2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

tatlım bizim ki de beşikte durmaz da banyo yaptık teyzesi yorulduk yani...allah kolaylık versin canım...napalım sağlıklı sıhhatli olsunlarda...söz konusu bebeklerimizse gerisi teferruat:)))

gülsencim ben kaçıyprum gene mızrdanıyor paşa beyler...babamızda uyumuş yanında..2 oğlum var benim zaten...öpüyorum...

tatlım bizim ki de beşikte durmaz da banyo yaptık teyzesi yorulduk yani...allah kolaylık versin canım...napalım sağlıklı sıhhatli olsunlarda...söz konusu bebeklerimizse gerisi teferruat:)))

bizde banyo yaptık hatta yağ sürüp masaj bile yaptık
ben durumdan şikayetçi de değilim aslında
böyle yapışık yaşamayı seviyorum
ama Lara huzursuz olduğunda kötü oluyorum işte

selam kızlar benim kız 3gündür gene kaka yapmıyodu nurse harveysi aldık vermeye başladım ama sanki etkisi olmadı bugün kızım çok agladı ya yapamıyo diye en sonunda babamıza fitil aldırdıkta yaptı bi rahatladı sormayın sabhtan beri sıkıntıdan uyuyamayan kız şimdi mışıl mışıl uyuyo inşallah bi düzene girer kusmasıda biyandan gına getirdi artık memede uyuyo diye gün boyu emdi durdu gögüslerim acıyo artık neyse yarın görüşürüz artık iyi geceler:81:

benimki yine gündüz gece olayını karıştırdı...günboyu kısa aralıklarla kalktı,çoğunlukla uyudu,şuan nöbetteyiz,bakalım kaçta yatacak...

feci bı bel agrısı kızlar var bende suan ne egılebılıyom ne dogrulabılıyopm ara ara oluyodum ama bugunkı cok şiddetli

selam kızlar...
doktordan geliyoruz ama doktorumuzu göremedik:))acil ameliyata girmiş(
ama ben rapor aldım 20 gün...bugün işitme testimizde vardı makine bozulmuş...şaka gibi oğlumu boşuna götürdüm...öğleden sonra sağlık ocağına mı gitsem diyorum kilo ve aşı tuttu mu diye...zaten bir trafik vardı sabah sabah....aklım çıktı yani kaza yapcam diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…