2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam rita...oh rapor ilaç gibi gelmiştir şimdi oğluşuna da sana da.

aşı tuttumu diye niye kontrol ediyosunuz ki...?

dr aşıyı yaparken bana gösterdi...derinin altına verdi aşı yaptığı yer beyazlaştı, bu aşıyı doğru yaptığımı gösterir dedi...bir buçuk ay sonra orası kabul bağlıycak yara gibi olucak dedi...

size bişey söylemediler mi..?

Günaydın kzılar..

Rapor için gözünaydın rita..Bidaha dr gidemeyiz diyorsan yakındaki bi sağlık ocağından boyunu kilosunu öğrenebilirsin.

Teşekkürler crazy bu aşı tutma olayı benimde kafamda soru işareti bırakmıştı ama sanırım senden başka kimsenin dr bi açıklama yapmadı demek 1.5 ay sonra kabuk bağlıycak bende hergün çocuğun koluna bakıyorum bişey yok acaba tutmadımı diyordum.

selam rita...oh rapor ilaç gibi gelmiştir şimdi oğluşuna da sana da.
öle valla..doktorumdan allah razı olsun...ona ödediğim tüm paralar helal olsun:))

benim iznim 24 aralıkkta bitiyor sonra heyet alıcam 1. dönemi kapatıcam
ben heyeti 2.dönem alıcam...ne kadar alabilirsem artık...Adanadan 1 ay...Ankaradan 1 ay diyoruz ama kısmet arık...sonrasında mecbur ücretsiz izin(

sağlık ocağı bana aşıdan 1 ay sonra gel kontrol edicez dediler...aslında şimdi sinek ısırığı gibi daha kabuk bağlamadı...gerçi 6-8 hafata arası kabuk bağlar diyo nette de...bende kilosuna baktırmak için gitmeyi düşünüyorum gitmişken gösterrim dedim..

Sabah sabah sinirlerim bozuldu banyoya bir girdim şapır şapır su üsttekinin borusumu patladı ne benim banyoya yağmur yağıyor ortalığı toparlayıp çıkıcam söylemeye ama ilgili biriside değil bakalım ne olcak..

slm kızlar
geçmişi okuyamadım 3 gündür de giremiyorum
ne var yok?
ben bebişi uyuttum şu bahsettiğim süt artırıcı çay karışımını içiyorum bakalım işe yarayacakmı

slm kızlar
bende kızcemi uyuttum bakayım dedim
nevyas geçmiş olsun canım kolay gelsin umarım anlayış gösterir hemen yaptırırlar
fadimsacım afiyet olsun canım ne karışımı içiyosun:)

slm kızlar
bende kızcemi uyuttum bakayım dedim
nevyas geçmiş olsun canım kolay gelsin umarım anlayış gösterir hemen yaptırırlar
fadimsacım afiyet olsun canım ne karışımı içiyosun:)

saol tatlım
nasılsın bu arada uzun süredir yazışamadık senle bebiş nasıl?
benim yerime öp onu
canım 1 yemek kaşığı rezene
1ymk kaş papatya
1ymk kaş ıhlamur
1ymk kaş ısırgan
1 çay kaş anason ve 1 tutam tane kimyon
deniyorum bakalım nasıl olacak sütü artırr senin ve bebeğin gazını alıp sakinleştirir demişti geçen bir programda
öpüyorum...

ben raporumu kullanmak istemedim lazım olur diye ikinci dönemde de alabilirsem inşallah alabilirimmm
farklı ilden alabiliyor muyuz rita heyet raporu

kolay gelsin canım
bizde yaşadık aynı şeyi doğum yapıp ertesi gün eve geldiğimde banyoda tadilat vardı
gelen giden oldu ortalık inşaat onu bırak klozet banyodaydı düşünün artık o dikişlerle tuvaletinide tutamıyotsun diğerinede gidemiyordum komşuya gittim geldim düşünün artık çıldırmıştım...

evet canım epey oldu artık eskisi kadar giremiyorum yaa bebişim iyi teyzesi bu aralar gazı var sıkıntı yaşıyoruz biraz senin bebiş nasıl ? öperim yerine canım .. afiyet olsun ayrıca ben rezene aldım milupanın onu kullanıyorum hem bana hem bebege şimdilik sütüm iyi bakalım şu üç ay sonrası gaz olayım ız devam etmez inşş bide sen hangi dr a gidiyon elazıg da cocuk için?

canım maşallah sana ve bebişine
benimkide ii çok şükür canım nurse harveys kullan gaz için gerçekten işe yarıyor rezene sürekli verince alışkanlık yapabilir bebeğin bağırsaklarına ve de aktardan alsana rezene daha doğal
canım ben ilk muhitin beye gidiyordum memnun kalmadım geçen cevdet beye gittik hayat hast. de bizim hastahanede çalışıyordu ordan da tanışıyoruz fena değil
ama ya ben çok şey bekliyorum yada drlar ii değil bilemiyorum birde funda hanımımı denesem diyorum gidenler memnun
, eşimin çocuk dr arkadaşı funda hanıma (hayat hast) yada cevdet bey e gidin demiş
sen kime gidiyorsun?

canım ben ufukta ki ikbal hanım a gidiyorum ilaç olarak zinco vermişti geçen gazı çoktu tekrar gittik nurse verdi .medical de ilk dogum yapınca bakan bi dr vardı erkek ismi aklıma gelmiyo onu begenmedik buna gidiyoruz bakalıım şidilik ilgili davranıyor bide anadlu hast kemal demişlerdi dr olarak onada gitmeyi düşünüyorum eger yeni gitcegin dr dan memnun kalırsan bana özelden ismini yaz canım

Son düzenleme:
ben raporumu kullanmak istemedim lazım olur diye ikinci dönemde de alabilirsem inşallah alabilirimmm
farklı ilden alabiliyor muyuz rita heyet raporu

evet canım başka ilden alabiliyoruz...ocakta yenileniyor ya rapor hakkımız...bu yıldan var benim 25 gün...onu aldım..ocakta gene başalr 40 gün ...aman boşa gitmesin rapor haklarımız:))

tamam tatlım gidersem yazayım..nurse işe yaramadımı?

benim bu aydan 7 günüm var 24 aralıkta iş başı onu kullanıcam geriye kalan kısmı heyet raporu alıcam malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…