sütü tatlılar arttırdı demek ben bugünde pirinç ununu deneyeyim eğer artarsa o yaptı demektir :)) mezime evet canım pirinç unundan sütlü muhallebi yapıp yedim mama yani
oğlumun gribi geçti ama öksürüğü ve balgamı var 3 gün şurup kullandım fayda etmeyince bıraktım nasıl geçicek bu öksürük bilmiyorum..
kızlar bişey sorcam...pazartesi misafirim gelcek şimdiden kıymalı börek sarıp buzluğa atsam olurmu...kıymaı atmadım buzluğa hiç bozulurmu acaba
kızlar sütü artırmak için su su su...günde 3-4 litre su...
sütün kalitesini artırmak içinde ceviz- badem- taze sebze meyve ve haftanın 5 günü haşlanmış yumurta....
bide gece sütüm olmuyo diyen annelere yatmadan önce 1 kaşarlı tost...mutlaka yiyin...gece daha fazlasını yemeyin kilo almayın ...
bide gaz olucak diye onu bunu yememezlik yapıp çocukları vitaminlerden mahrum etmeyin...bigün gazları olur en fazla sonra onuda sindirmeye alışacaklar...
tecrübeli bir anneden öneriler...günaydın kızlar
canım geçen bir programda dinledim kaliteli süt yok diyor ,
yani yedikllerimiz sütün kalitesini artırmıyormuş miktarını artırıyormuş
ve iyi beslenmemiz bizim içinmiş.yani bebek emdiği için bizden vitamin mineralleri çekiyor biz güçsüz kalıyormuşuz onun için ii beslenmek gerekirmiş...mantıklı geldi
günaydın tatlımgünaydın kader arkadaşlarım:))
mrb tatlımmerhaba kızlar.. nasılız bugün bakalım.. bi yandan geçmişi okumaya çalışıyorum uzun zamandır giremedim.. merak ettim sizleri ve kuzuları yahuu...
canım bence salatalık ve su.....Günaydın kızlar,
Dışarda çok güzel kar yağıyor :))
Benim dün yediğim bişey süt yaptı ama hangisi çözemedim sizede yazayım belki bilirsiniz.Kahvaltıda patates kızartması yemiştim saat 12 gibi.Arada canım tatlı istedi üşendim bişey yapmaya zaten fırsatta yoktu hemen bi pirinç unu yaptım yedimAkşam mercimek çorbası,barbunya ve pirinç pilavı ardından şu halka tatlılardan 1 tane.Gece yatarkende 2 bahçe salatalığı yedim küçüğünden , amma yemişim su 1 lt falan içmişimdir canım istemedi dün.Şimdi hangisi yaptı acaba pirinç unumu yoksa salatalıklarmı
hayırdır sütün mü yok??arada bazı günler benim de oluyor...sonra düzeliyor...selam kızlar durmadan bişeler yemekten midem bulandı artık
dün okadar tatlı yedim bulgur pilavı bitkisel çaylar bol yeşillik ama hala aynı
yarımpaket bisküviyi zorla yiyodum şimdi 1paket yiyorum bitki çayıyla beraber tatlı komasına giricem
sütüm geri gelsin yeterki midemin bulanmasına razıyım
anneme diyimde aşureyi yapsın
canım geçen bir programda dinledim kaliteli süt yok diyor ,
yani yedikllerimiz sütün kalitesini artırmıyormuş miktarını artırıyormuş
ve iyi beslenmemiz bizim içinmiş.yani bebek emdiği için bizden vitamin mineralleri çekiyor biz güçsüz kalıyormuşuz onun için ii beslenmek gerekirmiş...mantıklı geldi
geçmiş olsun canım...bol bol boş ta olsa emzir....sütün gelir inşallah tekrar...benim de çok yok...hiç gögüs pedi kullanamdım yani...ama azimle yarım satte bir emziriyorum...1 yudum 1 yudumdur diyerek...allah hepimizin yardımcısı olsun...selam kizlar iki gün ne olduysa birden sütün gitti yok anam yok bos balon gibi yumusacik oldu.
dün süt eden caylardan.su.süt revani tatlisi yaptim az birsey oldu am hic gögüs pedi bile gerkmiyor damlamiyor yani.
mama aldim kiza.birde biberonu almiyor.avent almadi.siradan bir uc aldim onuda almadi
chicco nun kini almis gelmis beyin.güya daha yumusak ve anne gögüs ucu gibi tasarlanmis
onuda almadi.mamayi agzina SIKA SIKA VERDIM.YUTUYOR SONRA ÖGGGGGGGG YAPIYOR.
sagol canim.benim gayet güzeldi birini emerken digeri akardi kendiliginden.gögüs pedi dolardi.
ayni beslenmeme ragmen gitmesine sastim.
selam kizlar iki gün ne olduysa birden sütün gitti yok anam yok bos balon gibi yumusacik oldu.
dün süt eden caylardan.su.süt revani tatlisi yaptim az birsey oldu am hic gögüs pedi bile gerkmiyor damlamiyor yani.
mama aldim kiza.birde biberonu almiyor.avent almadi.siradan bir uc aldim onuda almadi
chicco nun kini almis gelmis beyin.güya daha yumusak ve anne gögüs ucu gibi tasarlanmis
onuda almadi.mamayi agzina SIKA SIKA VERDIM.YUTUYOR SONRA ÖGGGGGGGG YAPIYOR.
canım momposto iç günde üç bardak kadar ayva kompostosu güzel mesela incirde bol süt yapar bulgur plavi sogan beyaz üzüm ...çok su iç bunları sende biliyorsundur muhakkak ama aklıma bir şey gelmedi canım inşallah HEPİMİZİN BOOOOL SÜTÜ OLUR cuma cuma dua olsun inşallah
kımse konusmuyor
minikbaby | Fisher Price Uykucu Denizat
kızlar 2 gün sonra oğluşum 3 aylık olucak...hediye olarak bunu aldık...bugün akşam getircek babamız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?