ohh ne ala memleketbenimde arkadaşım geldiğinde sabah o baktıydı ben uyuduydum :)
hehehhe onunda 4 yasında kızı var cok yaramaz ne olucka bakalım o zaten sabaha anca uyuyor alısık
evet ben vermiştim o tarifi iyi hatırlattın yapayımkızlar biz ilk zamanlarda epey araştırdık bu konuyu.. sağmak göğüs ucunuda büyütüyormuş süt bezlerini de çalıştırdığı için uyarıp dahha fazla süt ürettitiyormuş.. ama benim gibi üşenmezseniz tabi..
burada birisi loveliye buğday çorbası tarifi vermişti, onu yapacağım ben de bugün.. buğdayı haşladım az önce.. aşure de sanırım buğdaydan dolayı artırıyor sütü..
çok zor ya bide okuldan gelip ev topluyomevet canım valla işe nasıl gıderdım bılmıyorum
kesinlikle haklısın ben oldumu olmadımı dedkçe olmuyo takmazsam kafaya taş gibi oluyo memişlerstres yapma cnm ya hatta düşünme bile. düşünmek bile etkiliyor. yeri geliyor ben hiçbişe yiyip içmiyorum genede sütüm oluyor. şunu yedim bunu içtim sütüm çoğaldımı die de düşünmeyin normal yemenize devam. :) ben önüme ne gelirse yiyom gaz yapçakmı die düşünmüom bile :) gerçi hiç sağmadım ne kdr sütüm var bilmiomda :)
Gece gündüzü karıştırmış sizin yumurcaklar inşallah kısa zamanda düzelirler yoksa sizin için çok zor kızlar..
bende bugün gittim derse girmeden geldim...pazartesi rapor alıcam...bakaılm en fazla bir kere de 10 günlük veriyolarmış...artık 10-10 1.dönemi kapatcam...2.dönem de artık ücretsiz izin..selam kızlar size kısacaiki günümü özetliyeyim okula gittim çok zor baştan bikere söyleyeyim sabah altıda kalkıp oğluma süt sağıyodum 100ml bırakıyodum ama malesef oğlum biberon tutmuyo annemde ağzına sıkıp vermiş neyse çok kalmadan geri geliyodum pazartesi rapor almayı becerirsem alıcam geçmişe baktım herkes aynı anda aynı sorunları yaşıyo benimde sütüm azaldı eskiden oğlum emdikten sonra sıkardım emme bitse bile fışkırıdı ama iki gündür özellikle sol gögsüm resmen sıfırlandı zaten oğlumda çok emiyodu o memeyi meger süt yokmuş yavrum o yüzden yapışıp kalıyodueve geldim yemediğim şey içmediğim şey kalmadı şimdide humana sitile başladım hiçte sevmeme tadını
nerelerdesin kız sen?Slm kızlar
nasılsınız? nasıl gidiyor?
iyiyiz ece sen de yoksun hayırdır...huhu nabersiniz bensiz günler nasıl geçiyor.
gece gene nöbettesin yani...allah kolaylık versin tatlım...ben bu gece nöbetcıyım sanırım saat 1 den berı uyuyor kaldırıyorum uyanmıyor bıle :26:
evet ben vermiştim o tarifi iyi hatırlattın yapayım
çok zor ya bide okuldan gelip ev topluyom
kesinlikle haklısın ben oldumu olmadımı dedkçe olmuyo takmazsam kafaya taş gibi oluyo memişler
bende bugün gittim derse girmeden geldim...pazartesi rapor alıcam...bakaılm en fazla bir kere de 10 günlük veriyolarmış...artık 10-10 1.dönemi kapatcam...2.dönem de artık ücretsiz izin..
nerelerdesin kız sen?
iyiyiz ece sen de yoksun hayırdır...
gece gene nöbettesin yani...allah kolaylık versin tatlım...
