık ocagına mı götürsem?
makinayla sağıyorum 1hafta önceye kadar gene iyidi 2gündür biberonun dibi kapanmıyo nerdeyse sağıyorum artık ucu acıyo yok yok damla bile akmıyo ama mememi verdiğimde ağlamadan bırakıyo geliyomu bilmiyorum gelmese daha çok ağlar dimi şimdi yatırcam mama versemmi vermesemmi die düşünüyorum ya hepten bırakırsa
ben bu çayı içtim 3.4 gün iyi gibiydi ama tadı kötü ya
şimdi humana ve rezene içiyorum
Panoyu kaldırmışlar canım aşağıya sola konuya cevap ver butonu koymuşlar görmüşsündür zaten :))
iyi akşamlar kızlar. sütler azalmaya başlamış çok korkuyorum bende azalacak diye o yüzden yememe çok dikkat etmeye çalışıyorum birde ben çok fazla tatlı tüketiyorum. tatlı yiyince su da çok içiyorum tabiki, çok şüküe süt sorunumuz yok şimdilik
tabi oraya götür baksın sorun varsa dra gidersin canım yaaasadece dr a mı götürmeliyim tarttırmak için?dr umuz baya uzakta da,saglık ocagına mı götürsem?
Suyu bende içiyorumda sadece su besleyici olmuyor diyorlar süt yumurta takviyesine başladım artık inşallah eksilmez artar sütlerimiz.
Johhny face yapmışsınız :)) maşallah çok tatlı senin cadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?