canım benim sıpa az ışık olsada uyumuyo çok ilginç bende kapıyom ışıkları sokak lambasının ışığı biraz aydınlatıyo bide öyle dene bakarsın işe yarar ama bence zamanla düzelir de olan sana olur bu arada
inanmıyorum 17 saat nasıl dayandın ben bayılıyorum 11 saate:))) bide profil resmine bayıldım gece nöbeti
eşim geldı bende cıkıyorum arkadaşıma goturcek benı gıdıyımde bıraz stres atıyım p.tesı gorusuruz kıslar
canım benim 15 aralıktı müd yard 16 sında gel dedi demek 15 dede izinli sayılıyom
o zaman 100ccyi böl diğer kısmın annen buzluğa atsın lazım olunca çözdüürürzor hemde nasıl ya bu emzirme işi olmasa yada sağdığım sütü oğlum kolaylıkla içse yine sorun değil iki gün 100ml sağdım braktım içmemiş doğru dürüst döküldü gitti güzelim sütannemde mama alın diyo mama kullanmak istemiyorum şimdilik
canım geçen bir programda dinledim kaliteli süt yok diyor ,
yani yedikllerimiz sütün kalitesini artırmıyormuş miktarını artırıyormuş
ve iyi beslenmemiz bizim içinmiş.yani bebek emdiği için bizden vitamin mineralleri çekiyor biz güçsüz kalıyormuşuz onun için ii beslenmek gerekirmiş...mantıklı geldi
ben varımmm ececimmm
kızlar anne sutu 3 gun buzdolabında kalabııyor dokmeyın sutlerı 3 saat ıse dısarda oda sıcaklıgında beklıyebılır
slm kızlar. ecrin slayt işi ne oldu tam takip edemedim. bizim yapmamız gerkeen bişey var mı
kimse bişey demedi bende başlamadım hiç.
Cimrinin ,, Küçük Oğlu Gelip Babasına:
"Baba Bana Çok Acele 50 Lira Lazım" Demi...ş.......
...
Cimri: " Ne, 40 Lira Mı... ?
......
Ne Yapacaksın 30 Lirayı ?
20 Lira Neyine Yetmiyor ?
Al Sana 10 Lira..." Diyerek Cebinden Çıkardığı 5 Lirayı
Uzatmış Oğluna.
Çocuk Gülerek, "Böyle Yapacağını Bildiğim İçin 50 Lira
Demiştim.
Aslında 5 Lira İşimi Görüyordu" Demiş.
Cimri Şaşırmış Gibi:
"Bak Sen Hele! Sahte Para Vermesek Kazık Yiyecektik " x))
cok güzel fikra bende benim kizi banyo yaptirdim uyutmamak icin ugrastim yatti artik bende süt sagma makinasi almadim gerek hic olmadi ne bilim benim kiz arkadas makinayla sagdi sonra sütü kesilince kokrtum gerek duymadim. ben gecelri kizi uyku arasinda meme veriyorum cuk cuk cekiyor. o zaman gündüzde sütüm gelyior ama bazen yumsacik bile olsa gögsüm süt gelyior simdi allaha sükür gelyior. kizlar yarin artik komsular asure dagitir canim öyle bir cekyiorki sormayin gitsin cok özlemissimacaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?