iyi geceler hatunlar
uyudu nihayet
uykusu gelince çıldırmış gibi ağlıyo ya
ve battaniyeye sarıp ayağıma koymadan uyumuyo totosunu pışpış hu hu allah kuzuma uyku ver allah diyorum küt die gidiyo
kaldırıp alması zor oluyo ama dalmasını bekliom emziği attığına göre dalmış
bütün kuzularıma tatlı uykular herkesn uykusu onların olsun
kızlar sütü artırmak için su su su...günde 3-4 litre su...
sütün kalitesini artırmak içinde ceviz- badem- taze sebze meyve ve haftanın 5 günü haşlanmış yumurta....
bide gece sütüm olmuyo diyen annelere yatmadan önce 1 kaşarlı tost...mutlaka yiyin...gece daha fazlasını yemeyin kilo almayın ...
bide gaz olucak diye onu bunu yememezlik yapıp çocukları vitaminlerden mahrum etmeyin...bigün gazları olur en fazla sonra onuda sindirmeye alışacaklar...
tecrübeli bir anneden öneriler...
kızlar sizce aşure sütü artırır mı
o zaman yapayım daha
ne güzel sana yapan var ben kendim internetten bakarak yapıyorum iki yıldır
şimdi kahvaltı zamanı
valla hiç denemedim aşure yapmak biraz marifet ister benım ıstedıgım kıvamı sadece kayınvalıde yapabilio
mezime günaydın sen çalışıyosun sana bişey sorcam.. Hamile iken bende çalışıyodum 32 haftada ayrıldım ama çıkışım verilmedi doğum paramı alayım diye... Doğum iznim bittikten sonra çıkışım yapıldı. Doğum parası aldınmı sen blgin varmı bu konudaa.. Ne zaman yatar para yada ne kadar yatar.. Biliyomusun bu konuları
günaydın canım
doğum yaptıktan sonra raporunu iş yerine muhasebeye verdınmı..verdıysen onlar sgk,ya mail atacaklar sende sgk gidip soracaksın mail geldıyse sana 10 gun sonra git al dıyorla r ptt,den...benim doğum raporum bittikten 10 gün sonra aldım paramı
günaydın canım
doğum yaptıktan sonra hastanenin bana verdiği belgeyi verdim cnm şirkete.. Doğum iznim tamamen bitincede çıkış işlemimi yaptırdım. Ne maili gelcek anlamadım ama.. Ben işten çıktım artık..bana sağolsun şirket iyi davrandı doğum paramı almam için çıkış işlemlerimi doğum iznim bittikten sonra yaptılar.. Internetten falan sorgulayamazmıyım.
nasılsın hayatım? Kuzun napıyo??
maşallah canım..
Gece dikti beni, şimdi uyuyo..
Hatta bir ara kucağımda cin gibi bakınıyordu, ben dayanamamışım yarım saate yakın uyumuşum, eşim diyor ki iyi uyuyorsun kucağından çocuğu kaydırmadan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?