kızlar ya ben nurse harveysi
günde 4 kere veriyordum şimdi 3 kere vermeyi düşünüyorum ya alşırsa diye
bakalım nasıl olacak
hem ne zaman keseceğiz sürekli ilaç vermek istemiyorum ama mecbur düzenli ver,yoruz işte...
Iki silikon kaşığı veriyorum siz nedersiniz?
zorlanırsın kullanımı zor ben şu an kullanıyorum sütü biriktirip akşam veriyorum yeni başladımm buna
işe başlayacağım ama zaten ço çıkmıyor ama birikince bir öğünlük çıkıyor
olsun 10cc onu gün boyu biriktir gece ver uyur hem de sütü tam boşalacağından artacaktır ben böyle yapıyorum ,benden de öyle çıkıyor bazen daha az ama olsun o bile değerli
canım ben 1 ay kullandım.bitti tekrar almadım bi kaç günüdür sesi çıkmıyor oğluşumun eger devam ederse bir daha almam nurse
bende pompayı sırf ne kadar sut cıkıyor dıye almak ıstıyorum merak edıyorum bazen cok aglıyor cunku doymuyor sanırım
kendi biberonunda ağzını kapatıp buzdolabında tutuyorum buzdolabında 72 saate kadar kalabiliyorlovelı canım sagınca nerde tutuyorsun sagdıgını
sorma hepimizin aklı orda hamileliği 10kiloyla bitirdim ama şimdi geri aalıcam diye düşünüyorum süt olsun ona da razıyım damaya arttırıyor.. biz arada malt içeceği alıyoruz.. o da fena değil.. akılım fikrim sütte zaten.. bi dolup bi dolmuyo.. üzülüyorum doymazsa diye..
yavaş yavaş azalt üç ayı bitirince artık vermezsin ben böyle yapıcam
kızlar ya ben nurse harveysi
günde 4 kere veriyordum şimdi 3 kere vermeyi düşünüyorum ya alşırsa diye
bakalım nasıl olacak
hem ne zaman keseceğiz sürekli ilaç vermek istemiyorum ama mecbur düzenli ver,yoruz işte...
iki silikon kaşığı veriyorum siz nedersiniz?
nasıl kullanmıştın tatlı
çok pahalıya mal olacak dimi ben 4 kere vermeme rağmen nerdeyse bir haftada bitecek şişe zaten şişe çok kullanışsız kaşığa koyarken dökülüyor dışarıya...
nasıl kullanmıştın tatlı
çok pahalıya mal olacak dimi ben 4 kere vermeme rağmen nerdeyse bir haftada bitecek şişe zaten şişe çok kullanışsız kaşığa koyarken dökülüyor dışarıya...
kızlar sütü taktıkça azalıyo sütünüz bence takmayın
benmde aynem öyle olmuştu
bişe sorcam sizin bebişlerin uyku düzeni oturdumu yerine
benmki geceleri hala uyanık gündüz full uyuyo
bide konak oldumu sizde ??
bizde yeni başlıyo konak sanırım zeytin yağı sürdük bizde
ben biberona koyuyorum 1 tatlı kaşığı kadar öyle veriyorum kaşıkla hep dökülüyor
canım onu düzenli kullanacaksın kı fayda edecek..evet dediğin gibi şişe kullanışsız bi o kadarda dökülüo
kızlar oglum bugun 11 de kalktı 1 de uyudu kaldıramıyorum uyanmıyor gece yıne ayaktayız sanırım
kızlar oglum bugun 11 de kalktı 1 de uyudu kaldıramıyorum uyanmıyor gece yıne ayaktayız sanırım
kucağına al ayağından gıdıkla
burnunu sık altını aç
arkadaşlar süt artırıcı şeylerden biride boza tam mesvsimindeyiz bol bol içebilirsiniz. birde sütüm çokmu azmı diye çok düşünmemek gerekli stres de sütü azaltıyor ..kendimden biliyorum üzüldüm zaman sütüm azalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?