2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sag olun kizlar bitki cayi iciyorum diye suyu fazla icemiyorum onu artirayim.kiloalri taktim kafaya o yüzden yiyemiyorum.ne kadar zorlasamda yiyemiyorum.moral bozulugu oldu bende bu kilo.yorgunluk hat safyada ondan kaynaklaniyor sanirim.söyle bir derin uykulara dalsamm

selam kızlar bi sorunumuz var malesef tam gribi yavaş yavaş atlattık diyodum bu kezde kızım 4günü geçti hala kakasını yapamadı zeytinyagı içirdim rezene çayı içiriyorum karnına sıcak su koydum popodan uyardım banamısın demedi hala yapamadı neyapcam bilmiyorum eşime nurse harveys almasını söyledim bakalım o işe yarayacakmı başka önerebileceginiz bişey varmı ne yapabilirim

heidyniz cok güzelmis güle güle kullansin minik.bende yatagin kenarina alcam uzakdan kumandasi var bebek uyuyunca kapatiorsun.diger ipli olanlar bitiyor cabuk muzigi benimki dalcakken geri adciyor gözü.gidiyorum tekrar aciyorum.diger türlü uzun sürerse bebegimde tam uykuya dalabilir

canim sen sadece anne sütü ile mi besliyorsun???
eger öyleyse 10 güne kadar normal yapmamasi bana doktor öyle dedi.

ama mamada veriyorsan yagli fitiller oluyor ondan doktoruna sorup al.ise yariyor

canim sen sadece anne sütü ile mi besliyorsun???
eger öyleyse 10 güne kadar normal yapmamasi bana doktor öyle dedi.

ama mamada veriyorsan yagli fitiller oluyor ondan doktoruna sorup al.ise yariyor

yok canımya keşke tek anne sütü olsa ama çok kustugu için kusmama mamasıda veriyorum ama geceleri bir kere veriyorum oda 90ml kadar bilmiyorum ki çaresiz kaldım bu durumda havada okadar berbatki evden çıkamıyoruz

slm kızlar
daha yeni uyumuştu yine uyandı benim oğlann dün bugun yine kakasını yapmadı? lanet kan ilacımı yapıyormuş çarsamba kontrolude dr sorucam bakalım neder.

sizin bebeler hergün yapıyormu kakasını?

mrb canım
benimki iki günde bir yapıyor sancımızda yok öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…