hangı marka canım memnunmusun
zor hemde nasıl ya bu emzirme işi olmasa yada sağdığım sütü oğlum kolaylıkla içse yine sorun değil iki gün 100ml sağdım braktım içmemiş doğru dürüst döküldü gitti güzelim sütofff okula BAŞLADIN HAAA ne zor yaaa
zor hemde nasıl ya bu emzirme işi olmasa yada sağdığım sütü oğlum kolaylıkla içse yine sorun değil iki gün 100ml sağdım braktım içmemiş doğru dürüst döküldü gitti güzelim sütAnnemde mama alın diyo mama kullanmak istemiyorum şimdilik
canım benim 15 aralıktı müd yard 16 sında gel dedi demek 15 dede izinli sayılıyommerhaba lavinya bir şey soracaktım bende öğretmenim iznim 6 ocak yazıyor 6 ocakta mı yoksa 7 ocaktaa mı başlamam gerekiyor.
senin işin zor cnm yaa uyu bari sende onla bir bizimkide düzensizken ben ne zaman uyursa onla bir uyuyordum.
iyilik senden ne haber sütümüz bittimi diye telaşlanıp duruyom ben stres yaptıkça hiç olmuyo hep okul yüzünden olduhuhu nabersiniz bensiz günler nasıl geçiyor.
çok zor melisim işin neyseki evdesin bide çalışsan çok kötüben bu gece nöbetcıyım sanırım saat 1 den berı uyuyor kaldırıyorum uyanmıyor bıle :26:
11 de uyandık bugun hıc uykum yok benım bıde eşim gelsın arkadasıma gıdıcem p.tesı ye kadar ondayım
iyilik senden ne haber sütümüz bittimi diye telaşlanıp duruyom ben stres yaptıkça hiç olmuyo hep okul yüzünden oldu
çok zor melisim işin neyseki evdesin bide çalışsan çok kötü
hmm tmm o zmn. yeticeni düşünüosan uyumabenim uykum olmasada uykusuz kalcam die zorla uyuyodum :)
iyilik senden ne haber sütümüz bittimi diye telaşlanıp duruyom ben stres yaptıkça hiç olmuyo hep okul yüzünden oldu
çok zor melisim işin neyseki evdesin bide çalışsan çok kötü
gece uyumazsa arkadasım bakar 1 2 saat uyurum hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?