2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bızımkı aslında gıtmez ama mecbur dansoz cıkıcakmıs sinir oldum

aayy allah iyiliğini versin hiç gülceğim yoktu kız dansöz çıkacağı içinmi mecbur gitsin adamceğiz kafasını dağıtsın
benim kocam gibi çıkıp dansözle oynamasın tatilde 2gün konuşmamıştım sora 6aylık hamile göbeğimle diskoya gidip deli gibi oynamıştım ablamla

yok canım ondan degıl mudur oldugu ıcın mecbur

hahha Allah ıyılıgını versın hahaha

çok güzelmiş canımbiraz tuzlu değilmi fiyatı

biz mutfağa gidios yemek yapmayı öğrensin uykusunu almış nasıl gülüyo her söylediğime aaayyy çıldırcam

Ben de iyiyim kızlar sadece size takılamıyorum özlemişim valla. Ama evde pc olmayınca napıcan işe başlamam da 1 yıl var daha ama ben şimdiden çok sıkıldım ve evde durmakistemiyorum hiç kışın da bebeişle zor oluyor habire habire dışarı . Benim bebiş de yavaş yavaşdaha bir sak,in olmaya başladı . Papatya çayı içmeye başlayalı daha bir sakinleşti sanki ya da tesdüf bilmiyorum. Bir de gece ve gündüz uyurken sadece kollarını bağlıyorum daha güzel uyuyor. Kollar açıkken sıçrıyor ve uyanıyordu.

rita başka şehirden nasıl heyet alıcan canım kocişle aynı kurumdamısınız

15 tatilin bitimninde alıcam canım heyeti...tatilde istediğin yere gidebiliyorsun sonuçta:))tatil bitmeden 2-3 gün önce alıcam...
eşim öğretmen değil canım...devlet memuru...üniversiteler arası kurulda denetçi...

anladım canım ben şimdilik 10 gün aldım ama heyet zor

kollarını nasıl bağlıyorsun ki canım?

galiba sizin yemekleriniz var ben her gün aynı satlerde aynı msj yazıom ^ben yemek yapmaya gideyim^^neyse ben kaçar görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…