2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

inşlallah duzelır cok kucuk daha sokak lambası pek aydınlatmıyor oyuzden gece lambası yakıyorum bakalım uyıcakmı bu gece

ben gideyim kızlar çok güzel börek yaptım yanınada bol salata yapayım yarında temizlik yapacam puffffffffff evden elini çekersen iki günde pislik götürüyo kendinize iyi bakın

o zaman 100ccyi böl diğer kısmın annen buzluğa atsın lazım olunca çözdüürür

aynı şey zaten...çoğu vitamin vücutta depolanmıyor, yiyeceksinki vitamini alacaksın...yoksa vücuduna vitamin mineral gökten yağmıyo öyle olsa yemek yememize gerek kalmazdı zaten...

biz vitamin mineral alıcaz ki oda bebeğe gidecek...yani kaliteli süt dedikleri bizim kaliteli(vitamin mineralden zengin) beslenmemiz...

kızlar anne sutu 3 gun buzdolabında kalabııyor dokmeyın sutlerı 3 saat ıse dısarda oda sıcaklıgında beklıyebılır

kızlar anne sutu 3 gun buzdolabında kalabııyor dokmeyın sutlerı 3 saat ıse dısarda oda sıcaklıgında beklıyebılır

dondurucuda da depo edebilirsiniz...3-6 ay arası saklanabiliyo....ben dondurucuyada atıyorum...hasta falan olursam o zaman emzirmiyorum, depodan veriyorum oğlumda da öyle yapmıştım...

slm kızlar. ecrin slayt işi ne oldu tam takip edemedim. bizim yapmamız gerkeen bişey var mı

kimse bişey demedi bende başlamadım hiç.

Cimrinin ,, Küçük Oğlu Gelip Babasına:

"Baba Bana Çok Acele 50 Lira Lazım" Demi...ş.......
...
Cimri: " Ne, 40 Lira Mı... ?
......
Ne Yapacaksın 30 Lirayı ?

20 Lira Neyine Yetmiyor ?

Al Sana 10 Lira..." Diyerek Cebinden Çıkardığı 5 Lirayı

Uzatmış Oğluna.

Çocuk Gülerek, "Böyle Yapacağını Bildiğim İçin 50 Lira

Demiştim.

Aslında 5 Lira İşimi Görüyordu" Demiş.

Cimri Şaşırmış Gibi:

"Bak Sen Hele! Sahte Para Vermesek Kazık Yiyecektik " x))

cok güzel fikra bende benim kizi banyo yaptirdim uyutmamak icin ugrastim yatti artik bende süt sagma makinasi almadim gerek hic olmadi ne bilim benim kiz arkadas makinayla sagdi sonra sütü kesilince kokrtum gerek duymadim. ben gecelri kizi uyku arasinda meme veriyorum cuk cuk cekiyor. o zaman gündüzde sütüm gelyior ama bazen yumsacik bile olsa gögsüm süt gelyior simdi allaha sükür gelyior. kizlar yarin artik komsular asure dagitir canim öyle bir cekyiorki sormayin gitsin cok özlemissim acaba

yidinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…