kızlar doktordan geldik...sol kulak gene geçemedi işitme testini..zarına baktılar zar sağlam...kulak delik girişi çok dar dediler...makine girmiyor olablirmiş...1 ay sonraya tekrar gün verdiler...o zaman da sonuç alınamazsa ayrıntılı teste sevk edicekler...sağ kulak tam şükürler olsun...sol kulakta da bir sıkıntımız çıkmaz inaşallah...ben çıkmııyacağına inanıyorum....
yarın da kırkımız var...pasta börek yapcam bugün...herkesi bekleriz...:))
ben uni bayb kullanıyorum cnm 1 aylık olduk 9 paket bitirdik bileselam kızlar.. ya bişi sorucam. bebişlerinize ıslak mendil kullanıyormusunuz altını değiştirirken ?
ben uni baby almıstımm o da bitti eşimde ezaneye gitmiş almak için,kadın da telefondan bana dediki ıslak mendil kuullanmayın bebekte pişik olur eziyet çeker. ılık suyla,tulbentle silin dedi. wee'nin organik yenidoganlar icin ıslak mendili cıkmış onu tavsiye ediyorum ama yine de ılık suyla silin dedi. eşim de almış gelmiş. siz ne yapıyorsunuz ?
benimkisi emerken uyuya kalıyor,gazını cıkarmaya calısırken uyanıyor. poposuna pışppış yapıyorum öyle uyuya kalıyo sonunda.
cnm gönlünü ferah tut inş bişe olmayacak
mevlüdünüzüde allah kabul etsin cnm [/B][/COLOR]
ben uni bayb kullanıyorum cnm 1 aylık olduk 9 paket bitirdik bile
kızımda 1 kere pişik olcak gibi kızardı ondada biraz çok beklemişti kakası ondan oldu
bnm kızımda uyuyo emerken gazını çıkarırken uyanıyo hemen sonrada uyumoyo
ececim geçmiş olsun bu arada cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/397312-2010-ekim-bebeklerinin-aylik-kilo-alimi-8.html#post15928750
birde buraya uğrayın kızlar
huhu kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuu.
pikeeeeeeeeeeeeeeee
ben arada ıslak mendil arada ılık sulu pamukla siliom ama her altını değiştirdiğimde pudralıyorum. aradadapişik kremi sürüom. şükür pişik fln yok.
sizin kayınvalideler vermiyo bebişleri benimkide bebek her ağladığında annesi bu meme istiyo diyo yeni emzirdim diyorum nafile
popoy pudra iyi degilmiş makata kacıomus bilgın olsun krem daha ii
günaydın kızlar
cumanız mübarek olsun
ecrin pudra kedinlikle kullanma diyorlar cok zararlıymıs,
lara cok gecmiş olsun
dilek asıl yenidogan anneyi bilirmiş ana kucagında rahatlarmıs, yabancılarda daha cok rahatsız olurmus. ama anlayan kim
kızlar tamam göguste uyuyor cogunlukta hıç mi mızırdandıgı olmuyor her zaman tıkırında uyumuoki sözüm 20 sını gecenlere öncesınde hıc sorun olmadı bızımde.
misal bazen ne kadar emzırsen altını degıssende uyumuyor gazıda var gıbı durmuyor hanı aglamıo öle bas bas bagırmıo uyumak ıstemıo gezmek cevreye bakmak ıstıo olmuomu öle? sonra emzırıp uyuyo bazen bazende mızıklanyor uykusu var ama mızık mızık
özellikle geceleri hep mi emip uyuyo? valla pes benim muhakkak bir kac saat sürüo bir iki arası bazende emip uyuyo işte o saat suren aradan sonra uyutmayı nasıl basaryonuz ben ufak ufak sallıom valla zaten vaide alıstırmıs sallamaya nınnıye bakalım daha neler olcak bir cocuga bır kısı bakmalıymıs öle cocuk afallıo ama aldıran kım?
canım kesinlikle haklısın bir çocuğa bir kişi bakmalı benim oğlum gece bire kadar kesinlikle uyumuyor sallıyorum meme veriyorum sonunda baygın düşüyor sabah 7 8 gibi kalkıyor ondan sonra rahat öğlen 1buçuk 2 ye kaadar ayakta uykusu geliyor çok mızıldanıyor ama uyumuyor hıı bide uyuyuncaya kadar sürekli emmek istiyo ağlıyo çok huzursuzlanıyor kısacası inan çoğu kişide böyle sorunlar var seninde normal bencegünaydın kızlar
cumanız mübarek olsun
ecrin pudra kedinlikle kullanma diyorlar cok zararlıymıs,
lara cok gecmiş olsun
dilek asıl yenidogan anneyi bilirmiş ana kucagında rahatlarmıs, yabancılarda daha cok rahatsız olurmus. ama anlayan kim
kızlar tamam göguste uyuyor cogunlukta hıç mi mızırdandıgı olmuyor her zaman tıkırında uyumuoki sözüm 20 sını gecenlere öncesınde hıc sorun olmadı bızımde.
misal bazen ne kadar emzırsen altını degıssende uyumuyor gazıda var gıbı durmuyor hanı aglamıo öle bas bas bagırmıo uyumak ıstemıo gezmek cevreye bakmak ıstıo olmuomu öle? sonra emzırıp uyuyo bazen bazende mızıklanyor uykusu var ama mızık mızık
özellikle geceleri hep mi emip uyuyo? valla pes benim muhakkak bir kac saat sürüo bir iki arası bazende emip uyuyo işte o saat suren aradan sonra uyutmayı nasıl basaryonuz ben ufak ufak sallıom valla zaten vaide alıstırmıs sallamaya nınnıye bakalım daha neler olcak bir cocuga bır kısı bakmalıymıs öle cocuk afallıo ama aldıran kım?
selam kizlar bugun dr gitim bebegimin kusmasi icin dr bütün testler cok iyi cikti dedi kilo almis bir haftada 150 gr. cok süt ictigi icin ac gözlülügünden kusuyormus yanagindaki kirmizi lekeler anne sütü emmen bebeklerde normalmis disari atmasi söyledi sonrada kizimla disarida gezdik hava güzel diye,
olmaz mı canım, oluyo tabi ki :)
3-4 saat oturuyo bizimki. gezmek ve bakınmak istiyo işte. o zaman kollarım kopuyo benim. gece 2ye 3e kadar oturuyo mesela.
sonra nasıl uyuyo demişsin. ben hiç uyutmak için uğraşmıyorum, sallamıyorum. onun artık çok uykusu gelince huysuzlanıyo, meme istiyo, memeyi verince kendiliğinden uyuyo, koyuyom beşiğine.
ondan sonra güzel uyuyo ama, 3 saat oturup uyuyursa, 4 saat boyuna uyanmıyo gece. sonrası 2 saat uyu em şeklinde.
selam kızlar...ben cok yoruldum ya 2 dakika vakit vermiyo oğlum bana,akşam sinirim boşaldı artık aglamaktan içim cıktı...hep üstümde,uyusa bile kucagımda uyuyo,yerine yatırınca dakikasına uyanıyo( tuvalete gidemiyorum,yemek yiyemiyorum esi m gelene dek,su zor içiyorum,kendime ayıracak dakikam bile yok.çok yoruldum,napıcam bilmiyorum..hee bi de gece aglamalrımız cıktı bi de,12-1 gibi baslıyo sabah 5-6 ya kadar aglama nöbeti geciriyo...acayip huysuz bi bebek oldu napicam ben yaaaaaa (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?