Kızlar gecmısı söyle bır baktımda kangurudan bahsetmıssınız.bızım kıler 3 aylık olcak nerdeyse.kac aya kadar kullanılır kı??
En güzel chıcco nunkıler kullanıslı oluyor.
Ben alcaktım ablam vaz gecırdı.dedı kayıp düsersen bebegın üstüne düsersın.en ıyısı bebek arabası ıle cık dısarı cıkarken dıye.bende ondan korkup vazgectım.
eşim bütün faturayı bana kesti niye rapor almışım yokefendim niye müdür yardımcısına ben rapor alıcam demişim tek sorumlusu benmişim
selam kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkk kötü bişey oldu:84::84:beni milli eğitime şikayet etmişler okulumu değiştirip çok uzak biyere vermişler eşimi milli eğt çağırmışlar rapor aldım diye laf etmişler raporunu iptal etsin gitsin yeni yerinde göreve başlasın demişler çok kötüyüm ya oğluma bakacak kimse yok annem gelemiyecek abimin oğluna bakıyor yengemin annesi bakmam demiş oysa biz ona güvenmiştik kayınvalideyi çağıracaz başka şehirde oda bakamam der durur yok hastayım yok şöyle beceremezde eşimle bir sürü kavga ettik çok ağladım şimdi başım çatlıyo hoş annem baksada tutturmuş mama verelim bende sağdığım sütü vermek istiyom kızlar öyle kötüyümki hiçmi yolunda giden bişey yok bide verdikleri okul tam günmüş ALLAHIM çıldıracam ya
selam kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkk kötü bişey oldu:84::84:beni milli eğitime şikayet etmişler okulumu değiştirip çok uzak biyere vermişler eşimi milli eğt çağırmışlar rapor aldım diye laf etmişler raporunu iptal etsin gitsin yeni yerinde göreve başlasın demişler çok kötüyüm ya oğluma bakacak kimse yok annem gelemiyecek abimin oğluna bakıyor yengemin annesi bakmam demiş oysa biz ona güvenmiştik kayınvalideyi çağıracaz başka şehirde oda bakamam der durur yok hastayım yok şöyle beceremezde eşimle bir sürü kavga ettik çok ağladım şimdi başım çatlıyo hoş annem baksada tutturmuş mama verelim bende sağdığım sütü vermek istiyom kızlar öyle kötüyümki hiçmi yolunda giden bişey yok bide verdikleri okul tam günmüş ALLAHIM çıldıracam ya
bende chicconunki var bebişim uyurken mutfağa falan gittiğimde kullanıyorum şimdilik memnunum güzel çekiyo
ben kullanıyorum canım ,bizimkisi philips memnunm.
celinesel, artemis kızlar ben de sizle birebir aynı durumdayım.
ben de weewll marka babyphone kullanıyorum, çok memnunum
chicconun hangi modeli artemis?
teşekkürler kızlar..parazit felan yapıyormu peki? inceliyim netten modelleri ben
selam cnm seninki 12 de uyanmıs en azından benimki sabah kalktı hala uyumuyoKim bilir kacda yatıcaz 12de uyndı saat 2
selam cnm seninki 12 de uyanmıs en azından benimki sabah kalktı hala uyumuyo( napsam uyumuyo her yolu denedim,uyuttugumda da yatırıyorum geri uyanıyo ben de tükendim artık uyutmaya ugrasmıyorum bakalım ne zaman pes edicek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?