2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ayrica evlevit yada hala folik asit varsa onu icin süt icin iyiymis.birde cay kasiyig cörek otu tozu yiyorum.sütü kalitelendircekmis ama beni mne olduysa durup dururken pat gitti süttttt

ben elevit,e devam ediyorum ,kan ılacımada devam edıyorum..doktorum bırakma dedi

selamlar..

ritacım hayırlı olsun yeni ayınız :))

tuba öyle deme, konuya hemen dal, ben öyle yapıyorum.. eskiden ben de çok üzülüyordum bana yazan yok diye..

evin her noktası ayrı dağınık, ben rüyayı uyutur uyutmaz netteyim ya, hayret bi şey :))) utanmıyorum da artık :))

saol tatlım...daha güzeli sizin olsun...
ya bizim kide oturuyo da pike ben korkuyorum kalçası falan batar diye...doktor bişey olmaz mı dedi...yatmayı sevmiyo bizimkide..etrafa bakıyor ışığa ve sese bakıyor...o yüzden aldık oyuncağıda...ilgisini çeker diye...

hak veriyorum bende artık direk dalıyorum
ama burda kımse kımseye alınmasın bazen görunmeyebılıo
yada ne bileyim sayfa atlıyor

saol platin tatlım...
tugbacım üsütne alınma artık burda fırsat buldukça yazıyoruz...ben hiç takılmıyorum öle şeylere...hepimiz aile olduk burda....

haklısın canım ya.. hatta ben bir aralar küsmüştüm herkese,kullanıcı girişi yapmadan okuyordum sayfaları.. feci tavır almıştım yani :)))

ben yeni sordum, dedim ki oturmayı çok seviyor, bir de ayakta tutunca bayılıyor, yani ayakta durmayı da çok seviyor ama ben yük vermemeye çalışıyorum tabi, oturmak neyse de ayakta durması için daha erkendir diye. doktor da hemen "oturabilir sakınca yok ama ayakta tutmak yasak" dedi. benim de içime sinmiyor açıkçası ama hayatta yatmıyor benimki, kucakta da yatmıyor hatta. sadece emerken. etrafı görmek istiyorlar herhalde :)

hehhe uyutmadım gunduz toplasan 3 4 saat uyumustu gece uyudu cok sukur maşallahhhhhhh
bundan sonra gunduz uyku en fazla 1 2 saat heheheh zaten uyumuyor kerata

hadi inşallah düzene girer :)

ben de hep dalmaca yapıyorum esracım :) kimse bilerek cevap vermemezlik yapmıyor zati :) iyi burası :)

naber şekerimmmmmm oy kıyamam sana nasılsın kızın nasıl bı cetvel yapalım sana yaww

iyi canım prensesim de iyi çok şükür..
evet ya kaldı bu ticker değiştiremedim cadaloz kızımın yüzünden

dalsam da pek cevap olmuyor
sağol canım ama çok sık giremiyorum ya ondandır belki

tubaaa sana yanlışlıkla esra yazmışım :) sorry

bende alıstım artık kızlar selamımı verıyorum alan alır

ben de selam bilem vermiyorm kine dalmaca gidiyom

ay kızlar kaçtım ben, ilk defa kaş alıcam kendimce

yani alıyorum tabi de hiç şekil vermemiştim, kuaförler hiç istediğim gibi almıyolar bi deneme yapcam hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…