çekmıyormu manuellerben de elektrikli medella var çok memnunum iyi çekiyor eşim 100 küsüre aldı sakın manuel alma ondan iki tane var hiç işe yaramıyor
zor tam çekmiyor elin yoruluyor bıkıyorsun 1 satte iki gıdım çekiyor elektrikli rahat memeye tut bekle o çekkiyorçekmıyormu manueller
1bardak ılık süte 1 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı toz pakmaya karıştırıp için.
SÜT,Ü ARTIRIYORMUŞ
zor tam çekmiyor elin yoruluyor bıkıyorsun 1 satte iki gıdım çekiyor elektrikli rahat memeye tut bekle o çekkiyor
evet canım bu
hemen deneyeceğim yatarken içer yatarımm
canım bende var bundan
emzirme haftası dolayısı ile indirimdeydi 100 liraya almıştım normal fiyatı 165 lira o fiyat çok ii bence
üründe iyi fena değil yani ben sürekli kullanmadığım için tam anlamamış olabilirim...
keske yıne gırse ındırıme
zorlanırsın kullanımı zor ben şu an kullanıyorum sütü biriktirip akşam veriyorum yeni başladımm bunaya aslında ben gerek gormuyorum calısmıyorum cunku dedım arada cekerım cok dolunca hıcmı cekmıyor
hergün aksam yatarken düzenli bir şekilde imiş
hamileyken süt pompasını napcaz die düşünüyodum
iyikide kocam beni dinlemeyip manuel değil elektrikli almış
ama şimdi kullanmaya korkuyorum gene 10ml çıkacak moralim bozulacak die
ilk zamanlar mememde 3delik oldunu görünce şaşırmıştım bidelik var ordan emiyo sanıyodum :) şimdi tek delikten damla damla zor geliyo
kızlar manuel pompa kullanan varmı
1bardak ılık süte 1 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı toz pakmaya karıştırıp için.
SÜT,Ü ARTIRIYORMUŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?