2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bu arada unutmadan yazayım

ben wetlew'e mesaj atmıştım iyi misiniz diye, doğumdan sonra hiç görünmedi çünkü.

iyilermiş, oğlum biraz yaramaz nete giremiyorum demiş, herkese de selam söledi.

sağol canım bi araştırayım
slm kizlar oglumun kakasi iki gundur kotu kokuyor,oncedenn koku gelmiyordu,sizin bebelerinkide kokuyormu
benim oğlum yapmadığında birden yaptığında oluyor

geçmiş olsun...acil şifalar dilerim..

milupanın rezenesini ver ironic...bişeycik olmaz sakinleşir uyur..

bende onu merak ediyorum bizim ki de sinek ısırığı kadar...yarın bir sorucam doktora...sağlık ocağına götürrsen anlaşılır...

ayy hemde nasl bizim ki hep kokuyor...valla eşimle gece odada bayılıyoruz:)))

bende feyze neler yiyorum neler...hamilelikte almadığım kadar kilo alıcam sanırım:)[/QUOTE]

canım rapor işi iyi olmuş gözün aydın

nevyas bu aşıya bende pek takılamdımda kızlar merak edince benide merak aldı crazy söylenenin aynısını banada söylediler

selamkızlar sabah bugün berbat bir gündü sağlık ocağına gittim 10 gün rapor aldım neyse adam bir ton laf etti bu ayın 30 da işe başlıyacam iki gün gideceğim benimde 30 günlük rapor hakkım kaldı 2010 yandı neyse 2 .dönemde kendi doktorum 2o+20 veririm dedi .Eve geldim ev darmadağın eşim oğlanı kuçaklamış lavaboya bile gidemedim diyo eeeeeeeee ben ne yapıyorum dedim oğlum çok kustu 1, 2,3 neyse sonuncuda fışkırmış sanki ağzından saçına kadar gelmiş doğru banyoya oysa dün yıkamıştım bide huysuz ev almış başını gidiyo banyodan çıkardım ............ hoop çiş yapmazmı izim yatağın üstüne yerde paspas vardı onun üstüne onları topla paspası banyoda yıkadım yatak örtüsünüda topladım sığarsa makinede yıkayacam çok uzun oldu ama oğlum beni deli etti bugün

selam kızlar nasılsınız lavinya canım benim kızda bizim yataga kakasını yapmıştı seninki gene çiş yapmış
ama şu kusma meselesi benimde canımı sıkıyo geçmedi bi türlü bi bakıyorum su gibi bi bakıyıorum kesnik şeklinde şu sıralar bide fazla yapıyo ne üst kalıyo ne etraf habire üstbaş degişiyoruz ne zaman bitecek acaba

haftaya kalça usg miz var kızlar nasıl çekiliyor ultrasonun biraz anlatırmısınız :) kısamı sürüyor işlem bezin üstündenmi bezi cıkarıpmı çekiliyor yanımızda bişey götürmeme gerek varmı o bakımdan sordum

slm kızlar :128:
hoşgeldin balsurat

hiç sorma canım ama çişte mübarek sanki hortum açmışlar yatak örtüsü kalın ondan yatağın kendisine geçmiş kusmaya gelince hiç sorma delirecem ya evde kusmadık yer bırakmamıştır oğlum kanepe halı bizim yatak ne bileyim üstelik sürekli ya ağız bezi yada önlük takıyorum bide kusmuk lekesi çıkmıyo ben kanepelere örtüde sermiyom

oyyy kıyamam yaaa neyse annesi affet istemeden yapmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…