onurlu nihayet ticker yapmışsın..
3 defa yazdım sana bilgilerini ver yapayım diye ama kısmet bana değilmiş, denk gelmedik bir türlü :)))
ayyy canım dikkat et
uyuya kalma öleee
bende çogu zamn uykusuz kalıyorum geceleri birde sabah iş,e geliyorum maaşallh bana cin gibiyim
:))
yok tedbirliyim ama allah korusun yine de.. Uzanıyorum yatağa, dizime yatırıyorum rüya'yı da..
Kolay gelsin canım ya.. Akşam erken yatabiliyor musun bari??
merhaba kızlar.. Nasılız bugün bakalım.. Bi yandan geçmişi okumaya çalışıyorum uzun zamandır giremedim.. Merak ettim sizleri ve kuzuları yahuu...
hoşgeldin canım
herkes kuzularıyla uğraşıo işte
sen nasılsın
Ibrahim sarçoğlu
bolbol dereotu,incir,kompostolar,soğan,bulgur,beyaz üzüm yeyin diyor
ama şu humana cidden süt yapıyor yani ben 1 ayy denedim oğlum ilk ay 1400 almiştı bu ay içmedim 800 gr almış
aaayyy bulgur pilavı ve beyaz üzüm bende deli süt yapıyoduuu.. Aklım gitti üzüntüden.. Iyi ki hatırlattın mezime.. Bi pilav yapıp yanına soğanı sumaklayıp yiyim.. Kızım anasının sütü yerine mama yesin istemiyorum.. Hem alsam hangisini alayım onu da bilmiyorum..
yap yap ye hemen hatta pilav yemesen bile bulgur çorbası yap
canım ben önce aptamil kullandım sevmedi oğlum şimdi sma gold kullanıyorum cok sevdi hemde kakasını da cok kolay yapıo artık
Günaydın kızlar,
Dışarda çok güzel kar yağıyor :))
Benim dün yediğim bişey süt yaptı ama hangisi çözemedim sizede yazayım belki bilirsiniz.Kahvaltıda patates kızartması yemiştim saat 12 gibi.Arada canım tatlı istedi üşendim bişey yapmaya zaten fırsatta yoktu hemen bi pirinç unu yaptım yedimAkşam mercimek çorbası,barbunya ve pirinç pilavı ardından şu halka tatlılardan 1 tane.Gece yatarkende 2 bahçe salatalığı yedim küçüğünden , amma yemişim su 1 lt falan içmişimdir canım istemedi dün.Şimdi hangisi yaptı acaba pirinç unumu yoksa salatalıklarmı
slm kızlarr ben kasım annesiyim bebeğim 13 ekimde doğdu çarşamba günü karma aşımız var ateş yapıyomu ve 3 iğne birdenmi yapılıyor cevaplarsanız çok memnun olurum bide verem varmış verem savaş dispanserinde o ne zaman yapılıyor
slm kızlarr ben kasım annesiyim bebeğim 13 ekimde doğdu çarşamba günü karma aşımız var ateş yapıyomu ve 3 iğne birdenmi yapılıyor cevaplarsanız çok memnun olurum bide verem varmış verem savaş dispanserinde o ne zaman yapılıyor
Porttakal evet canım başladım şu an işteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?