haklısın canım ya.. hatta ben bir aralar küsmüştüm herkese,kullanıcı girişi yapmadan okuyordum sayfaları.. feci tavır almıştım yani :)))
selam kızlar bi sorunumuz var malesef tam gribi yavaş yavaş atlattık diyodum bu kezde kızım 4günü geçti hala kakasını yapamadı zeytinyagı içirdim rezene çayı içiriyorum karnına sıcak su koydum popodan uyardım banamısın demedi hala yapamadı neyapcam bilmiyorum eşime nurse harveys almasını söyledim bakalım o işe yarayacakmı başka önerebileceginiz bişey varmı ne yapabilirim
ohh afiyet olsun...ben yemedim ya((
bende hep slm veriodum kımse almıodu
artık direk dalıyorum yazan yazar
saol cnm..ben asureye asla dayanamam:)
NohutluPilav* mezime+ dennis_81 mervam melisesra+ Feyza79+ BalSurat meryemtaze Dark buken Tuba373 pike pratikanne rita1421
oo baya kalabalıgız bu ara
bende hep slm veriodum kımse almıodu
artık direk dalıyorum yazan yazar
afiyet olsun top top et olsun prensese bende dayanamam sık sık yıyorum süt,te yapıo
hemen bir kase alıp yiyorummmm süt olsun oğluşaaa
canim sen sadece anne sütü ile mi besliyorsun???
eger öyleyse 10 güne kadar normal yapmamasi bana doktor öyle dedi.
ama mamada veriyorsan yagli fitiller oluyor ondan doktoruna sorup al.ise yariyor
saol cnm...valla bende kase kase götürüyorum...prensesi bişlmem ama bana lop lop et olmaz inbşallah:)
hemen bir kase alıp yiyorummmm süt olsun oğluşaaa
slm kızlar
Daha yeni uyumuştu yine uyandı benim oğlannDün bugun yine kakasını yapmadı? Lanet kan ilacımı yapıyormuş çarsamba kontrolude dr sorucam bakalım neder.
Sizin bebeler hergün yapıyormu kakasını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?