birkerede 20 de verebiliyolar canım 10 sa ben yandımhehe evet takmaoff acaip uykum war benimmmm
birkerede 20 de verebiliyolar canım 10 sa ben yandım
melisesra benm kızda aynı senin oğluş gibi
gece uyumuyo gündüz uyuyo
sabah 8 de uyudu 3 e kadar emmek için bile uyanmadı
sonra 2 saat uyanık kaldı uyudu uyuyuş o uyuyuşş
eywah kıskanmasınbenim arkadaşın 1.5 yaşındaki kızı acaip kıskanmıştı dövcekti bıraksak :)
Gece gündüzü karıştırmış sizin yumurcaklar inşallah kısa zamanda düzelirler yoksa sizin için çok zor kızlar..
bende bugün gittim derse girmeden geldim...pazartesi rapor alıcam...bakaılm en fazla bir kere de 10 günlük veriyolarmış...artık 10-10 1.dönemi kapatcam...2.dönem de artık ücretsiz izin..
nerelerdesin kız sen?
iyiyiz ece sen de yoksun hayırdır...
gece gene nöbettesin yani...allah kolaylık versin tatlım...
canım benim kız 1 hafta öncesine kadar gece 2 kere kalkıp emip uyuyordu..ama şimdi gece 12 de bi uyanıyor sabah 10-11 e kadar uyanık...sizin afacanlarda hiç 11-12 saat uyanık kaldığı oluyor mu? doktor normal dedi ama bi bebek 11 saat nasıl uyamadan durabilir mi???valla kızlar nasıl ayırt ettırıcem bılmıyorum dun gunduz uyutmadım gece uyudu bugunde uyandıramıyorum uyıtmıcaktım ama emmeye bıle zor kaldırdım
epack benımkı dogdugundan berı boyle yaramaz
kızlar sız uytuyormusunuz gunduzlerı
benimbugün öle dediler m.eğitimde.....ama bende tam bilmiyorum...pazartesi öğrenicez artık....
canım sen galiba istanbuldasın havalar kapalı bugünlerde gündüz uyuması normal benimkide hava kapalı olunca uyuyo paso ama geceleri ışıkta yatırmaya çalışma ben ışığı kapatıyorum artık alışmış ışık kapanınca gece uykusu olduğunu biliyo sen geceleri ışığı açık mı tutuyonvalla kızlar nasıl ayırt ettırıcem bılmıyorum dun gunduz uyutmadım gece uyudu bugunde uyandıramıyorum uyıtmıcaktım ama emmeye bıle zor kaldırdım
epack benımkı dogdugundan berı boyle yaramaz
kızlar sız uytuyormusunuz gunduzlerı
canım benim kız 1 hafta öncesine kadar gece 2 kere kalkıp emip uyuyordu..ama şimdi gece 12 de bi uyanıyor sabah 10-11 e kadar uyanık...sizin afacanlarda hiç 11-12 saat uyanık kaldığı oluyor mu? doktor normal dedi ama bi bebek 11 saat nasıl uyamadan durabilir mi???
yok canım saat 10 11 gıbı kapıyorum ısıgı ama gecelambasını takıyorumbenim
canım sen galiba istanbuldasın havalar kapalı bugünlerde gündüz uyuması normal benimkide hava kapalı olunca uyuyo paso ama geceleri ışıkta yatırmaya çalışma ben ışığı kapatıyorum artık alışmış ışık kapanınca gece uykusu olduğunu biliyo sen geceleri ışığı açık mı tutuyon
canım benim sıpa az ışık olsada uyumuyo çok ilginç bende kapıyom ışıkları sokak lambasının ışığı biraz aydınlatıyo bide öyle dene bakarsın işe yarar ama bence zamanla düzelir de olan sana olur bu aradayok canım saat 10 11 gıbı kapıyorum ısıgı ama gecelambasını takıyorum
yok canım saat 10 11 gıbı kapıyorum ısıgı ama gecelambasını takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?