selam kizlar bugun dr gitim bebegimin kusmasi icin dr bütün testler cok iyi cikti dedi kilo almis bir haftada 150 gr. cok süt ictigi icin ac gözlülügünden kusuyormus yanagindaki kirmizi lekeler anne sütü emmen bebeklerde normalmis disari atmasi söyledi sonrada kizimla disarida gezdik hava güzel diye,
selam kızlar...ben cok yoruldum ya 2 dakika vakit vermiyo oğlum bana,akşam sinirim boşaldı artık aglamaktan içim cıktı...hep üstümde,uyusa bile kucagımda uyuyo,yerine yatırınca dakikasına uyanıyo( tuvalete gidemiyorum,yemek yiyemiyorum esi m gelene dek,su zor içiyorum,kendime ayıracak dakikam bile yok.çok yoruldum,napıcam bilmiyorum..hee bi de gece aglamalrımız cıktı bi de,12-1 gibi baslıyo sabah 5-6 ya kadar aglama nöbeti geciriyo...acayip huysuz bi bebek oldu napicam ben yaaaaaa (((
ben de bazen artık sinirleniyorum cıldırıcak gibi oluyorum :))))) sonra onu öyle masum görünce de kendime kızıyorum napsın cocuk bir derdi var herhalde anlatamıyor ağlıyor diyorum.
haklısınız gecicek ama inanın günde 1 öğün zor yiyorum,su deseniz günde 3 ltre rahat içerken şimdi 3 bardak zor içiyorum(duş almak için uyusun die gözüne bakıyorum,kişisel işlerimi hiç yapamıyorum zaten,nasıl yapcam die kara kara düşünüyorum..40 ı gecince düzeliyo mu bilmem cünkü cevremdekiler 3-4 aya kadar sürer dio,eşim ayrı bi sabırsız avutamıyo 5 dakika dinleneyim desem,oglum agladıkca o daha cok bagırıyo stresim daha cok artıyo,bunaldım ya ((
bez yetişmiyoyu gectim bizimkine de canbebe alt acma yetişmiyo :))aynen iyiki canbebeler var :lepi:
selam cnm,benimki gene memede tek elle ymegi koydum bakim dedim..napiyosun?selam kızlar:)))
benim de ikinci gözümü korkutuyo,istemem diyorum suan:umursamaz:senin de rabbim gönlüne göre versin cnmmerhaba kızlar...topıkınızı yenı gordum..çok zor gunler gecırenler var..
çok haklısınız..ben bunların aynısnı ılk oglumda yasadım...
gecelerı uyumadıgı gıbı gunduz uykularıda 15-20 dk idi..
8 ay boyle surdu..ama ılk 1-2 ayım berbattı..delırcektım sandım o zaman..gercekten zor..yemek yemek su ıçmek mumkun olmuyordu..göğsume yapışıyordu..saatlerce emdıgı oluyordu..
wc ye gıdınce bıle avaz avaz aglıyord..wc bıle hayal olmustu bana..
gecelerıde sabaha kadar uyumuyordu..aglamakta baska tabı..gaz vardı çunku..
komsular hergun "bu gece yıne uyumadı "derdı..
allah yardımcınız olsun arkadaslar..ben ıkıncı bebegı beklıyorum..buyuk oghlum 4 yasında..ve oglum halen uykuyu sevmıyor..
ılk dogumumdan sonra..beek bakmak cok zor ıkıncıyı asla düşünmüyorum demıstım doktoruma..bana gulmustü..sende unutursun..bır bakmıssın ıkıncıye hamılesın demişti..çok haklıymıs..
allaha dua edıyorum bu bebegım uykuyu sevsın..gazsız olsun dıye..
selam cnm,benimki gene memede tek elle ymegi koydum bakim dedim..napiyosun?
canım ya okudum bende öyleydim bugün 40mız çıktı...bugünden sonra umutluyum...40ndan sonra değişir diyolar...inşallah...sende sıkma kendini...çok bunaldığında bebeğinin yüzüne bak ve ne kadar muhteşem bir şeye sahip olduğunu düşün..bebeğin için kendinle gurur duy tatlım...
artik tüm umudumuz 40 ise yariyormu bize en kisa zamanda degisikleri anlatirsin umudumuz olur belki 40 cikinca
Selam kızlar..
Bugün evime döndüm, sabahtan beri eve yerleşmeye çabalıyorum ne var ne yok anneme taşımışız..Halada bitmedi...
Az önce oğlumun altını alırken göbeğinin kanadığını fark ettim çok canım sıkıldı daha öncede kanamıştı k vitamini iğnesi vurmuşlardı, doktor tekrarlarsa gel tahlil yapıcaz demişti hastalık belirtisi olabilir diye.İnşallah öyle bişey değildir..
Selam kızlar..
Bugün evime döndüm, sabahtan beri eve yerleşmeye çabalıyorum ne var ne yok anneme taşımışız..Halada bitmedi...
Az önce oğlumun altını alırken göbeğinin kanadığını fark ettim çok canım sıkıldı daha öncede kanamıştı k vitamini iğnesi vurmuşlardı, doktor tekrarlarsa gel tahlil yapıcaz demişti hastalık belirtisi olabilir diye.İnşallah öyle bişey değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?