2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende pompayı sırf ne kadar sut cıkıyor dıye almak ıstıyorum merak edıyorum bazen cok aglıyor cunku doymuyor sanırım

canım ben 1 ay kullandım.bitti tekrar almadım bi kaç günüdür sesi çıkmıyor oğluşumun eger devam ederse bir daha almam nurse

1saatte çıkıyo okadar yavrumda alışmış heralde 10mlyi verip bırakınca duruyo nasıl üzülüyorum

canım ben 1 ay kullandım.bitti tekrar almadım bi kaç günüdür sesi çıkmıyor oğluşumun eger devam ederse bir daha almam nurse

nasıl kullanmıştın tatlı
çok pahalıya mal olacak dimi ben 4 kere vermeme rağmen nerdeyse bir haftada bitecek şişe zaten şişe çok kullanışsız kaşığa koyarken dökülüyor dışarıya...

bende pompayı sırf ne kadar sut cıkıyor dıye almak ıstıyorum merak edıyorum bazen cok aglıyor cunku doymuyor sanırım

pompayı sadece haftasonları babannesine bıraktığımız için kullanıyodum
ama şimdi nekadar çıkıcak die merak ettiğim için sağıyorum
kendi kendime nazarmı değdirdim bilmiomki
cuma bütün gün emmeyince 80ml çıkmıştı şok olmuştum oh oh die sanki herseferinde okadr çıkıyomuş gibi

lovelı canım sagınca nerde tutuyorsun sagdıgını
kendi biberonunda ağzını kapatıp buzdolabında tutuyorum buzdolabında 72 saate kadar kalabiliyor
maya arttırıyor.. biz arada malt içeceği alıyoruz.. o da fena değil.. akılım fikrim sütte zaten.. bi dolup bi dolmuyo.. üzülüyorum doymazsa diye..
sorma hepimizin aklı orda hamileliği 10kiloyla bitirdim ama şimdi geri aalıcam diye düşünüyorum süt olsun ona da razıyım da
yavaş yavaş azalt üç ayı bitirince artık vermezsin ben böyle yapıcam

kızlar sütü taktıkça azalıyo sütünüz bence takmayın
benmde aynem öyle olmuştu

bişe sorcam sizin bebişlerin uyku düzeni oturdumu yerine
benmki geceleri hala uyanık gündüz full uyuyo

bide konak oldumu sizde ??
bizde yeni başlıyo konak sanırım zeytin yağı sürdük bizde

canım onu düzenli kullanacaksın kı fayda edecek..evet dediğin gibi şişe kullanışsız bi o kadarda dökülüo

arkadaşlar süt artırıcı şeylerden biride boza tam mesvsimindeyiz bol bol içebilirsiniz. birde sütüm çokmu azmı diye çok düşünmemek gerekli stres de sütü azaltıyor ..kendimden biliyorum üzüldüm zaman sütüm azalıyor.

ben biberona koyuyorum 1 tatlı kaşığı kadar öyle veriyorum kaşıkla hep dökülüyor

tam oturmadı aama alıştırmaya çalışıyorum ben
oldu zeytinağı sürdük sakın tarama artırıyor komşum ttaramış diğer bölgelere atmış konak sadece zeytinyağı sür dedi ben de öyle yaptım

ben biberona koyuyorum 1 tatlı kaşığı kadar öyle veriyorum kaşıkla hep dökülüyor

canım benimki ilk zamanlar biberon almamıştı sonrada denemedim birde korkuyorum biberona alışıp emmeyi bırakır diye dışarı onsuz en fazla 2 st çıkabiliyorum bu yüzdende emzirip çıkıyorum gelince hemen emziriyorum aslında denesem iyi olacak emziği alıyor artık belki biberonuda alır...

canım onu düzenli kullanacaksın kı fayda edecek..evet dediğin gibi şişe kullanışsız bi o kadarda dökülüo

canım düzenli kullanıyorum zaten..

hadi ya loveli ben taradım ttühh neyse bida taramam

birde kızlar bizim bebişler nezaman bişeri tutmaya başlıycak
ne zaman uzancak böyle uzattığım bişeye

OĞLUM MAMAYI BİBERONLA YİYOR..BEN EVE GIDINCEDE SABAHA KADAR EMİYOR ÇOK ŞÜKÜR Kİ MEMEYİ BIRAKMADI

merhabalar evet boza arttırıyor ancak bebeğe gaz yapıyor haberiniz olsun 3 aydan sonra boza içilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…