2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kraftınkiler uygun baya.
hadi gözün aydın melisss
bakalım benimkinin tepkisi ne olacak :)))))))))

yavrum kangurunun içinde kaldı 1saat olmuştur heralde o şekilde yatıralı ama mıy mıy şimdi çıkarsam uyanır yemek yapmaya gidicem kesin uyanacak

merhaba kızlar bugun yıne doktordaydık coombs takıbımız vardı kan verdık geldık benım sıpa ıgne konusunda kasarlandı ıyıce aglamadı bıle kanı alınırken aksıne kan alan ablasına agucuklar yapıp kafa salladı bcg asını sordum kızarıklık cok fazla yoktu tutmadımı acaba dıye tutmustur bazı bunyelerde beklenen tepkıler gorulmeyebılır dedı doktorumuz.bıde beslenmesını sordum bu bı cogumuzun kafasını karsıtırıyordu bebek artık buyudugu ıcın emme duzenı degısırmıs bunun yanında sutun kalıtesı de bebek az emermıs ama eskısıne gore bır emme suresınde sutun buyuk bı kısmını alırmıs
bide ben oglumu sunnet ettırmek ıstıyorum buyuyup acısının farkına varmasın ezıyet olmasın dıye csızce nasıl olur

bızımkı benden heveslıymıs ben tasıyacam ama dıyor puhahaha

iyimiiş benimki ben hayatta taşımam utanırım diyo :))
ama kucakta taşıyo hatta enişteme yaa bacanak bebek kucakta çok sempatik oluyoz bütün hatunlar etrafımda dolanıyo demişti onu bebekle bırakıp avm de tek takılıyodum ogün bugündür yanında geziyorum

ben kızımda cok fazla kullanamadım bıraz buyuduklerınde tasıyamıyosun öne doğru agırlık yaptıgında sırtınız agrır ve cocugu kucaga elınızle alırsınız tek iyi yonu kangurunun bebeği o şekılde tutması

canım bende sadece emziriyom ama oldum

bakalım ben de olcak mıyım acaba :)

mezimeee nirde kıs fotoların bakim hemen :)

benim cadı kanguruda bana doğru durmuyor ki, görüşü kapanıyor diye, hatta kucakta taşırken bile dışa dönük tutmak zorundayız, vıy vıy kıvrılıyor hemen döndür beni diye

biz chicconunkini aldık bi dünya para, hiç içime sinmemişti o kadar para vermek eşim zorla aldı, ertesi gün götürcem geri vercem dedim, verdirtmedi de ama güzel (de yine de o kadar paraya değmez)

Chicco You&Me Kanguru Fizyolojik Konfor - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Seçil Esra Satır Moustafa'nın Fotoğrafları | Facebook

erkeklerın en buyuk zevki bebeği kucağına alıp oynatırken bir bayanında aaa ne tatlı şeysin sen adın ne senın kaç yaşında gibi sorular arka arkaya gelir
kızlar kocalarınızı yalnız göndermeyin çocukla

şekerim face,de datlum albümünde

hala gelmedi misafirler 13:40 da birazdan geliyoruz deemişler eşime amannnnnn ne gıcık gelmeyecekseniz niye gelecez diyorsunuz dimi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…