2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

allah yardımcımız olsun canım...bende adanada kuzenim doktor numunede...ona güveniyorum bakalım...
canım ailede öyle çok varki doktor ama hepsi özelde çalışıyo halamın oğlu var oda çok uzak bi şehirde aslında yengesi için gelsin üç ay verelim demiş ama kadın gitmedi istesem yardımcı olur amaneyse............

ne oldu ecrinecemmmmmmmmmmmmmmcanımcım

selam geveze anneler oku oku ancak bitirsdim geçmişi 3-4 gündür girememiştim..cumartesi mevlütümüzü atlattık çok şükür..ama ondan sonra 2 gün o kadar huysuz ve uykusuzdıu ki kafayı yedik..bide kaynanam bizde malesef ve herşeye maydanoz..c.tesiden beri sütüm azaldı ona çaktırmadan 3 kez mama verdim..emzirirken başımda dikiliyor biraz mıkırdanınca bebiş süt gelmiyo herhalde dedikçe stresten sütüm azaldı..ben uyurken şekerli su vermiş bide uyuz..azıcık ağlasa hemen mama yapalım diyor..ya n,iye böyle yapıyor bunlar bize kafa yedirtmek içinmi..hala bizde cuma gitcek inş.sütüm bugün düzeldi çok şükür..bir an önce gitsin yoksa sütüm gitcekk

rezene çayı içiyor musun canım hem gaza iyi geliyor hem de süt yapıyor.

birde kendini uyandıran bebiş annelerine tavsiye yüzüstü yatırın kollarını oynatamıyorlar böylece uzun uyuyorlar..bizimki 1 aydır öyle yatıyor maşallah..artık kendilerini kurtarıyorlar merak etmeyin..gece bile öyle yatırıyorum ben..gerçi kusma huyumuz yok ondan içim rahat..en azından gözünüzün önündeyken yüzüstü yatırın uzun uyurlar..

yoruldun mu tatlım*neyse ya ben kalkim börek yapıcam ...bugün doğum günüm şöyle güzel bir masa hazırlıcam:))

uyumak yordu benii daha doğrusu uyuyamamak.

kızım sabah beri ıkınıo gözler kapalı bende yanında yatıom ıkınırken açıo gözünü bi uyuyamadı. sabahta çok ağladı nedenki

kızım sabah beri ıkınıo gözler kapalı bende yanında yatıom ıkınırken açıo gözünü bi uyuyamadı. sabahta çok ağladı nedenki

gazı vardır annesi..sıcak havlu yap önce karnına sonrada egzersiz yaptır karnına doğru itir bacaklarını gazı çıksın..sabah bizimkide öyleydi..bolca çıkarttı gazını 2 den beri uyuyor şimdi maşallahh

sabah açtım altı yaptı biraz sıcak su torbası yaptım koydum sonra ağlamadı ama ıkınmaya devam etti hep. 4 e kdr yataktaydık hep uyusun die ben uyudum o uyumadı

ay canım allah yardımcın olsun, iyi niyetindendir diye düşün boşver, nasıl olsa geçici olarak yanındalar

canım evet sıcak havlu iyi gelebilir, benimkine bi kere yaptım rahatlamıştı

ben de gideyim

misafirim var onlara hazırlık yapayım, dünkü misafirlere yaptığım herşeyi yediler :) bugüne kalmadı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

hoşçakalın kızlar

perşembe müdürümle konuşmaya gidiyorum, ücretsiz izin için konuşcam inşallah istediğim kadar verir

iyi niyetten değil pikecim sırf muhalaefet olmak için tanıyorum ben onu..neyse 3 gün kaldı..
benim minik uyandı kızlar emzirip geliyorum..ecrin sıcak havlu yap karnına sen yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…