2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

geçmiş olsun canım. umarım kendiliğinden kapanır. bizimkinin göbeği tam haftasında düştü. 2 gün falanda hafif sızıntılar oldu. ağlamasın diye neler yaptık. çok ağlayınca zor kapanırmış. allahım bebişine acil şifalar versin inşallah.

slm kızlar.
oğlumun gaz probleminden dolayı gece gündüz ayaktayız. napıcağımı şaşırdım. yardım edinnnnnnnn :teselli:

kolay gelsin canım, allah yardımcınız olsun

canım geçmiş olsun inşallah kendiliğinden geçer

kızlarr nasılsınızz ben kızımla anlaşma yaptım bir saat uyanma işim var die sözümü dinledi bende o ara ev işi kek vs yaptım misafir gelcek gibi bi his var içimde :)) sizler naptınız bende sabırla kırk çıkmasını bekliorum 21 gündür evdeyim sağlık ocağı dışında hiç çıkmadım kafayı yicemm ama kızımla uğraşmak okadar güselki beni evde tutabilen tekkişi o herhalde:))

slm kızlar.
oğlumun gaz probleminden dolayı gece gündüz ayaktayız. napıcağımı şaşırdım. yardım edinnnnnnnn :teselli:

bizdde de var cnm gaz problemi..valla çocuk deneme tahtasına döndü..sab kullanıyoruz gaz ilacı ama pek faydası yok sanırım..milupanın rezenesini veriyorum bazen sakinleştiriyor..acı elma yağını tavsiye ettiler karnına ve topuklarına masaj yaptık ( 1 damla sadece) ama en güzeli karnına sıcak havlu koymak..o zmn sakinleşip uyuyor..dene bakalım belki size de iyi gelir..Allah yardımcımız olsun..

hastaneye gittik gerek duymadılar tekrar kan almaya. sağlık ocağından almışlardı dedik ayın 22sinde gerek yok oradan aldılarsa dediler. kurtuldu yavrummm acıdan vallahi.. dedesi,bize uğrayın 5dk dedesinin evini görsün demiş gittik,yumurta verdiler evimzie geldik simdide uyuyo kuzum.

slm kızlar
nevyas geçmiş olsun
bat rita 40 ınız çıkıncaKİ DEĞİŞİKLRİ yazn tamammı?????

bizim maşallah pek gaz sorunumuz olmuyor gündüzleri rahatım ben ama geceleri durmuyoruz hiç. ilk doğdugun da nar suyunu vermiş ablam acaba işe mi yaradı ? aman dilimi ısırıyım

ay nevyascım tekrar gecmis olsun canım. cok fena oluyorlar o topuk kanını alırlarken kuzular nasıl aglıyorlar.. o agladı bende agladım geçen alırlarken dayanamadım valla içim gittiiiiiii

evet canım damlalar işe yaramıyor. rezeneyi bende arada veriyorum ama tedirgin oluyorum acaba iyimi yapıyorum diye??? sıcak havluyu denicem. acı elma yağınıda duymuştum. eşime aldırayım bari... amin canım allah yardımcımız olsun...

bizim maşallah pek gaz sorunumuz olmuyor gündüzleri rahatım ben ama geceleri durmuyoruz hiç. ilk doğdugun da nar suyunu vermiş ablam acaba işe mi yaradı ? aman dilimi ısırıyım

narı bende denicektim ama kısmet olmadı:çok üzgünüm: maşallah size. darısı başımıza.

bizdede basladı gaz problemı cok fena bı durum ya uykusunda sancılanıyo ya artık uykusuzluktan cıldırıcam gunduz uyuyamıyom gecede kız uyutmyo söle bı 2 saat uyumayı özledım ya

kızlarr ben galba emzik vermeye başlıcam kuzuma çünkü beni yalancı emzik olarak kullanıo bugün tam 2 saat boyunca emdi delircektim artık resmen yalancı emzik oldum ama napcam hangi emzik alınır emzik vermek doğrumudur netten bişeler baktım ama kendi raatım için bebeğin diş yapısını süt emme süresini riske atmaya değermi ???

ACİLEN CEVAP BEKLİORUMM NAPCAM ŞAŞIRDIM(

canım ben direniyorum vermemek için, ne emzik ne sallama ne ninni, bişeye alışsın istemiyorum ama emzik için iyiymiş diyorlar. bazı doktorlar öneriyor yani, ama hangi tip emzik olmalı, onu bilemiyorum. allah yardımcınız olsun

kizlar ben emzik zor ögretim yoksa beni emip duruyor ve bence cok iyi kesin ögretin derim yoksa disarda sizi rezil eder birde kisa girdik disari cikardiginizda soguk hava yutar gazida cok olur onun icin emzik bence cok iyi bugun biraz daha alisti daha rahat etim misafirleriniz gelip gidincede eve daha rahat edersiniz verin agzina isinizi bitirin acikinca zaten anlarsiniz ben bir kac emzik kulandim en sonunda mam ´markasini tuttu bu benim fikrim kizlar

Ben verdim emzik ve rahatladim cunku benim kuzu emmeyi onu sayesinde ogrendi emme suresinde bi degisiklik yok zaten dr lar gogsunuzde 20 dk tutun diyolar yemek isi keyfe donusmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…