canım ailede öyle çok varki doktor ama hepsi özelde çalışıyo halamın oğlu var oda çok uzak bi şehirde aslında yengesi için gelsin üç ay verelim demiş ama kadın gitmedi istesem yardımcı olur amaneyse............allah yardımcımız olsun canım...bende adanada kuzenim doktor numunede...ona güveniyorum bakalım...
yoruldun mu tatlım*neyse ya ben kalkim börek yapıcam ...bugün doğum günüm şöyle güzel bir masa hazırlıcam:))
çok güzelmiş canımbiraz tuzlu değilmi fiyatı
kollarını nasıl bağlıyorsun ki canım?
yoruldun mu tatlım*neyse ya ben kalkim börek yapıcam ...bugün doğum günüm şöyle güzel bir masa hazırlıcam:))
selam geveze anneler oku oku ancak bitirsdim geçmişi 3-4 gündür girememiştim..cumartesi mevlütümüzü atlattık çok şükür..ama ondan sonra 2 gün o kadar huysuz ve uykusuzdıu ki kafayı yedik..bide kaynanam bizde malesef ve herşeye maydanoz..c.tesiden beri sütüm azaldıona çaktırmadan 3 kez mama verdim..emzirirken başımda dikiliyor biraz mıkırdanınca bebiş süt gelmiyo herhalde dedikçe stresten sütüm azaldı..ben uyurken şekerli su vermiş bide uyuz..azıcık ağlasa hemen mama yapalım diyor..ya n,iye böyle yapıyor bunlar bize kafa yedirtmek içinmi..hala bizde cuma gitcek inş.sütüm bugün düzeldi çok şükür..bir an önce gitsin yoksa sütüm gitcekk
canım ailede öyle çok varki doktor ama hepsi özelde çalışıyo halamın oğlu var oda çok uzak bi şehirde aslında yengesi için gelsin üç ay verelim demiş ama kadın gitmedi istesem yardımcı olur amaneyse............
ne oldu ecrinecemmmmmmmmmmmmmmcanımcım
uyumak yordu benii daha doğrusu uyuyamamak.
kızım sabah beri ıkınıo gözler kapalı bende yanında yatıom ıkınırken açıo gözünü bi uyuyamadı. sabahta çok ağladı nedenki
gazı vardır annesi..sıcak havlu yap önce karnına sonrada egzersiz yaptır karnına doğru itir bacaklarını gazı çıksın..sabah bizimkide öyleydi..bolca çıkarttı gazını 2 den beri uyuyor şimdi maşallahh
selam geveze anneler oku oku ancak bitirsdim geçmişi 3-4 gündür girememiştim..cumartesi mevlütümüzü atlattık çok şükür..ama ondan sonra 2 gün o kadar huysuz ve uykusuzdıu ki kafayı yedik..bide kaynanam bizde malesef ve herşeye maydanoz..c.tesiden beri sütüm azaldıona çaktırmadan 3 kez mama verdim..emzirirken başımda dikiliyor biraz mıkırdanınca bebiş süt gelmiyo herhalde dedikçe stresten sütüm azaldı..ben uyurken şekerli su vermiş bide uyuz..azıcık ağlasa hemen mama yapalım diyor..ya n,iye böyle yapıyor bunlar bize kafa yedirtmek içinmi..hala bizde cuma gitcek inş.sütüm bugün düzeldi çok şükür..bir an önce gitsin yoksa sütüm gitcekk
uyumak yordu benii daha doğrusu uyuyamamak.
kızım sabah beri ıkınıo gözler kapalı bende yanında yatıom ıkınırken açıo gözünü bi uyuyamadı. sabahta çok ağladı nedenki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?