2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Göğüs ve karın bölgenize masaj yapmak da süt bezlerinizi uyararak ve kan akışını düzenleyerek anne sütünüzü arttırmanıza yardımcı olacaktır. Bunun için günde 2-3 kez 1-2 dakika masaj yapabilirsiniz.

Anne sütü ve emzirme deyince sarımsaktan bahsetmeden olmaz. Sarımsak, bebeğinizin iştahını açmasının yanında güvenle kullanabileceğiniz iyi bir antibiyotiktir. Bebeğinizi emzirmeden 1 saat önce 1-2 diş sarımsak yerseniz, bebeğiniz memeyi daha iştahla kapacak, daha uzun süre emerek daha fazla süt içmiş olacaktır. Doğal bir antibiyotik olan sarımsak meme başında oluşan çatlaklar için de faydalıdır.

Emzirme yoluyla bebeğe ilaç geçebileceği için emziren annelerin ilaç kullanımı sınırlıdır. Özellikle de antibiyotiklerin vücuda vermiş olduğu zararlardan dolayı pek çok anne antibiyotik ilaçlarını kullanamamaktadır. Oysaki sarımsak güvenle kullanabileceğiniz doğal bir antibiyotiktir. Kokusunu dert ediyorsanız, maydanoz, karanfil gibi koku giderici bitkilerden faydalanabilir, çiğnemeden doğrudan yutabilir ya da eczanelerde bulabileceğiniz sarımsak tabletlerin

ben de sarmısak yemeye başlasam iyi olcak o zaman kızım çok az emiyor belki biraz daha iştahlı emer cadı

selam kızlar size kısacaiki günümü özetliyeyim okula gittim çok zor baştan bikere söyleyeyim sabah altıda kalkıp oğluma süt sağıyodum 100ml bırakıyodum ama malesef oğlum biberon tutmuyo annemde ağzına sıkıp vermiş neyse çok kalmadan geri geliyodum pazartesi rapor almayı becerirsem alıcam geçmişe baktım herkes aynı anda aynı sorunları yaşıyo benimde sütüm azaldı eskiden oğlum emdikten sonra sıkardım emme bitse bile fışkırıdı ama iki gündür özellikle sol gögsüm resmen sıfırlandı zaten oğlumda çok emiyodu o memeyi meger süt yokmuş yavrum o yüzden yapışıp kalıyodueve geldim yemediğim şey içmediğim şey kalmadı şimdide humana sitile başladım hiçte sevmeme tadını

offf okula BAŞLADIN HAAA ne zor yaaa
zor hemde nasıl ya bu emzirme işi olmasa yada sağdığım sütü oğlum kolaylıkla içse yine sorun değil iki gün 100ml sağdım braktım içmemiş doğru dürüst döküldü gitti güzelim süt annemde mama alın diyo mama kullanmak istemiyorum şimdilik

merhaba lavinya bir şey soracaktım bende öğretmenim iznim 6 ocak yazıyor 6 ocakta mı yoksa 7 ocaktaa mı başlamam gerekiyor.

senin işin zor cnm yaa uyu bari sende onla bir bizimkide düzensizken ben ne zaman uyursa onla bir uyuyordum.

huhu nabersiniz bensiz günler nasıl geçiyor.
iyilik senden ne haber sütümüz bittimi diye telaşlanıp duruyom ben stres yaptıkça hiç olmuyo hep okul yüzünden oldu
ben bu gece nöbetcıyım sanırım saat 1 den berı uyuyor kaldırıyorum uyanmıyor bıle :26:
çok zor melisim işin neyseki evdesin bide çalışsan çok kötü

iyilik senden ne haber sütümüz bittimi diye telaşlanıp duruyom ben stres yaptıkça hiç olmuyo hep okul yüzünden oldu

çok zor melisim işin neyseki evdesin bide çalışsan çok kötü

stres yapma cnm ya hatta düşünme bile. düşünmek bile etkiliyor. yeri geliyor ben hiçbişe yiyip içmiyorum genede sütüm oluyor. şunu yedim bunu içtim sütüm çoğaldımı die de düşünmeyin normal yemenize devam. :) ben önüme ne gelirse yiyom gaz yapçakmı die düşünmüom bile :) gerçi hiç sağmadım ne kdr sütüm var bilmiomda :)

Apartmandan biri aşure getirdi kim olduğunuda bilmiyorum apartmandan mı gerçi onuda bilmiyorum normalde tanımadığım insanın yaptığını yiyemem ama bunu bi güzel yedim ve oğlumdan fırsat bulup yapamadığım aşurayi yarın yapmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…