kımse konusmuyor
ayrica evlevit yada hala folik asit varsa onu icin süt icin iyiymis.birde cay kasiyig cörek otu tozu yiyorum.sütü kalitelendircekmis ama beni mne olduysa durup dururken pat gitti süttttt
selam melisciğim hoşgeldin
burda kimse benimle konuşmuyorbelki sen konuşursun
hehehe güle güle kullansın paşa :)
kızlar ya benim kızım oturuyor artık, yani yaslayınca oturuyor ve hayretler içindeyiz ki susuyor
yani ben ellerimi yıkamaya gitsem bile yatırınca gelene kadar ağlardı, şimdi dayıyorum koltuğa oturur pozisyonda yarım saat bakınıyor kendi kendine (yatırınca yine basıyor yaygarayı)
doktora sordum otursun bişey olmaz dedi ama beli falan da rahat görünmüyor pek
kız naptın dün çocuğu uyutmicaktin :) geceniz nasıldı
selamlar..
ritacım hayırlı olsun yeni ayınız :))
tuba öyle deme, konuya hemen dal, ben öyle yapıyorum.. eskiden ben de çok üzülüyordum bana yazan yok diye..
evin her noktası ayrı dağınık, ben rüyayı uyutur uyutmaz netteyim ya, hayret bi şey :))) utanmıyorum da artık :))
hak veriyorum bende artık direk dalıyorum
ama burda kımse kımseye alınmasın bazen görunmeyebılıo
yada ne bileyim sayfa atlıyor
hehhe uyutmadım gunduz toplasan 3 4 saat uyumustu gece uyudu cok sukur maşallahhhhhhh
bundan sonra gunduz uyku en fazla 1 2 saat heheheh zaten uyumuyor kerata
haklısın canım ya.. hatta ben bir aralar küsmüştüm herkese,kullanıcı girişi yapmadan okuyordum sayfaları.. feci tavır almıştım yani :)))
hadi bakaılm...alışcak desene...maşallah...
saol tatlım...daha güzeli sizin olsun...
ya bizim kide oturuyo da pike ben korkuyorum kalçası falan batar diye...doktor bişey olmaz mı dedi...yatmayı sevmiyo bizimkide..etrafa bakıyor ışığa ve sese bakıyor...o yüzden aldık oyuncağıda...ilgisini çeker diye...
hehhe uyutmadım gunduz toplasan 3 4 saat uyumustu gece uyudu cok sukur maşallahhhhhhh
bundan sonra gunduz uyku en fazla 1 2 saat heheheh zaten uyumuyor kerata
hak veriyorum bende artık direk dalıyorum
ama burda kımse kımseye alınmasın bazen görunmeyebılıo
yada ne bileyim sayfa atlıyor
inşallah alısır valla dermanım kalmamıstı artık :)
2 gunlugune arkadasıma gıdıcem ınsallah ordada uyur bakalım
yerim senn tavrını bak sen..şimdi çıkıyor ortaya:)))
evet cnmm azizenin topiğinde beraberdik nasılsın?aşı stresindeyim inş. ateş ağrı yapmaz bizdede
naber şekerimmmmmm oy kıyamam sana nasılsın kızın nasıl bı cetvel yapalım sana yaww
selamlar..
ritacım hayırlı olsun yeni ayınız :))
tuba öyle deme, konuya hemen dal, ben öyle yapıyorum.. eskiden ben de çok üzülüyordum bana yazan yok diye..
evin her noktası ayrı dağınık, ben rüyayı uyutur uyutmaz netteyim ya, hayret bi şey :))) utanmıyorum da artık :))
bende alıstım artık kızlar selamımı verıyorum alan alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?