2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ritacım bizimde yarın 40ımız çıkıyor bakalım bebişlerimizde değişme olacakmı..

nevyascım ya beni facede kabul edermisin üye oldum bende sen onaylıyormussun galiba...

Sağolun kızlar inşallah öyle olur pazartesine kadar bekleyeceğim bende kanama bidaha olursa götürücem doktora..

Bat canım bayadır açamamıştım face akşam gelen isteklerin hepsini onayladım sanırım giriş yapabilirsin..

telaş yapma canım geçecek kanaması göbek bakımı yapıyomusun..
face için teşekkür ederim şimdi bakıyorum sağol..

telaş yapma canım geçecek kanaması göbek bakımı yapıyomusun..
face için teşekkür ederim şimdi bakıyorum sağol..

Doktor göbeği düştükten sonra 2 gün daha alkol ile temizle sonra bırak demişti, bende öyle yaptım.Ama akşam kanamayı görünce alkolle bakım yaptım yine..

Doktor göbeği düştükten sonra 2 gün daha alkol ile temizle sonra bırak demişti, bende öyle yaptım.Ama akşam kanamayı görünce alkolle bakım yaptım yine..

ben babusol diye bi göbek bakımı sprey kullandım ama çok değil sonra kendiliğinden geçti kanama..

bakalım canım..umarım olumlu yönde olur değişimler...size de şimdiden hayırlı olsun canım...

inşallah canım ya sizede hayırlı olsun kırkınız gezmeye çıkacakmısınız..

bide kızlar bebeğiniz kaçgünde bi kaka yapıyo benim kızım 2 3günde bi yapıyo ya kabızlıkmı bu acaba nette okumuştum 2 3günde birde yapsa bu kabızlık anlamına gelmiyomuş sizde durumlar nasıl..

Bizimde kirkimiz bugun gezmeye cikmayiz herhalde Ya bende leke lele kanama hala oluyo sizde devam eden. Varmi acaba

Akşamki göbek kanamasından sonra gece bidaha kanadı oğlumun hemde baya aktı kan apar topar acile koştuk tahlil yapıldı 2 tane çok şükür bişey çıkmadı ama yaktırmamız söylendi birazdan gidip yaktırcaz inşallah canı yanmaz..

geçmiş olsun canım..nyse ki bişey çıkmamış...

gecmis olsun nevyascım.
bizde bugun topuk kanı vermeye gidicez 2. tarama testi 30.10 die yazmışlar canı acıyacak yavrumun :sinifsinif:

neyvascım geçmiş olsun tahlilin temiz çıkmasına sevindim..

bizimde bugün kırkımız babamız gelsin gezmeye çıkacağız ..

demetcim bende kanama değilde akıntı var hala ya neden oluyo acaba...

günaydın kızlar ah ah herkesin dertler ortak...benim kızımda memeye çok düşkün sürekli ağzında olsun istiyor açsa çılgınlar gibi emiyor tok olduğu zamanda öyle ağzında bekletiyor mememde uyumak istiyor birde gündüzleri yatağında güzel uyuyor ama geceleri yaa kucağımda yüzüstü yatıcak yada yanımda uyumak istiyor napıcam bilmiyorum şimdiden alıştı babayı attık artık yanımızdan kızımla yatıyorum alıştırmakta istemiyorum ama napim geceleri yatağında yatmak istemiyor şimdiden alıştı bana...

kızlar bu arada doktor kesilikle ıslak mendil kullanmıycaksın dedi altını temizlerken ben zaten kullanmıyodum doğduğundan beri ya sade suyla yıkıyorum yada pamuğu ıslatıp temizliyorum özellikle kız bebeklerinde kesinlikle kullanılması tavsiye edilmiyor idrar yolu enfeksiyonundan dolayı...

zeytinyağını öneren arkadaşlar zeytinyağına hiç bir işlem yapmadan direkmi kullanıyosunuz..benim kızımın altını pişik yaptı çünkü....hemde hakiki zeytinyağı...

zeytinyağını öneren arkadaşlar zeytinyağına hiç bir işlem yapmadan direkmi kullanıyosunuz..benim kızımın altını pişik yaptı çünkü....hemde hakiki zeytinyağı...

cnm tavada ısıtıp soğuduktan sonra kullanın diolar ama tam nasıl yapmalı bilemiyorum

slm kızlar.
oğlumun gaz probleminden dolayı gece gündüz ayaktayız. napıcağımı şaşırdım. yardım edinnnnnnnn :teselli:

Sağolun kızlar az önce doktordan geldik.Doktor baktı bu tahlilleri temiz şimdi bebeğin canını yakmayalım 5-6 gün bekleyelim kapanabilir dedi akşamki nöbetçi doktordu o direk yaktırın demişti.Şimdilik beklemeye geçtik inşallah kendiliğinden kapanır bu hafta yoksa çok canını yakacaklar kuzumun zaten akşam 2 kez topuğundan kan aldılar ağlaya ağlaya helak oldu yavrum ilk defa gözlerinden yaş aktı ağlarken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…