2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kuzumu kanguruya koyup dışarı çıktık durmadan ağlayan sıpa tulumunu giydirip kanguraya koyunca sustu dışarı çıkmamızla uyudu hala uyuyo kanguruyla yatağa bıraktım mıymıy yatıyo
kanguru dışarda zor olur ağır olur die düşünüyodum ama pek rahatmış

Bende alıcam bi tane eşim artık yeterrrrrrr diycek ama arabayı aldırdım güzel havalarda çıkarız diye bugün hava çok güzel ama o merdivenleri çocuk ve arabayla tek başıma inip çıkmak yemedi hiç olmazsa önüme asar rahat rahat çıkarız..

benımde kızımdan kalma vardı bulamamıstım tekrar almıstım kanguru sonra dıgerinide buldum şimdi iki tane var ve benim oğlum sevmiooooooo binmeyi sıkıntılanıo hemen ..

kanguru cidden rahatmış bence her anneye lazım yüzünü göğsüme doğru koyuyorum yumuluyo mis kokulu uyku :)))
geçen gün evi süpürürken koydum acaip yorulmuştum ozman ama gezerken yorulmadım :))) ozamanda uyumuştu

ayy bugün durmuyo sıpacık...johnny benim babysling var ama hava soğudu kanguruyu bende istiyorum...ne marka aldın sen??

lavinya geldim canım sor..

eşim fıttırcak bi eksiğin bitmedi diye
bende dicem kiiiiiiiiiiiiiiii, gel o zaman sen baaak kolaysaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…