2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

vallaha ben kullanıyorum ve çok da memnunum tavsiye ederim çınar paşa da çok seviyor orda durmayı hatta bazen evde bile onunla uyuyoruz.

eşim bütün faturayı bana kesti niye rapor almışım yokefendim niye müdür yardımcısına ben rapor alıcam demişim tek sorumlusu benmişim

canım benim çok üzüldüm. ama neden rapor alman sorun oldu anlamadım. bende raporum bitince tekrar alıcam ama bir sorun olmuyor. gerçi öğretmenlikte nasıldır bilemiyorum ama

Merhaba canım bende öğretmenim sen zaten raporlu değilmisin bence gitme raporun var üstünede b psikiyatristten rapor al. Onlar sana gıcıklık yapıyorsa sende onlara yap.

canım üzme kendini...raporunu iptal edeceksin yani..allah kolaylık versin...herşeyin bir hal çaresi bulunur sen merak etme...canım sen hangi şehirdesin?

ayy kızlar lavinyaya üzüldüm...keşke ankarada olsa valla bakarım billa bakarım bebişine..nolcak ki evdeyim zaten...aman ya ne zor şey annelik

ya valla bende üzüldüm ya offff ne zor yaaaaa
o müdür de tamsopalık anlayışsız adam ne olacak sanki kadın keyif yapıyor düşüncesiz ne olacak
selam platincim

hoşbulduk :)) herkes uyuttu mu bebekleri..

kızlar rüya bu aralar çok uzun uyumaya başladı, ben de gündüzleri uyandırıp emziriyorum aç uyumasın diye.. iyi mi ediyorum kötü mü bilemedim.. bazen tüm gün uyanık kalıyor bazen 3-4 saat uyanmadan uyuyor.. ne yapsam??

gündüzleri ben de çok uyumasına izin vermiyorum gece uykusunu etkilemesin diye 3 saati geçirmiyorum ben uyandır bence 3 saat dolunca ki gece uyusun büyüsün

bende chicconunki var bebişim uyurken mutfağa falan gittiğimde kullanıyorum şimdilik memnunum güzel çekiyo

chicconun hangi modeli artemis?

ben kullanıyorum canım ,bizimkisi philips memnunm.

celinesel, artemis kızlar ben de sizle birebir aynı durumdayım.

ben de weewll marka babyphone kullanıyorum, çok memnunum

teşekkürler kızlar..parazit felan yapıyormu peki? inceliyim netten modelleri ben

chicconun hangi modeli artemis?

teşekkürler kızlar..parazit felan yapıyormu peki? inceliyim netten modelleri ben

lafa karıştım ama chicco nun 2010 modeli güzelmiş..arkadaşım çok memnun ben philips kullanmıştım ama bu modelini çok beğendim..cızırtısı yok..arkadaşımda oturduğumda da denedik..iki link var..

Salk Hijyen rnleri| Bebek Gvenlik Ateler | Chicco Analog Bebek Telsizi 2010 Yeni rn, | Chicco Telsiz,bebek gvenligi, | 99,95 TL
Salk Hijyen rnleri| Bebek Gvenlik Ateler | Chicco Audio Dijital Plus Bebek Telsizi (ki Ynl letiim), | Chicco Telsiz,bebek gvenligi, | 229,95 TL
/www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/00071800100000/Default.aspx

canım yaa çokkk üzüldüm rabbim hakkında hayırlısı versin
canını sıkıp sütünüde kaçırma

Lavinya cok üzüldüm ya allahtanda korkmuyorlar ya sankı keyfe aldın uyuzlar...
Bnm kız 2 gundur sabh 6 da yatıyo bnı delı edıyo gunduz uytmım dıyorum aglmktan gözlerden yas getrıyo offf bgn kıyafet aldım kızıma mını etek aldım çok şeker mont aldım panço aldım bayıldım ya 2 gundr gremıyom nete sokakta gezmkten bnm 4 aylık rapor paramda yandı sıkıntıdan kndımı dısarı atdım sırkeT bıde demezmı bızım sucumuz değil offf

Son düzenleme:

ay zor ya allahyardımcın olsun uyanık aglamadan duruyomu barı :)bnde hıc uytmk ıcın zorlmıyom kndı uykusu glınce aglıyo öle yatrıyom suan mememde guluyo hanfendı :)yıcem ya bu yaramazı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…