2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

melisesra benm kızda aynı senin oğluş gibi
gece uyumuyo gündüz uyuyo
sabah 8 de uyudu 3 e kadar emmek için bile uyanmadı
sonra 2 saat uyanık kaldı uyudu uyuyuş o uyuyuşş

evet ben vermiştim o tarifi iyi hatırlattın yapayım
evet canım valla işe nasıl gıderdım bılmıyorum
çok zor ya bide okuldan gelip ev topluyom
kesinlikle haklısın ben oldumu olmadımı dedkçe olmuyo takmazsam kafaya taş gibi oluyo memişler

Gece gündüzü karıştırmış sizin yumurcaklar inşallah kısa zamanda düzelirler yoksa sizin için çok zor kızlar..

vlla karıştırdı nevyas yaa
ama benm kız şu 2. ay aşısı olana kadar düzgündü
aşımızı olsu toplam 3 tane kızım ogünden beri geceleri uyumuyo
annemlere geldim bu yüzden o bakıyo geceleri de ben dinleniyorum biraz

bende bugün gittim derse girmeden geldim...pazartesi rapor alıcam...bakaılm en fazla bir kere de 10 günlük veriyolarmış...artık 10-10 1.dönemi kapatcam...2.dönem de artık ücretsiz izin..
Slm kızlar
nasılsınız? nasıl gidiyor?
nerelerdesin kız sen?
huhu nabersiniz bensiz günler nasıl geçiyor.
iyiyiz ece sen de yoksun hayırdır...
ben bu gece nöbetcıyım sanırım saat 1 den berı uyuyor kaldırıyorum uyanmıyor bıle :26:
gece gene nöbettesin yani...allah kolaylık versin tatlım...

hehe evet takma off acaip uykum war benimmmm
birkerede 20 de verebiliyolar canım 10 sa ben yandım

melisesra benm kızda aynı senin oğluş gibi
gece uyumuyo gündüz uyuyo
sabah 8 de uyudu 3 e kadar emmek için bile uyanmadı
sonra 2 saat uyanık kaldı uyudu uyuyuş o uyuyuşş

eywah kıskanmasın benim arkadaşın 1.5 yaşındaki kızı acaip kıskanmıştı dövcekti bıraksak :)

Gece gündüzü karıştırmış sizin yumurcaklar inşallah kısa zamanda düzelirler yoksa sizin için çok zor kızlar..

valla kızlar nasıl ayırt ettırıcem bılmıyorum dun gunduz uyutmadım gece uyudu bugunde uyandıramıyorum uyıtmıcaktım ama emmeye bıle zor kaldırdım
epack benımkı dogdugundan berı boyle yaramaz
kızlar sız uytuyormusunuz gunduzlerı

canım benim kız 1 hafta öncesine kadar gece 2 kere kalkıp emip uyuyordu..ama şimdi gece 12 de bi uyanıyor sabah 10-11 e kadar uyanık...sizin afacanlarda hiç 11-12 saat uyanık kaldığı oluyor mu? doktor normal dedi ama bi bebek 11 saat nasıl uyamadan durabilir mi???

bugün öle dediler m.eğitimde.....ama bende tam bilmiyorum...pazartesi öğrenicez artık....
benim
canım sen galiba istanbuldasın havalar kapalı bugünlerde gündüz uyuması normal benimkide hava kapalı olunca uyuyo paso ama geceleri ışıkta yatırmaya çalışma ben ışığı kapatıyorum artık alışmış ışık kapanınca gece uykusu olduğunu biliyo sen geceleri ışığı açık mı tutuyon

11 12 mı heheh benımkı ıkı gun once tam 17 saat uyanıktı genelde hep boyle gecelerı

yok canım saat 10 11 gıbı kapıyorum ısıgı ama gecelambasını takıyorum

beklenen misafirimde geldi regl oldum dün ama ilinçtir çok olmuyo oysa ben çok olur diye bekliyodum tam 3 ay sonra oldum gün şaşmadı bide benim ağrım çok olurdu oda olmadı normal doğumda yapmadım hayret

yok canım saat 10 11 gıbı kapıyorum ısıgı ama gecelambasını takıyorum
canım benim sıpa az ışık olsada uyumuyo çok ilginç bende kapıyom ışıkları sokak lambasının ışığı biraz aydınlatıyo bide öyle dene bakarsın işe yarar ama bence zamanla düzelir de olan sana olur bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…