2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm canım
benim oğlumda ateş yapmadı ama sürekli takip ettim 2 bacak 1 koldan vuruyorlar

teşekkür ederim mezimecimm verem aşısı için gün verdilermi?ay bide 3 aşımı yapıyolar peşpeşe yazık bebelere yaaa gitmeden önce ağrı kesici verdinmi peki?çok soru sordum dimii

iyiyim tuğbacım sen nasılsın?seninde hayırlı olsun gülümm sağlıkla yaşasınlar bebişlerimiz 3 aşıymış karma moralim bozuldu yaaa

onurlu canım ben daha paramı almadım gerçi ama ben nasıl yapıcam onu yazayım

bi kere doktorum doğum iznini kapatan bir yazı veriyor. yani hafta aktardıysan falan onu yazıyorlar bir de doğum iznini kapatıyorlar, bu yazıyı doktorumdan aldık.

sonra işyerine götürdü eşim ama işyeri belgeleri toparlamış ve bunları sgk'ya götürün demiş. bu rapor kapatma yazısının yanına sana verilen doğum yaptığına dair raporu da ekleyeceksin. bir de sanırım işyeri de bir yazı yazmış, işte doğum izni boyunca şirkete gelmedi gibi.

bu yazıları topladı bize verdi, biz de sgkya götürcez sonra para yatacak pttye

sen mutlaka bu konuyu işyerinle konuşmalısın, çünkü bazı firmalar bu belgeleri kendileri gönderiyor sgkya. yardımcı olurlar mutlaka

iyiyim tuğbacım sen nasılsın?seninde hayırlı olsun gülümm sağlıkla yaşasınlar bebişlerimiz 3 aşıymış karma moralim bozuldu yaaa

canım bizim doktor hepsini aynı anda yapmadı.

2 aylık olunca bacaktan 2 tane yaptı gönderdi, 3 hafta sonra da veremi yaptı. biz verem aşısını daha yeni olduk yani.

istersen sen de biraz sonra yaptırabilirsin, bir hafta arayla falan

ben hiç ilaç vermedim ateşi için, zaten basıyorlar aşıyı bi de ilaç küçücük bünyeye ağır gelir. ateşini takip edersin, biraz arttığında kıyafetlerini çıkarırsın, kendin düşürmeye çalışırsın

doktor tüm aşılar için ateş yapmaz dedi zaten, yapmayacaksa ilaç falan vermeyin boşuna

teşekkür ederim mezimecimm verem aşısı için gün verdilermi?ay bide 3 aşımı yapıyolar peşpeşe yazık bebelere yaaa gitmeden önce ağrı kesici verdinmi peki?çok soru sordum dimii

erensezen hatırladım senı beraber azızenın tobıgındeydıkk senle ben gecen hafta vurdum gıtmeden bıraz agrı kesıcı vermende fayda var 1 cay kasıgı kadar verırsen daha ii olur bende az bi ateş yaptı ama cok huysuzdu cocuk gazı gıbıydı bı yerıne dokunamıyodumm yavrumun ama ıkı gune gectı

canım gitmeden yarım saat önce calpol,ü sulandırıp verdık
birde aksam ben yatmadan önce verdim uyuya kalırsam die başkada vermedım ateşi olmadı hiç...ama hemşire 4 gun verin demiş ben vermedim..7 ocakta tekrar aşımız var..

evet cnmm azizenin topiğinde beraberdik nasılsın?aşı stresindeyim inş. ateş ağrı yapmaz bizdede

verem aşısını özeller yapıyomu bizim topikte kızlara hep doktorları verem savaş dispanserinde demişş

sağolasın canım bizde iyiyiz hamdolsun...

merak etme canım ya kolay atlatıyorlar. biizm sandığımız kadar çaresiz değiller:)) Rabbim onlara acı çektirmez merak etme tatlım. bizi acı çektiklerini düşünüyoruz ya hani aslında bebekler acı çekmezmiş öyle derler büyüklerimiz...

Kızlar bebeklerin ateşi yoksa boşuna ilaç vermeyin geçen tv de dr dedi aşı yapıldıktan sonra ağrı kesiici verirseniz aşının etkisini azaltıyormuş, hem belki ateşi çıkmayacak.

Biz 3 aşıyı birden olduk dr fitil verdi eve gidince 1 tane at bide yatarken at dedi ben eve geldim ateşini ölçtüm düşük vermedim ilaç.o gün ve gece 1 saat arayla ateş ölçümü yaptım hiç yükselmedi bende boşuna ilaç vermemiş oldum..

Sütü tatlılar arttırdı demek ben bugünde pirinç ununu deneyeyim eğer artarsa o yaptı demektir :)) mezime evet canım pirinç unundan sütlü muhallebi yapıp yedim mama yani

Oğlumun gribi geçti ama öksürüğü ve balgamı var 3 gün şurup kullandım fayda etmeyince bıraktım nasıl geçicek bu öksürük bilmiyorum..

kızlar bişey sorcam...pazartesi misafirim gelcek şimdiden kıymalı börek sarıp buzluğa atsam olurmu...kıymaı atmadım buzluğa hiç bozulurmu acaba

selam kızlar durmadan bişeler yemekten midem bulandı artık
dün okadar tatlı yedim bulgur pilavı bitkisel çaylar bol yeşillik ama hala aynı
yarımpaket bisküviyi zorla yiyodum şimdi 1paket yiyorum bitki çayıyla beraber tatlı komasına giricem
sütüm geri gelsin yeterki midemin bulanmasına razıyım
anneme diyimde aşureyi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…