slm canım
benim oğlumda ateş yapmadı ama sürekli takip ettim 2 bacak 1 koldan vuruyorlar
:93:
merhaba canım nasılsın
hayırlı olsun bebeğinAllah analı babalı büyütsün inş...
aşı konusunda blgim yok canım bende 2. ay aşısını pazartesi yaptıracağım inş... ama sanırım bütün aşıları bir yapıyorlar yani verem savaş a gitmek gerektiğini bilmiyordum
canım bize 1 omuzdan 2 bacaktan 3 aşı yapıldı.. ben ateş düşürücüyü gitmeden vermiştim o yüzden ayrımsayamadım ateş yaptı mı diye..
kolay gelsin canım..
iyiyim tuğbacım sen nasılsın?seninde hayırlı olsun gülümm sağlıkla yaşasınlar bebişlerimiz 3 aşıymış karma moralim bozuldu yaaa
teşekkür ederim mezimecimm verem aşısı için gün verdilermi?ay bide 3 aşımı yapıyolar peşpeşe yazık bebelere yaaa gitmeden önce ağrı kesici verdinmi peki?çok soru sordum dimii
teşekkür ederim mezimecimm verem aşısı için gün verdilermi?ay bide 3 aşımı yapıyolar peşpeşe yazık bebelere yaaa gitmeden önce ağrı kesici verdinmi peki?çok soru sordum dimii
erensezen hatırladım senı beraber azızenın tobıgındeydıkk senle ben gecen hafta vurdum gıtmeden bıraz agrı kesıcı vermende fayda var 1 cay kasıgı kadar verırsen daha ii olur bende az bi ateş yaptı ama cok huysuzdu cocuk gazı gıbıydı bı yerıne dokunamıyodumm yavrumun ama ıkı gune gectı
evet cnmm azizenin topiğinde beraberdik nasılsın?aşı stresindeyim inş. Ateş ağrı yapmaz bizdede
evet cnmm azizenin topiğinde beraberdik nasılsın?aşı stresindeyim inş. Ateş ağrı yapmaz bizdede
canım bizim doktor hepsini aynı anda yapmadı.
2 aylık olunca bacaktan 2 tane yaptı gönderdi, 3 hafta sonra da veremi yaptı. biz verem aşısını daha yeni olduk yani.
istersen sen de biraz sonra yaptırabilirsin, bir hafta arayla falan
ben hiç ilaç vermedim ateşi için, zaten basıyorlar aşıyı bi de ilaç küçücük bünyeye ağır gelir. ateşini takip edersin, biraz arttığında kıyafetlerini çıkarırsın, kendin düşürmeye çalışırsın
doktor tüm aşılar için ateş yapmaz dedi zaten, yapmayacaksa ilaç falan vermeyin boşuna
kollarını ayagını oynattıkça ağlıyordu bende battanıyeye sardım iyice oynatamadı bütün gece kuzu gibi uyudu
iyiyim tuğbacım sen nasılsın?seninde hayırlı olsun gülümm sağlıkla yaşasınlar bebişlerimiz 3 aşıymış karma moralim bozuldu yaaa
verem aşısını özeller yapıyomu bizim topikte kızlara hep doktorları verem savaş dispanserinde demişş
verem aşısını özeller yapıyomu bizim topikte kızlara hep doktorları verem savaş dispanserinde demişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?