2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Bu boya konusu benimde canımı sıkıyor. Kimisi diyor ki,sütten geçiyor kimisi de birşey olmaz diyor.
canıma tak etti ama 1ay sonra röfle yaptırıcam..

bence saç köküne çok fazla değmeden yapılan işlemlerden bişey olmaz:) off emin değilim aslında, boya nasıl süte geçiyor anlamadım ki.. O kadar da değildir herhalde.. Gebeliktekini anlıyorum tamam..ama emzirme döneminde boyatabiliriz herhalde.. Kuaföre gitmek istiyorum artık, kestirip boyatmak ve balyaj yaptırmak istiyorum.. Evde çok bakımsız bir şekilde dolaşıyorum, morali bozuluyor insanın gerçekten..

selam kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkk kötü bişey oldu:84::84:beni milli eğitime şikayet etmişler okulumu değiştirip çok uzak biyere vermişler eşimi milli eğt çağırmışlar rapor aldım diye laf etmişler raporunu iptal etsin gitsin yeni yerinde göreve başlasın demişler çok kötüyüm ya oğluma bakacak kimse yok annem gelemiyecek abimin oğluna bakıyor yengemin annesi bakmam demiş oysa biz ona güvenmiştik kayınvalideyi çağıracaz başka şehirde oda bakamam der durur yok hastayım yok şöyle beceremezde eşimle bir sürü kavga ettik çok ağladım şimdi başım çatlıyo hoş annem baksada tutturmuş mama verelim bende sağdığım sütü vermek istiyom kızlar öyle kötüyümki hiçmi yolunda giden bişey yok bide verdikleri okul tam günmüş ALLAHIM çıldıracam ya

peki bitkisel boya ile mi boyadın? güvenilir bir marka var mı? ben kauförümle gidip konuşacağım belki iyi bir marka vardır sipariş eder vs.. diye düşünüyorum..

bence dert etme hepsi yoluna girer zamanla.. Sağdığın sütü mutlaka depola şimdiden. Bakacak kişi mutlaka sütünü versin. Şöyle düşün benim gibi özel sektörde çalışan bir sürü anne var, ben 6, 5 ta bile çıkabilecek miyim diye düşünüyorum, o kadar yoğun oluyor ki işler.. Bir şekilde ayarlanır hepsi..
Anladığım kadarıyla öğretmensin, o nedenle dersler bitince okulda kalman gerekmiyordur herhalde. Ama özel sektör öyle değil, akşam 6 dan sonra bile toplantılar oluyor ve o toplantıdan çıkman mümkün olmuyor. İş varsa kalacaksın başka çaresi yok..
offf iş hayatı zor Türkiye'de gerçekten, bir yandan anne olmak daha da zor tabi..
O nedenle üzme kendini bence önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması..

çok üzüldüm canım ya tam terslik olmuş inş.en kısa zamanda bir çözüm bulunur üzme kendini fazla herşey olacağına varır unutma

öyle canım haklısında ama oğlum biberon almıyor bide kayınvalide bakıcak bide düşünsene 7 gün 24 saat birlikte olucaz hiç istemiyorum kayınvalide benim gibi bakamaz annem gibide bakamaz insan birine mecbur olunca çok kötü oluyo
çok üzüldüm canım ya tam terslik olmuş inş.en kısa zamanda bir çözüm bulunur üzme kendini fazla herşey olacağına varır unutma
çözüm kayınvalide başka çözüm yok

seninki de mi biberon almıyor( aynen benimki gibi ama bir şekilde alıştırmamız gerek başka çare yok..
kayınvalide ile birlikte yaşamak da zor tabi yani aynı evde kim olursa olsun zor aslında.. kayınvalidenle çok iyi anlaşsan bile zor. en azında kreş yaşına gelinceye kadar dayan bence

cok zor bır durum ya rabbım kolaylık versın.ınsallah hersey yoluna gırer

Darkk canım bende sacımı boyatım röfle yaptırcaktım zararlımıymıs??
Ben oglumdada röfle yaptırdım 2 aylıkdı.hıc arastırmamıstım.bırsey de olmadı

canım çok üzüldüm allahkolaylık versin.

Kızlar gecmısı söyle bır baktımda kangurudan bahsetmıssınız.bızım kıler 3 aylık olcak nerdeyse.kac aya kadar kullanılır kı??
En güzel chıcco nunkıler kullanıslı oluyor.
Ben alcaktım ablam vaz gecırdı.dedı kayıp düsersen bebegın üstüne düsersın.en ıyısı bebek arabası ıle cık dısarı cıkarken dıye.bende ondan korkup vazgectım.

:89:
slmlar lavinya,,öncelikle aynı mesleği yapan biri olarak çok üzüldüm.yalnız pek anlayamadım aylıklı iznin dışında rapor almıştın da onu mu şikayet etmişler

ay canım çok üzüldüm ya

evet almıyo kayınvalide çok mız mız canım bide sürekli kalınca ben sıkılıyorum insan evinde bile rahat edemiyo
cok zor bır durum ya rabbım kolaylık versın.ınsallah hersey yoluna gırer
sağol canım evet çok zor
canım çok üzüldüm allahkolaylık versin.
sağol canım amin
:89:

slmlar lavinya,,öncelikle aynı mesleği yapan biri olarak çok üzüldüm.yalnız pek anlayamadım aylıklı iznin dışında rapor almıştın da onu mu şikayet etmişler
evet canım onu şikayet etmişler
ay canım çok üzüldüm ya

sağol canım hiç bir şey yolunda gitmiyo

eşim bütün faturayı bana kesti niye rapor almışım yokefendim niye müdür yardımcısına ben rapor alıcam demişim tek sorumlusu benmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…