yer değişikliğine tepki verebilir melis...yastığını battaniyesini götür mutlaka...
iyi canım prensesim de iyi çok şükür..
evet ya kaldı bu ticker değiştiremedim cadaloz kızımın yüzünden
dalsam da pek cevap olmuyor
sağol canımama çok sık giremiyorum ya ondandır belki
saol platin tatlım...
tugbacım üsütne alınma artık burda fırsat buldukça yazıyoruz...ben hiç takılmıyorum öle şeylere...hepimiz aile olduk burda....
haklısın canım ya.. hatta ben bir aralar küsmüştüm herkese,kullanıcı girişi yapmadan okuyordum sayfaları.. feci tavır almıştım yani :)))
napıyim anacım, hamilelik kafama vurmuş herhalde.. her yerde dışlanmışlık hissediyordum :))))
hatırlayınca çok güldüm :)))
tubacım üzülme sen de lütfen..
yok be tatlım arada kaynıyor sayfalar..
hepimiz aile oduk ritanın da dediği gibi..
hadi ticker yapalım sana da..
oy yerım ben onun tepkısını :))))))
ya kızlar benim sol göğsü kızım baştan çok emmemişti.hatta ilk günler çok şişmişti diye hastanede sağdırmıştık. ben bi sağ sol vermeye devam ettim normale dönmüştü sanki. ama bugün yine baktım da daha küçük ve yumuşak.. ne yapmalıyım sizce? bugün solu vermeye çalışıyorum sürekli ki boşalıp boşalıp dolsun diye ama diğeri şiş kalıyor yine ne yapmalıyım ya
ya kızlar benim sol göğsü kızım baştan çok emmemişti.hatta ilk günler çok şişmişti diye hastanede sağdırmıştık. ben bi sağ sol vermeye devam ettim normale dönmüştü sanki. ama bugün yine baktım da daha küçük ve yumuşak.. ne yapmalıyım sizce? bugün solu vermeye çalışıyorum sürekli ki boşalıp boşalıp dolsun diye ama diğeri şiş kalıyor yine ne yapmalıyım ya
tatlım sen yine de tek gögüz verme..bu sefer öbürü iice şişer...sen normal devam et sağ-sol sağ-sol...marş marş:)
selam kızlar....
dün aşure yedım dıye yusuf yusuf oldum ama maşallah kızım benden daha rahat gazını çıkarıyo:)
altını açıyorum ayaklarını kaldırıyo ındırıyo çırt çırt gıdıyo ...maşallahg ya sancıdan kıvranacak dıye korkmuştum..ama yemekdende gerıkalmadım:)
yer değişikliğine tepki verebilir melis...yastığını battaniyesini götür mutlaka...
gece uyutmayınca öle demiyodun..öle mi oldu şimdi:)))
ana yüreği işte canımıza okusalarda kıyamıyoruz...
niye böyle oluyor ya bazen düzeliyor hemen hemen aynı oluyor. ama bazen sol göğsüm çok yumuşuyor
benim de sağ göğsüm küçük kaldı tatlım.. ucu küçüktü alamıyordu fazla.. hala da ötekine göre küçük ve soldaki kadar dolmuyor.. sağmak gerekiyor sanırım ama ben çok üşeniyorum..
ahh bir bilsek...zaten az kaldı doktorluk diplomamızı almaya:))sen çok takma kafanı..benim de oluyor hiç bakmıyorum artık...ikisinide emziriyorum sırayla..
Benimkide akşamları sol göğsümü emmeyi reddediyor bakıyorum süt var ama ağzına koyduğum an cıyak cıyak ne yapsam tutmuyor sağı veriyorum alıyor.Ama gündüz emiyor niye böyle yapıyor çözemedim daha
slm herkese ben yenbi katıldım aranıza.. benim kızım da sağ göğsüöü emmiyo.. kafayı yicem.. göğsüm ufacık kaldı.. süt var aslında ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?