2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ayyy canım dikkat et
uyuya kalma öleee
bende çogu zamn uykusuz kalıyorum geceleri birde sabah iş,e geliyorum maaşallh bana cin gibiyim

:))
yok tedbirliyim ama allah korusun yine de.. uzanıyorum yatağa, dizime yatırıyorum Rüya'yı da..

kolay gelsin canım ya.. akşam erken yatabiliyor musun bari??

:))
yok tedbirliyim ama allah korusun yine de.. Uzanıyorum yatağa, dizime yatırıyorum rüya'yı da..

Kolay gelsin canım ya.. Akşam erken yatabiliyor musun bari??

akşam yemeğini kayınvalıdede yeyip öle geçiyorum eve
biraz ev işi falan filan işte aksamları 12,yi buluo yatmam
zaten cokta uykucu biri değilim

merhaba kızlar.. nasılız bugün bakalım.. bi yandan geçmişi okumaya çalışıyorum uzun zamandır giremedim.. merak ettim sizleri ve kuzuları yahuu...

Günaydın kızlar,

Dışarda çok güzel kar yağıyor :))

Benim dün yediğim bişey süt yaptı ama hangisi çözemedim sizede yazayım belki bilirsiniz.Kahvaltıda patates kızartması yemiştim saat 12 gibi.Arada canım tatlı istedi üşendim bişey yapmaya zaten fırsatta yoktu hemen bi pirinç unu yaptım yedim Akşam mercimek çorbası,barbunya ve pirinç pilavı ardından şu halka tatlılardan 1 tane.Gece yatarkende 2 bahçe salatalığı yedim küçüğünden , amma yemişim su 1 lt falan içmişimdir canım istemedi dün.Şimdi hangisi yaptı acaba pirinç unumu yoksa salatalıklarmı

günaydın nevyas.. inş. bulabiliriz neyin süt yaptığını.. berbat durumdayım çünkü sütüm gelmiyo.. kızım açlıktan bağırıyo artık.. napacamı şaşırdım..

Ibrahim sarçoğlu
bolbol dereotu,incir,kompostolar,soğan,bulgur,beyaz üzüm yeyin diyor
ama şu humana cidden süt yapıyor yani ben 1 ayy denedim oğlum ilk ay 1400 almiştı bu ay içmedim 800 gr almış

Ibrahim sarçoğlu
bolbol dereotu,incir,kompostolar,soğan,bulgur,beyaz üzüm yeyin diyor
ama şu humana cidden süt yapıyor yani ben 1 ayy denedim oğlum ilk ay 1400 almiştı bu ay içmedim 800 gr almış

aaayyy bulgur pilavı ve beyaz üzüm bende deli süt yapıyoduuu.. aklım gitti üzüntüden.. iyi ki hatırlattın mezime.. bi pilav yapıp yanına soğanı sumaklayıp yiyim.. kızım anasının sütü yerine mama yesin istemiyorum.. hem alsam hangisini alayım onu da bilmiyorum..

yap yap ye hemen hatta pilav yemesen bile bulgur çorbası yap
canım ben önce aptamil kullandım sevmedi oğlum şimdi sma gold kullanıyorum cok sevdi hemde kakasını da cok kolay yapıo artık

yap yap ye hemen hatta pilav yemesen bile bulgur çorbası yap
canım ben önce aptamil kullandım sevmedi oğlum şimdi sma gold kullanıyorum cok sevdi hemde kakasını da cok kolay yapıo artık

işe başladın değil mi canım.. bende aynı durumdayım ve çok yükleniyorlar.. o sinirle sütüm kaçtı.. çok mecbura kalırsam sma deneyeyim olmazsa.. kabızlıktan korkuyorum..

bence tatlı yapmıştır canım. yani prinç unu ve halka.
kim ne derse desin tatlı acayip süt yapıyor. ben tatlıyı çok seviyorum yediğim günler sütüm akıyor. gofret bile olsa mutlaka hergün tatlıya ihtiyaç duyuyor bünyem ve midem:)))))

ama geçen gün bende senin gibi çözemedim benim kız çok sık emdiği için göğüslerde süt bırakmıyor zilli:) gündüz neyin çok süt yaptığını anlamadım gece süytenim ıslanmıştı..

slm kızlarr ben kasım annesiyim bebeğim 13 ekimde doğdu çarşamba günü karma aşımız var ateş yapıyomu ve 3 iğne birdenmi yapılıyor cevaplarsanız çok memnun olurum bide verem varmış verem savaş dispanserinde o ne zaman yapılıyor

slm canım
benim oğlumda ateş yapmadı ama sürekli takip ettim 2 bacak 1 koldan vuruyorlar

:93:
merhaba canım nasılsın
hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün inş...

aşı konusunda blgim yok canım bende 2. ay aşısını pazartesi yaptıracağım inş... ama sanırım bütün aşıları bir yapıyorlar yani verem savaş a gitmek gerektiğini bilmiyordum

canım bize 1 omuzdan 2 bacaktan 3 aşı yapıldı.. ben ateş düşürücüyü gitmeden vermiştim o yüzden ayrımsayamadım ateş yaptı mı diye..

Porttakal evet canım başladım şu an işteyim

kolay gelsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…