Sağolun kızlar az önce doktordan geldik.Doktor baktı bu tahlilleri temiz şimdi bebeğin canını yakmayalım 5-6 gün bekleyelim kapanabilir dedi akşamki nöbetçi doktordu o direk yaktırın demişti.Şimdilik beklemeye geçtik inşallah kendiliğinden kapanır bu hafta yoksa çok canını yakacaklar kuzumunzaten akşam 2 kez topuğundan kan aldılar ağlaya ağlaya helak oldu yavrum ilk defa gözlerinden yaş aktı ağlarken..
slm kızlar.
oğlumun gaz probleminden dolayı gece gündüz ayaktayız. napıcağımı şaşırdım. yardım edinnnnnnnn :teselli:
Sağolun kızlar az önce doktordan geldik.Doktor baktı bu tahlilleri temiz şimdi bebeğin canını yakmayalım 5-6 gün bekleyelim kapanabilir dedi akşamki nöbetçi doktordu o direk yaktırın demişti.Şimdilik beklemeye geçtik inşallah kendiliğinden kapanır bu hafta yoksa çok canını yakacaklar kuzumunzaten akşam 2 kez topuğundan kan aldılar ağlaya ağlaya helak oldu yavrum ilk defa gözlerinden yaş aktı ağlarken..
slm kızlar.
oğlumun gaz probleminden dolayı gece gündüz ayaktayız. napıcağımı şaşırdım. yardım edinnnnnnnn :teselli:
evet canım damlalar işe yaramıyor. rezeneyi bende arada veriyorum ama tedirgin oluyorum acaba iyimi yapıyorum diye??? sıcak havluyu denicem. acı elma yağınıda duymuştum. eşime aldırayım bari... amin canım allah yardımcımız olsun...bizdde de var cnm gaz problemi..valla çocuk deneme tahtasına döndü..sab kullanıyoruz gaz ilacı ama pek faydası yok sanırım..milupanın rezenesini veriyorum bazen sakinleştiriyor..acı elma yağını tavsiye ettiler karnına ve topuklarına masaj yaptık ( 1 damla sadece) ama en güzeli karnına sıcak havlu koymak..o zmn sakinleşip uyuyor..dene bakalım belki size de iyi gelir..Allah yardımcımız olsun..
bizim maşallah pek gaz sorunumuz olmuyor gündüzleri rahatım benama geceleri durmuyoruz hiç. ilk doğdugun da nar suyunu vermiş ablam acaba işe mi yaradı ? aman dilimi ısırıyım
selam hatunlar çok yorgunum çook
kızlarr ben galba emzik vermeye başlıcam kuzuma çünkü beni yalancı emzik olarak kullanıo bugün tam 2 saat boyunca emdi delircektim artık resmen yalancı emzik oldum ama napcam hangi emzik alınır emzik vermek doğrumudur netten bişeler baktım ama kendi raatım için bebeğin diş yapısını süt emme süresini riske atmaya değermi ???
ACİLEN CEVAP BEKLİORUMM NAPCAM ŞAŞIRDIM(
kızlarr ben galba emzik vermeye başlıcam kuzuma çünkü beni yalancı emzik olarak kullanıo bugün tam 2 saat boyunca emdi delircektim artık resmen yalancı emzik oldum ama napcam hangi emzik alınır emzik vermek doğrumudur netten bişeler baktım ama kendi raatım için bebeğin diş yapısını süt emme süresini riske atmaya değermi ???
ACİLEN CEVAP BEKLİORUMM NAPCAM ŞAŞIRDIM(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?