2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hoşgeldin canım aynen 2 aylıkken birkaçkere rezene verdim aldı şimdi almıyo ama alması gerek ben 15 gün rapor aldıktan sonra bi 15 gün çalışacam mecburen süt bırakacam almazsa açlıktan çatlar

bnde 6 ayda işe baslıcam baska bıberon baslığımı alsak ama annem sen ver hep dıyo alısıcak mecbur diyo işallah alışır

selam kızlarrrrrr

nasılsınız benim kuzu uyuyo 2 saati doldurmasına az kaldı ama uyandırmıycam hegün huyları değişio valla ne enteresan şu bebişlerimiz hee benim kızda emmeyi azalttı çevreyle çok ilgili sürekli izlio kafa hep başka yerde tablolar duvar saati perdeler ki benim perdeler saten bordo çok parlıo ondan bakıo sanırım bide tv izlemeyede başladı zar zor emziriyorum

bnde 6 ayda işe baslıcam baska bıberon baslığımı alsak ama annem sen ver hep dıyo alısıcak mecbur diyo işallah alışır
bende hergün biberon talimi yapıyom azıcık rezene yada geçe çayı vermeye çalışıyom alışsın diye yarın kauçuk başlıklılardan alıcam
selam canım benimkide gözü hep yukarda sürekli yukarıya bakıyo gözü yükseklerde sıpanın

:)) ay çok hoşuma gitti gözü yükseklerdee:))

slm kızlar :) artık bebişler etrafı tanımaya çalışıyorlar :130: evin içinde gezdiriyorum anlatıyorum ona heryeri :86:geçen lambanın düğmesine bastırdım ışıgı kapamak için:86:

kaç gündür bebişten beni elektirik çarpıyorr kızlar öpüyodum çatırdadı yüzüm ..basını oksuyodm bugun yıne çarptıı :) önceleri eşyalardan çarpardı nadir

ii ya 5 dakikada %90 alıyosa sorun yok...mastit nedir bilmiyorum ama geçmiş olsun...umarım bebeğin ishal olmaz...[/QUOTE]

mastit memem kızardı çok acıyo emzirmekte zorlanıyordum ucu yara olmuştu ondan kaynaklanıyor herhalde süt kanallarına ilermiş çok acı verici doğum sancısı gibi bişey

kızlar bebişlere uyusun die verilen bi cay falan var mı?napsam uyumuyoo cıldırcam yaa,uyutuyorum 5 dakikada geri uaynıyo bütün günüm böyle cebelleşmekle geciyo (( acil yardııım lütfeeeeeeeeeen

anason rezene gıbı caylar verıyolar ama bence verme anne sutunden baska bısey bagırsakları hazır degıldır.

slm fıstık anneler benı belkı hatırlamazsınız uzun suredır topıge takılamıyodum rh uygunsuzlugumuz yuzunden antalyaya gıtmıstım annemın yanına oda netı kapattırmıstı o donemde zaten dogumda bıraz sıkıntılıydı bebegımle bırlıkte uzun bı sure hastanede kaldık ama sukur sımdı ıyıyız hepımızın bebıslerı vatana mıllete bızlere hayırlı olsun rabbım uzun omurler versın.gectıgımız gunlerde bcg ve karma asımız yapıldı sanırım bcg asımız tutmadı ufak bı kızarıklıktı sımdı neredeyse gectı bu konuda kesın bılgılerı olan arkadaslar varsa yardımcı olabılır mı

ben kaçar kızlar gidip yemek hazırlayayım bu arada biberon fikirlerinizi yazın sonra gelicem

canım ben dr. Borwns un kini kullanıyom bebek hemşresi tavsiye etmişti çok memnunum. Ben rezene çayi veriyodum öle öle alişti ama 5 10 ml falan şimdi oğluş 100 110 ml mama içiyo sıkıntımız yok ama yine de pek hoşlanmıyo işi biter bitmez diliyle itiyo israr edersem midesi bulanıyo. Sana kolay gelsin:86::86:

slm kizlar oglumun kakasi iki gundur kotu kokuyor,oncedenn koku gelmiyordu,sizin bebelerinkide kokuyormu

Selammm canlarr
nasılsınız.bu gıdısle fazlalık kılolar gıtmeden.yenılerı katlatcak.süt olsun dıye ne buluyorsam yıyorummmmm

ritacım sen hangi marka biberon kullanıyon

canım ben aventin almıştım kullanmadı...sonra gittim eczaneden 10 liraya aldım bebedor cam şişe..ondan içti paşam...1 aydır vermiyodum dün gece çayı verim dedim içmedi gene

aynen ya bir tek ben sanıyodum..emzirmek için karanlık ve sessiz bir yere gidiyorum mecbur..

hep tavana bakıyo yüksekteki şeylere bakıyo şaka bir tarafada bebişlerin çoğu böyle tanıyorlar etrafını yukarıya bakarak

aynen bende hep gözü yükseklerde diyorum:)
şu tv ızlemelerı çok kötu ya bn yasık koyuyom hmn :)
bende hiç baktırmıyorum..zaten tabi bu yaşta diil ama 1 yaşından sonra televizyon allah korusun otizmi tetikliyomuş...

elektirk aldınız yani birbirinizden:))bende anlatıyorum hep ama anlıyo mu bilemicem:)
ii ya 5 dakikada %90 alıyosa sorun yok...mastit nedir bilmiyorum ama geçmiş olsun...umarım bebeğin ishal olmaz...

mastit memem kızardı çok acıyo emzirmekte zorlanıyordum ucu yara olmuştu ondan kaynaklanıyor herhalde süt kanallarına ilermiş çok acı verici doğum sancısı gibi bişey[/QUOTE]

geçmiş olsun...acil şifalar dilerim..
kızlar bebişlere uyusun die verilen bi cay falan var mı?napsam uyumuyoo cıldırcam yaa,uyutuyorum 5 dakikada geri uaynıyo bütün günüm böyle cebelleşmekle geciyo (( acil yardııım lütfeeeeeeeeeen

milupanın rezenesini ver ironic...bişeycik olmaz sakinleşir uyur..

bende onu merak ediyorum bizim ki de sinek ısırığı kadar...yarın bir sorucam doktora...sağlık ocağına götürrsen anlaşılır...
slm kizlar oglumun kakasi iki gundur kotu kokuyor,oncedenn koku gelmiyordu,sizin bebelerinkide kokuyormu

ayy hemde nasl bizim ki hep kokuyor...valla eşimle gece odada bayılıyoruz:)))
Selammm canlarr
nasılsınız.bu gıdısle fazlalık kılolar gıtmeden.yenılerı katlatcak.süt olsun dıye ne buluyorsam yıyorummmmm
bende feyze neler yiyorum neler...hamilelikte almadığım kadar kilo alıcam sanırım:)

Bu arada kızlar yakında ekim 2011 anneleri topiği açılır...onların heyecanları başlar..nerdeyse 1 sene olucak oğlum içime düşeli...vayy be diyor insan...şimdi içerde beşiğinde..bazen hala inanamıyorum bu benim mi diye..binlerce şükür geçiriyorum içimden...ayy çok duygusal oldum ben...neyse lafın kısası eskidik artık biz eskidik:)

ne hoş değil mi birde onlara önerilerde bulunucaz
ocak sonu açılır topik ,
rita ne güzel seninki beşiğinde yatıyor
biz yapışık yaşıyoruz Larayla
hele akşamları çok fena biz odaya çekiliyoruz
sürekli ayakta sallıyorum şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…