bebklerı hıckırık tutunca ne yapmak gerklı kı bılen var mı.
konak ne kiii ben bilmiyom
canım konak bebeklerin saç derisinde pul pul ince kabuk gibi olan dökülme...
kızlar hıçkırık olduğunda bir iki damla limon suyu verebilirsiniz hemen geçiriyor...
başındaki konak için ise zeytinyağına biraz karbonat koyarak,banyosundan hem önce pamuk yardımıyla başına sürün...biraz bekletip banyosunu yaptırın...
pamukçuk olmasın diye her zaman göğsünüzü temiz tutun,emzirmeden sonra mutlaka emzirip göğüs kreminizi sürün...
geçen komşu kayınvalidemden çocuğu yıkamasını rica etti
indik beraber suyun sıcaklığını dirseğiyle ölçtü ne sıcak ne çok ılık olacak dedi öğrendim termometre yoksa yapılabilir
lovelim benim en çok merak ettiklerimin arasında bu su sıcaklık olayı eyvahedigeldismile ya çok soğuk olursa yada sıcak fisfisfis
kızlar benim şu ana kadar öğrendiklerim az ama genede paylaşayım...göğsünüzü emzirmeden mutlaka sütünüzle ıslatın....ve bol bol zeytinyağı sürün...maşallah göğüslerim yara olmadı....çiğ sebze yememye gayret edin çünkü gaz yapıyor cidden....ve karnınızı çarşafla sarın....korse falan işe yaramıyo..ıslak mendil kullanmıyorum şimdilik...pamuğu ılık suyla ıslatıp temizliyoruz poposunu..üşümesin diye...aklıma geldikçe yazarım..mucks..
oooyyyyyyyyyy ben sana kurban olurum..
hemen yazmışsın canım benim!...
biz de doğuralım, azıcık büüyüsünler hemen toplanalım ankaradakiler.. çok güzel olur değil mi?
:))kız bana kurban olma...evet evet kesinlikle ankara dakiler buluşalım alalım bebeleri..gidelim bir avmye:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?