2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ay zor ya allahyardımcın olsun uyanık aglamadan duruyomu barı :)bnde hıc uytmk ıcın zorlmıyom kndı uykusu glınce aglıyo öle yatrıyom suan mememde guluyo hanfendı :)yıcem ya bu yaramazı :)
yok canım şimdi bile zırlıyoo kafayı yememe ramak kaldı ((psikolojim bozuldu resmen ya,cıldırcam (

huhu uykusuz anneler burdamısınız. benim kız uyuyoda ben acıktım ne yesemki

bn bıraz önce doyurdum karnımı bıde bu saatde acıkınca kndıme kızıyom kılo alcm dıye amn boşver ye gıtsın dıyorum :)sanada afiyet olsun evde ne varsa indir mideye süt olsun :)

yok canım şimdi bile zırlıyoo kafayı yememe ramak kaldı ((psikolojim bozuldu resmen ya,cıldırcam (

allah sabır versin 2 gecedir bnmkıde uyumayınca çok sınırlndım kızla kavga edıyom resmen :)gunduz uyumadıgında dısarı cıkın gezın ıyı gelır sanada

bn bıraz önce doyurdum karnımı bıde bu saatde acıkınca kndıme kızıyom kılo alcm dıye amn boşver ye gıtsın dıyorum :)sanada afiyet olsun evde ne varsa indir mideye süt olsun :)

walla adamın göbekle uğraşıom kendim habire tıkınıom. gündüz uyuyoz kızla gecede ertesi güne yemek yapıom bu gidişle süt değil kilo olcak. çok uyuyoruz

allah sabır versin 2 gecedir bnmkıde uyumayınca çok sınırlndım kızla kavga edıyom resmen :)gunduz uyumadıgında dısarı cıkın gezın ıyı gelır sanada
ben de kavga ediyorum yaa,bi ters bişiy yapcam die korkuyorum ciddden sinirlerim harap oldu yaa ((dısarı cıkamıyoruz hem soguk hem de bebek arabası sğrebileceğim bi yer de yok

ben de kavga ediyorum yaa,bi ters bişiy yapcam die korkuyorum ciddden sinirlerim harap oldu yaa ((dısarı cıkamıyoruz hem soguk hem de bebek arabası sğrebileceğim bi yer de yok

cıkablseydın bıraz toparlndın işllah uyur duzelır bnde drmadıgı zamn netden kuran dınletıyom sakınlesıyo

bnde gunduz uyuyom ya 3 e kadar :)gece uyutmayınca
bizim 4 ü buluo babamız gelioz karpuz kkavun büyür yata yata die dalga geçio bizle
herseyi yaptım cnm,yıkadım da masaj da yaptım yok yok yooookk (

ala ala bi sıkıntısımı var acaba
ne güzel yaa benimki bölük pörcük 6-7 saat uyuyo günde ((

bizimkide bölük pörçük cnm 2 -3 en fazla 4 saatte bir uyanıo. geceleri uzun uyuyo gündüz daha kısa aralıklarla uyanıo.

yok cnm sıkıntısı gezmek istiyoo,24 saatte 6-7 saat o da gece sadece..bebek için az diil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…