2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

olsun tatlım ya onlar sağlıklı olsunlarda nasılsa veririz emme işi bittikten sonra
inşallahhhh:2:
bu saate kadar 2 lt su içtim
:81:çokiyii kışın pek su içemıyorum ben ya ama emzırdıkden sonra aylardır susuz kalmış gibi oluyorum

çok şükür benım kızın bagırsakları çok iyi işlıyo..bazen tekledıği oluyo o zamanda zeytın yagı verıyorum..sen zeytın yagı denedın mı hiç cnm?

selam canım

benim kız da 2 haftadır 3 günde bir yapmaya başlamıştı. ama bu hafta 4 gün oldu yapamayınca dr u aradım. zeytinyağını kulak çubuğuna sür ve poposunu uyar yapar dedi. yapamazsa gliseril fitil ver yarım tane hemen yapar dedi. yapamazsa 5-6 gün dolunca getir dedi.
ben zeytinyağı sürdüm işe yaradı. ama bi kerelik yine yapamıyor. tekrarlıyacağım bende 3 günü aştığında

baya kalabalıgız kızlarr bende aşure yapcam dagıtcamdaaa bakayım kızla nasıl yapacaksammm

bende dün yaptım. hemde ilk defa ama süper oldu:)))

eline sağlık cnmn afıyetle yiyin

benımkı 1 2 haftaya kadar gunde 6 7 kere yapıyordu şimdi 1 2 kere

evet ilk ay bebekler günde 5-6 kere yapıyor belkide daha fazla. ama 2. ay azalıyormuş. benim kızım da ilk ayını doldurduktan ve aşıyı yaptıktan sonra günde 1-2 yapıyordu ama 1-2 haftadır 3 günde bir yapıyor. hatta son bir haftadır uyarıyorum öyle yapıyor zavallı kızm.

canım kaka sorunu bizim en büyük sorunumuz
ne yaparsan yap fayda etmiyo
bitki çayı verdikten sora düzledi sanki yani bana öle geldi
kendime almıştım aktardan
ıhlamur,rezene,papatya,anason
1fincan yapıyorum 15çay kaşığı kızıma veriyorum gerisini ben içiyorum

slm herkese ben yenbi katıldım aranıza.. benim kızım da sağ göğsüöü emmiyo.. kafayı yicem.. göğsüm ufacık kaldı.. süt var aslında ama bilemiyorum

kızlar biz ilk zamanlarda epey araştırdık bu konuyu.. sağmak göğüs ucunuda büyütüyormuş süt bezlerini de çalıştırdığı için uyarıp dahha fazla süt ürettitiyormuş.. ama benim gibi üşenmezseniz tabi..

burada birisi loveliye buğday çorbası tarifi vermişti, onu yapacağım ben de bugün.. buğdayı haşladım az önce.. aşure de sanırım buğdaydan dolayı artırıyor sütü..

canım ya kan ilacı için erkendeğilmi 4.ay diye biliyorum ben?
bu arada nurse harveys ii kaka yaptırıyor yağ var ya içinde..

canım nurse harveys işe yarıyor üstedeyazdığım gibi...

daha deneyemedim bu akşam koyarım bakalım inşallah artar ben dünden beri her emzirmeden sonra sağıyorumm çok çıkmıyor ama biriktiriyorum gece içiriyorum yatmadan emzirdikten sonraaa

kızlar ya ben nurse harveysi
günde 4 kere veriyordum şimdi 3 kere vermeyi düşünüyorum ya alşırsa diye
bakalım nasıl olacak
hem ne zaman keseceğiz sürekli ilaç vermek istemiyorum ama mecbur düzenli ver,yoruz işte...
iki silikon kaşığı veriyorum siz nedersiniz?

bende yarın yapacam ınşşş canım cok cektı ya malzemem var ama yapacak adam kabak tatlısı yaptım ama aşurenın yerını tutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…