2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

oğlumun gribi geçti ama öksürüğü ve balgamı var 3 gün şurup kullandım fayda etmeyince bıraktım nasıl geçicek bu öksürük bilmiyorum..

nevyas şu facede hergün bir yeni bilgi varya ben ordan çok şey öğreniyorum küçük bebeklere ilaç verilmesin diye ayaklarının altına vick sürüyorlarmış öksürüğü kesiyormuş dene istersen

kızlar bişey sorcam...pazartesi misafirim gelcek şimdiden kıymalı börek sarıp buzluğa atsam olurmu...kıymaı atmadım buzluğa hiç bozulurmu acaba

su böreği atılıo,ben peynirli sigara böreği sarıyorum buzluğa atıom biri geleceği zamn kızartıyorum..ama kıymalı denemedim hiç..bişey olmaz sanmıyorum

günaydın kader arkadaşlarım :))
günaydın tatlım

merhaba kızlar.. nasılız bugün bakalım.. bi yandan geçmişi okumaya çalışıyorum uzun zamandır giremedim.. merak ettim sizleri ve kuzuları yahuu...
mrb tatlım
canım bence salatalık ve su.....

canım geçen bir programda dinledim kaliteli süt yok diyor ,
yani yedikllerimiz sütün kalitesini artırmıyormuş miktarını artırıyormuş
ve iyi beslenmemiz bizim içinmiş.yani bebek emdiği için bizden vitamin mineralleri çekiyor biz güçsüz kalıyormuşuz onun için ii beslenmek gerekirmiş...mantıklı geldi

günaydın kızlar...

hayırdır sütün mü yok??arada bazı günler benim de oluyor...sonra düzeliyor...

ben anlamadım ki her doktor başka bişey diyo...:))

selam kizlar iki gün ne olduysa birden sütün gitti yok anam yok bos balon gibi yumusacik oldu.
dün süt eden caylardan.su.süt revani tatlisi yaptim az birsey oldu am hic gögüs pedi bile gerkmiyor damlamiyor yani.
mama aldim kiza.birde biberonu almiyor.avent almadi.siradan bir uc aldim onuda almadi
chicco nun kini almis gelmis beyin.güya daha yumusak ve anne gögüs ucu gibi tasarlanmis
onuda almadi.mamayi agzina SIKA SIKA VERDIM.YUTUYOR SONRA ÖGGGGGGGG YAPIYOR.

ayrica evlevit yada hala folik asit varsa onu icin süt icin iyiymis.birde cay kasiyig cörek otu tozu yiyorum.sütü kalitelendircekmis ama beni mne olduysa durup dururken pat gitti süttttt

geçmiş olsun canım...bol bol boş ta olsa emzir....sütün gelir inşallah tekrar...benim de çok yok...hiç gögüs pedi kullanamdım yani...ama azimle yarım satte bir emziriyorum...1 yudum 1 yudumdur diyerek...allah hepimizin yardımcısı olsun...

sagol canim.benim gayet güzeldi birini emerken digeri akardi kendiliginden.gögüs pedi dolardi.
ayni beslenmeme ragmen gitmesine sastim.

sagol canim.benim gayet güzeldi birini emerken digeri akardi kendiliginden.gögüs pedi dolardi.
ayni beslenmeme ragmen gitmesine sastim.

kızlar bende de oluyor, süt bazen yok gibi oluyor ama merak etmeyin çocuk emdikçe gelir damla damla

sonra toparlıyor yani hemen süt gitti diye paniklemeyin, ben de geçen allah dedim bitti herhalde süt, sonra moralimi topladım yemek yedim falan geri geldi, düzeldi yani.

kızlar oturun 3 lt su için patlayana kadar

dalgalanıyor sütler bazen korkmamak lazım, artar inşallah

canım momposto iç günde üç bardak kadar ayva kompostosu güzel mesela incirde bol süt yapar bulgur plavi sogan beyaz üzüm ...çok su iç bunları sende biliyorsundur muhakkak ama aklıma bir şey gelmedi canım inşallah HEPİMİZİN BOOOOL SÜTÜ OLUR cuma cuma dua olsun inşallah

amin.....amin...

minikbaby | Fisher Price Uykucu Denizat
kızlar 2 gün sonra oğluşum 3 aylık olucak...hediye olarak bunu aldık...bugün akşam getircek babamız...

hehehe güle güle kullansın paşa :)

kızlar ya benim kızım oturuyor artık, yani yaslayınca oturuyor ve hayretler içindeyiz ki susuyor

yani ben ellerimi yıkamaya gitsem bile yatırınca gelene kadar ağlardı, şimdi dayıyorum koltuğa oturur pozisyonda yarım saat bakınıyor kendi kendine (yatırınca yine basıyor yaygarayı)

doktora sordum otursun bişey olmaz dedi ama beli falan da rahat görünmüyor pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…