kraftınkiler uygun baya.
hadi gözün aydın melisss
bakalım benimkinin tepkisi ne olacak :)))))))))
bızımkı benden heveslıymıs ben tasıyacam ama dıyor puhahaha
canım bende sadece emziriyom ama oldum
iyimiiş benimki ben hayatta taşımam utanırım diyo :))
ama kucakta taşıyo hatta enişteme yaa bacanak bebek kucakta çok sempatik oluyoz bütün hatunlar etrafımda dolanıyo demiştionu bebekle bırakıp avm de tek takılıyodum ogün bugündür yanında geziyorum
iyimiiş benimki ben hayatta taşımam utanırım diyo :))
ama kucakta taşıyo hatta enişteme yaa bacanak bebek kucakta çok sempatik oluyoz bütün hatunlar etrafımda dolanıyo demiştionu bebekle bırakıp avm de tek takılıyodum ogün bugündür yanında geziyorum
şekerim face,de datlum albümündebakalım ben de olcak mıyım acaba :)
mezimeee nirde kıs fotoların bakim hemen :)
benim cadı kanguruda bana doğru durmuyor ki, görüşü kapanıyor diye, hatta kucakta taşırken bile dışa dönük tutmak zorundayız, vıy vıy kıvrılıyor hemen döndür beni diye
biz chicconunkini aldık bi dünya para, hiç içime sinmemişti o kadar para vermek eşim zorla aldı, ertesi gün götürcem geri vercem dedim, verdirtmedi de ama güzel (de yine de o kadar paraya değmez)
chicco you&me kanguru fizyolojik konfor - e-bebek.com bebeğiniz ve sizin için herşey!
seçil esra satır moustafa'nın fotoğrafları | facebook
erkeklerın en buyuk zevki bebeği kucağına alıp oynatırken bir bayanında aaa ne tatlı şeysin sen adın ne senın kaç yaşında gibi sorular arka arkaya gelir
kızlar kocalarınızı yalnız göndermeyin çocukla
eşim bugun işyerının partısıne gıdıcekmıs
üzülme şekerim alışırsın
benimki hep gidiyo ay toplantısı kokteyli doktorlarla geziler şehir dışı turları haftaya kıbrısa gidicek 1günde değil 1hafta
ama geldiğinde nası trip nası trip tahmin edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?