- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
selam kızlar...
doktordan geliyoruz ama doktorumuzu göremedik:))acil ameliyata girmiş(
ama ben rapor aldım 20 gün...bugün işitme testimizde vardı makine bozulmuş...şaka gibi oğlumu boşuna götürdüm...öğleden sonra sağlık ocağına mı gitsem diyorum kilo ve aşı tuttu mu diye...zaten bir trafik vardı sabah sabah....aklım çıktı yani kaza yapcam diye...
selam kızlar...
doktordan geliyoruz ama doktorumuzu göremedik:))acil ameliyata girmiş(
ama ben rapor aldım 20 gün...bugün işitme testimizde vardı makine bozulmuş...şaka gibi oğlumu boşuna götürdüm...öğleden sonra sağlık ocağına mı gitsem diyorum kilo ve aşı tuttu mu diye...zaten bir trafik vardı sabah sabah....aklım çıktı yani kaza yapcam diye...
öle valla..doktorumdan allah razı olsun...ona ödediğim tüm paralar helal olsun:))selam rita...oh rapor ilaç gibi gelmiştir şimdi oğluşuna da sana da.
ben heyeti 2.dönem alıcam...ne kadar alabilirsem artık...Adanadan 1 ay...Ankaradan 1 ay diyoruz ama kısmet arık...sonrasında mecbur ücretsiz izinbenim iznim 24 aralıkkta bitiyor sonra heyet alıcam 1. dönemi kapatıcam
aşı tuttumu diye niye kontrol ediyosunuz ki...?
dr aşıyı yaparken bana gösterdi...derinin altına verdi aşı yaptığı yer beyazlaştı, bu aşıyı doğru yaptığımı gösterir dedi...bir buçuk ay sonra orası kabul bağlıycak yara gibi olucak dedi...
size bişey söylemediler mi..?
kolay gelsin tatlım...Sabah sabah sinirlerim bozuldu banyoya bir girdim şapır şapır su üsttekinin borusumu patladı ne benim banyoya yağmur yağıyor ortalığı toparlayıp çıkıcam söylemeye ama ilgili biriside değil bakalım ne olcak..
Sabah sabah sinirlerim bozuldu banyoya bir girdim şapır şapır su üsttekinin borusumu patladı ne benim banyoya yağmur yağıyor ortalığı toparlayıp çıkıcam söylemeye ama ilgili biriside değil bakalım ne olcak..
slm kızlar
bende kızcemi uyuttum bakayım dedim
nevyas geçmiş olsun canım kolay gelsin umarım anlayış gösterir hemen yaptırırlar
fadimsacım afiyet olsun canım ne karışımı içiyosun:)
Sabah sabah sinirlerim bozuldu banyoya bir girdim şapır şapır su üsttekinin borusumu patladı ne benim banyoya yağmur yağıyor ortalığı toparlayıp çıkıcam söylemeye ama ilgili biriside değil bakalım ne olcak..
evet canım epey oldu artık eskisi kadar giremiyorum yaa bebişim iyi teyzesi bu aralar gazı var sıkıntı yaşıyoruz birazsaol tatlım
nasılsın bu arada uzun süredir yazışamadık senle bebiş nasıl?
benim yerime öp onu
canım 1 yemek kaşığı rezene
1ymk kaş papatya
1ymk kaş ıhlamur
1ymk kaş ısırgan
1 çay kaş anason ve 1 tutam tane kimyon
deniyorum bakalım nasıl olacak sütü artırr senin ve bebeğin gazını alıp sakinleştirir demişti geçen bir programda
öpüyorum...
evet canım epey oldu artık eskisi kadar giremiyorum yaa bebişim iyi teyzesi bu aralar gazı var sıkıntı yaşıyoruz birazsenin bebiş nasıl ? öperim yerine canım .. afiyet olsun ayrıca ben rezene aldım milupanın onu kullanıyorum hem bana hem bebege şimdilik sütüm iyi bakalım şu üç ay sonrası gaz olayım ız devam etmez inşş bide sen hangi dr a gidiyon elazıg da cocuk için?
canım maşallah sana ve bebişine
benimkide ii çok şükür canım nurse harveys kullan gaz için gerçekten işe yarıyor rezene sürekli verince alışkanlık yapabilir bebeğin bağırsaklarına ve de aktardan alsana rezene daha doğal
canım ben ilk muhitin beye gidiyordum memnun kalmadım geçen cevdet beye gittik hayat hast. de bizim hastahanede çalışıyordu ordan da tanışıyoruz fena değil
ama ya ben çok şey bekliyorum yada drlar ii değil bilemiyorum birde funda hanımımı denesem diyorum gidenler memnun
, eşimin çocuk dr arkadaşı funda hanıma (hayat hast) yada cevdet bey e gidin demiş
sen kime gidiyorsun?
ben raporumu kullanmak istemedim lazım olur diye ikinci dönemde de alabilirsem inşallah alabilirimmm
farklı ilden alabiliyor muyuz rita heyet raporu
canım ben ufukta ki ikbal hanım a gidiyorum ilaç olarak zinco vermişti geçen gazı çoktu tekrar gittik nurse verdi .medical de ilk dogum yapınca bakan bi dr vardı erkek ismi aklıma gelmiyo onu begenmedik buna gidiyoruz bakalıım şidilik ilgili davranıyor bide anadlu hast kemal demişlerdi dr olarak onada gitmeyi düşünüyorum eger yeni gitcegin dr dan memnun kalırsan bana özelden ismini yaz canım
tamam tatlım gidersem yazayım..nurse işe yaramadımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?