yok canım şimdi bile zırlıyoo kafayı yememe ramak kaldıay zor ya allahyardımcın olsun uyanık aglamadan duruyomu barı :)bnde hıc uytmk ıcın zorlmıyom kndı uykusu glınce aglıyo öle yatrıyom suan mememde guluyo hanfendı :)yıcem ya bu yaramazı :)
burdayız kuzum,sen de bizim gibi kafayı ye işte ne güzel :))huhu uykusuz anneler burdamısınız. benim kız uyuyoda ben acıktım ne yesemki
huhu uykusuz anneler burdamısınız. benim kız uyuyoda ben acıktım ne yesemki
burdayız kuzum,sen de bizim gibi kafayı ye işte ne güzel :))
ben yemek bile yiyemiyorum bu cocuk hep üstümde yaaa
bn bıraz önce doyurdum karnımı bıde bu saatde acıkınca kndıme kızıyom kılo alcm dıye amn boşver ye gıtsın dıyorum :)sanada afiyet olsun evde ne varsa indir mideye süt olsun :)
yok canım şimdi bile zırlıyoo kafayı yememe ramak kaldı((psikolojim bozuldu resmen ya,cıldırcam (
bn bıraz önce doyurdum karnımı bıde bu saatde acıkınca kndıme kızıyom kılo alcm dıye amn boşver ye gıtsın dıyorum :)sanada afiyet olsun evde ne varsa indir mideye süt olsun :)
bi etkisi olur mu ki?o kadar dua okuyorum üstüne ama ...nie kafayı yiyim kız aaa :)))
canım kuran dinletsene az nette var.
ben de kavga ediyorum yaa,bi ters bişiy yapcam die korkuyorum ciddden sinirlerim harap oldu yaa
allah sabır versin 2 gecedir bnmkıde uyumayınca çok sınırlndım kızla kavga edıyom resmen :)gunduz uyumadıgında dısarı cıkın gezın ıyı gelır sanada
bi etkisi olur mu ki?o kadar dua okuyorum üstüne ama ...
walla adamın göbekle uğraşıomkendim habire tıkınıom. gündüz uyuyoz kızla gecede ertesi güne yemek yapıom bu gidişle süt değil kilo olcak. çok uyuyoruz
herseyi yaptım cnm,yıkadım da masaj da yaptım yok yok yooookkdene cnm. benimki gece yerinde duramıodu dinlettim sakinleşti uykuya daldı.
olmadı bi yıka. biz banyoda baya duruoz küvetini dolrurup oynatıom sersemlio :)
ne güzel yaa benimki bölük pörcük 6-7 saat uyuyo gündebnde gunduz uyuyom ya 3 e kadar :)gece uyutmayınca
ben de kavga ediyorum yaa,bi ters bişiy yapcam die korkuyorum ciddden sinirlerim harap oldu yaa((dısarı cıkamıyoruz hem soguk hem de bebek arabası sğrebileceğim bi yer de yok
bizim 4 ü buluo babamız gelioz karpuz kkavun büyür yata yata die dalga geçio bizlebnde gunduz uyuyom ya 3 e kadar :)gece uyutmayınca
herseyi yaptım cnm,yıkadım da masaj da yaptım yok yok yooookk(
ne güzel yaa benimki bölük pörcük 6-7 saat uyuyo günde((
ay bu ses cıldırtcak beni,millet nasıl cinnet geciriyomus anladııımm,sabır allahıııııııııımmmmmmmmmmmmmcıkablseydın bıraz toparlndın işllah uyur duzelır bnde drmadıgı zamn netden kuran dınletıyom sakınlesıyo
yok cnm sıkıntısı gezmek istiyoo,24 saatte 6-7 saat o da gece sadece..bebek için az diil mi?bizim 4 ü buluo babamız gelioz karpuz kkavun büyür yata yata die dalga geçio bizle
ala ala bi sıkıntısımı var acaba
bizimkide bölük pörçük cnm 2 -3 en fazla 4 saatte bir uyanıo. geceleri uzun uyuyo gündüz daha kısa aralıklarla uyanıo.
benımkıde 1 de uyandı aglıyor 1 den beri:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?