inşallahhhh:2:olsun tatlım ya onlar sağlıklı olsunlarda nasılsa veririz emme işi bittikten sonra
:81:çokiyii kışın pek su içemıyorum ben ya ama emzırdıkden sonra aylardır susuz kalmış gibi oluyorumbu saate kadar 2 lt su içtim
slm kızlar
daha yeni uyumuştu yine uyandı benim oğlanndün bugun yine kakasını yapmadı? lanet kan ilacımı yapıyormuş çarsamba kontrolude dr sorucam bakalım neder.
sizin bebeler hergün yapıyormu kakasını?
selam kızlar bi sorunumuz var malesef tam gribi yavaş yavaş atlattık diyodum bu kezde kızım 4günü geçti hala kakasını yapamadı zeytinyagı içirdim rezene çayı içiriyorum karnına sıcak su koydum popodan uyardım banamısın demedi hala yapamadı neyapcam bilmiyorum eşime nurse harveys almasını söyledim bakalım o işe yarayacakmı başka önerebileceginiz bişey varmı ne yapabilirim
baya kalabalıgız kızlarr bende aşure yapcam dagıtcamdaaa bakayım kızla nasıl yapacaksammm
selam canım
benim kız da 2 haftadır 3 günde bir yapmaya başlamıştı. ama bu hafta 4 gün oldu yapamayınca dr u aradım. zeytinyağını kulak çubuğuna sür ve poposunu uyar yapar dedi. yapamazsa gliseril fitil ver yarım tane hemen yapar dedi. yapamazsa 5-6 gün dolunca getir dedi.
ben zeytinyağı sürdüm işe yaradı. ama bi kerelikyine yapamıyor. tekrarlıyacağım bende 3 günü aştığında
bende dün yaptım. hemde ilk defa ama süper oldu:)))
eline sağlık cnmn afıyetle yiyin
benımkı 1 2 haftaya kadar gunde 6 7 kere yapıyordu şimdi 1 2 kere
selam kızlar bi sorunumuz var malesef tam gribi yavaş yavaş atlattık diyodum bu kezde kızım 4günü geçti hala kakasını yapamadı zeytinyagı içirdim rezene çayı içiriyorum karnına sıcak su koydum popodan uyardım banamısın demedi hala yapamadı neyapcam bilmiyorum eşime nurse harveys almasını söyledim bakalım o işe yarayacakmı başka önerebileceginiz bişey varmı ne yapabilirim
ama her zaman diğeri kadar süt olmasa da emiyor. başlarda benim de solun ucu yoktu diye beğenmiyordu ziilli.
sağmak işe yarar mı sence? emince de sağmak gibi olmuyor mu? sonuçta emiyor hiç emmese mi sağmak gerekir yoksa emse de süt çok olsun diye mi acaba?
slm herkese ben yenbi katıldım aranıza.. benim kızım da sağ göğsüöü emmiyo.. kafayı yicem.. göğsüm ufacık kaldı.. süt var aslında ama bilemiyorum
slm kızlar
daha yeni uyumuştu yine uyandı benim oğlanndün bugun yine kakasını yapmadı? lanet kan ilacımı yapıyormuş çarsamba kontrolude dr sorucam bakalım neder.
sizin bebeler hergün yapıyormu kakasını?
selam
benim kız da 2 haftadır 3 günde bir yapmaya başlamıştı. ama bu hafta 4 gün oldu yapamayınca dr u aradım. zeytinyağını kulak çubuğuna sür ve poposunu uyar yapar dedi. yapamazsa gliseril fitil ver yarım tane hemen yapar dedi. yapamazsa 5-6 gün dolunca getir dedi.
ben zeytinyağı sürdüm işe yaradı. ama bi kerelikyine yapamıyor. tekrarlıyacağım bende 3 günü aştığında
bende dün yaptım. hemde ilk defa ama süper oldu:)))
kızlar bende göğüs pompası almak ıstıyorum ama cok pahalı ya uygun fıyatlı olan hangısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?