bızımkı aslında gıtmez ama mecbur dansoz cıkıcakmıs sinir oldum
hala gelmedi misafirler 13:40 da birazdan geliyoruz deemişler eşime amannnnnn ne gıcık gelmeyecekseniz niye gelecez diyorsunuz dimi ama?
yok canım ondan degıl mudur oldugu ıcın mecburaayy allah iyiliğini versin hiç gülceğim yoktu kız dansöz çıkacağı içinmi mecbur gitsin adamceğiz kafasını dağıtsın
benim kocam gibi çıkıp dansözle oynamasın tatilde 2gün konuşmamıştım sora 6aylık hamile göbeğimle diskoya gidip deli gibi oynamıştım ablamla
bu saatte ne misafiri canım akşam yemeğimi
kızlar merhaba nasılsınız ben geldim
kızlar merhaba nasılsınız ben geldim
bakalım ben de olcak mıyım acaba :)
mezimeee nirde kıs fotoların bakim hemen :)
benim cadı kanguruda bana doğru durmuyor ki, görüşü kapanıyor diye, hatta kucakta taşırken bile dışa dönük tutmak zorundayız, vıy vıy kıvrılıyor hemen döndür beni diye
biz chicconunkini aldık bi dünya para, hiç içime sinmemişti o kadar para vermek eşim zorla aldı, ertesi gün götürcem geri vercem dedim, verdirtmedi de ama güzel (de yine de o kadar paraya değmez)
Chicco You&Me Kanguru Fizyolojik Konfor - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Seçil Esra Satır Moustafa'nın Fotoğrafları | Facebook
biz mutfağa gidios yemek yapmayı öğrensin uykusunu almış nasıl gülüyo her söylediğime aaayyy çıldırcam
rita başka şehirden nasıl heyet alıcan canım kocişle aynı kurumdamısınız
anladım canım ben şimdilik 10 gün aldım ama heyet zor15 tatilin bitimninde alıcam canım heyeti...tatilde istediğin yere gidebiliyorsun sonuçta:))tatil bitmeden 2-3 gün önce alıcam...
eşim öğretmen değil canım...devlet memuru...üniversiteler arası kurulda denetçi...
Ben de iyiyim kızlar sadece size takılamıyorum özlemişim valla. Ama evde pc olmayınca napıcan işe başlamam da 1 yıl var daha ama ben şimdiden çok sıkıldım ve evde durmakistemiyorum hiç kışın da bebeişle zor oluyor habire habire dışarı . Benim bebiş de yavaş yavaşdaha bir sak,in olmaya başladı . Papatya çayı içmeye başlayalı daha bir sakinleşti sanki ya da tesdüf bilmiyorum. Bir de gece ve gündüz uyurken sadece kollarını bağlıyorum daha güzel uyuyor. Kollar açıkken sıçrıyor ve uyanıyordu.
anladım canım ben şimdilik 10 gün aldım ama heyet zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?