canım biraz bünye meselesi gaz olayı ben sürekli içiyorum boza yı sıkıntı olmadı bizde... gerçi biz 3 aylık olduk sayılır
kızlar biz ilk zamanlarda epey araştırdık bu konuyu.. Sağmak göğüs ucunuda büyütüyormuş süt bezlerini de çalıştırdığı için uyarıp dahha fazla süt ürettitiyormuş.. Ama benim gibi üşenmezseniz tabi..
Burada birisi loveliye buğday çorbası tarifi vermişti, onu yapacağım ben de bugün.. Buğdayı haşladım az önce.. Aşure de sanırım buğdaydan dolayı artırıyor sütü..
tam oturmadı aama alıştırmaya çalışıyorum ben
oldu zeytinağı sürdük sakın tarama artırıyor komşum ttaramış diğer bölgelere atmış konak sadece zeytinyağı sür dedi ben de öyle yaptım
e-pack affandada oldu konak 2 kez banyo yaptırmadan önce bebe yağı sürüp taradım sonra temzilendi bidahada olmadı.zeytinyağı sürmedim çünkü yıkasanda tam kokusu çıkmıyor bebe yağının bile kokusu kalıyor kafasında :))
uykularımızda çok şükür düzenli sadece annemdeyken geç uyuttum biraz, şimdi 12 de uyuyor bugünden itibaren 11 e çekeceğim, sonrada 10 a böyle uyuduğunda eşimle biraz sakin ortamda tv izleme şansımız oluyordu :))
sana doğru bir kelebek uçurdum
dağları denizleri aştı
gelip seni buldu
yanağına küçücük bir öpücük kondurdu
hissettin mi?
Hoşgeldin bebeğim.....
altını aldım hıc tınlamadı bıle beni emzırdım gazını cıkardım yatırdım yıne uyuduMELİSCİĞİM YATIYOR MU SENİN BICIRIKGECE MESAİSİ VAR YİNE SANIRIM:))) AVATARDAKİ RESİM ÇOK GÜZEL:))
BENİM KIZ DA BAĞIRDI BAĞIRDI KUCAĞIMDA SAKİNLEŞTİRDİM ANA KUCAĞINDA SALLADIM KUŞ UYKUSUNA DALDI:)))
bende pompayı sırf ne kadar sut cıkıyor dıye almak ıstıyorum merak edıyorum bazen cok aglıyor cunku doymuyor sanırım
melis bende de manuel pompa var.. dışarı çıkacagım zaman onunla sagıp anneme bırakıyorum..60 cc kadar çıkıyo..işim uzun sürecekse dışarda ne kadar çıkarsa sagıp bırıktırıyorum
canım bu makine iyi çekmiyor olabilir mi? ilk defa gördüm bunu
pompalar kiralanabiliyor canım sen bence kirala, çünkü belki de kullanmıcaksın kalcak öle, önce kiralayıp deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?