sağol canım bi araştırayımcanım ben dr. Borwns un kini kullanıyom bebek hemşresi tavsiye etmişti çok memnunum. Ben rezene çayi veriyodum öle öle alişti ama 5 10 ml falan şimdi oğluş 100 110 ml mama içiyo sıkıntımız yok ama yine de pek hoşlanmıyo işi biter bitmez diliyle itiyo israr edersem midesi bulanıyo. Sana kolay gelsin:86::86:
benim oğlum yapmadığında birden yaptığında oluyorslm kizlar oglumun kakasi iki gundur kotu kokuyor,oncedenn koku gelmiyordu,sizin bebelerinkide kokuyormu
canım ben aventin almıştım kullanmadı...sonra gittim eczaneden 10 liraya aldım bebedor cam şişe..ondan içti paşam...1 aydır vermiyodum dün gece çayı verim dedim içmedi gen
aynen ya bir tek ben sanıyodum..emzirmek için karanlık ve sessiz bir yere gidiyorum mecbur..
aynen bende hep gözü yükseklerde diyorum:)
bende hiç baktırmıyorum..zaten tabi bu yaşta diil ama 1 yaşından sonra televizyon allah korusun otizmi tetikliyomuş...
elektirk aldınız yani birbirinizden:))bende anlatıyorum hep ama anlıyo mu bilemicem:)
mastit memem kızardı çok acıyo emzirmekte zorlanıyordum ucu yara olmuştu ondan kaynaklanıyor herhalde süt kanallarına ilermiş çok acı verici doğum sancısı gibi bişey
canım rapor işi iyi olmuş gözün aydınselam kızlar...
doktordan geliyoruz ama doktorumuzu göremedik:))acil ameliyata girmiş(
ama ben rapor aldım 20 gün...bugün işitme testimizde vardı makine bozulmuş...şaka gibi oğlumu boşuna götürdüm...öğleden sonra sağlık ocağına mı gitsem diyorum kilo ve aşı tuttu mu diye...zaten bir trafik vardı sabah sabah....aklım çıktı yani kaza yapcam diye...
Günaydın kzılar..
Rapor için gözünaydın rita..Bidaha dr gidemeyiz diyorsan yakındaki bi sağlık ocağından boyunu kilosunu öğrenebilirsin.
Teşekkürler crazy bu aşı tutma olayı benimde kafamda soru işareti bırakmıştı ama sanırım senden başka kimsenin dr bi açıklama yapmadı demek 1.5 ay sonra kabuk bağlıycak bende hergün çocuğun koluna bakıyorum bişey yok acaba tutmadımı diyordum.
slm kızlar
kızz ben varım daralmayine kimseler yok yafffffffffffffffffff
selam kızlarrrrrrrrrrrr
hoşgeldin nasılsın
tşkler lavinya iyiyim annemlerdeyim 2 hafftadır kızımla keyifler süper yani
sen nasılsın ,_?
aynen öyle canımannem sağolsun 2 haftadır rahatım çokşükürbizde ne olsun canım tek başıma boğuşup duruyom iyi bari annen bakınca sen yatıyosundur
slm kızlar :128:
hoşgeldin balsuratslm kızlar :128:
selam kızlar nasılsınız lavinya canım benim kızda bizim yataga kakasını yapmıştı seninki gene çiş yapmış
ama şu kusma meselesi benimde canımı sıkıyo geçmedi bi türlü bi bakıyorum su gibi bi bakıyıorum kesnik şeklinde şu sıralar bide fazla yapıyo ne üst kalıyo ne etraf habire üstbaş degişiyoruz ne zaman bitecek acaba
selamkızlar sabah bugün berbat bir gündü sağlık ocağına gittim 10 gün rapor aldım neyse adam bir ton laf etti bu ayın 30 da işe başlıyacam iki gün gideceğim benimde 30 günlük rapor hakkım kaldı 2010 yandı neyse 2 .dönemde kendi doktorum 2o+20 veririm dedi .Eve geldim ev darmadağın eşim oğlanı kuçaklamış lavaboya bile gidemedim diyo eeeeeeeee ben ne yapıyorum dedim oğlum çok kustu 1, 2,3 neyse sonuncuda fışkırmış sanki ağzından saçına kadar gelmiş doğru banyoya oysa dün yıkamıştım bide huysuz ev almış başını gidiyo banyodan çıkardım ............ hoop çiş yapmazmı izim yatağın üstüne yerde paspas vardı onun üstüne onları topla paspası banyoda yıkadım yatak örtüsünüda topladım sığarsa makinede yıkayacam çok uzun oldu ama oğlum beni deli etti bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?