ne güzel yaa benimki bölük pörcük 6-7 saat uyuyo günde((
ooo mudavinimiz gelmiş :) ben humana i geceler çayı içirdim uyuyor. denemişmiydin cnm çay fln .
işllah bı duzene gırer bn cıkıyım kızlar bnm kı kucagımda uyudu uynırsaa gerı gelırım ...
ben içiriyim diom eşim izin vermiyo ya,,fıttırcam allahım yardım etsinooo mudavinimiz gelmiş :) ben humana i geceler çayı içirdim uyuyor. denemişmiydin cnm çay fln .
bu rezeneli anason cayı var bende ne kadar vermem gerek,son carem artıkben içiriyim diom eşim izin vermiyo ya,,fıttırcam allahım yardım etsin
saat 9 da rezene vermıstım 50 ml
bende gece çayı verdim yıkadım uyo şimdilik bugun gündüz çok ağladı karnını kasa kasa akşam sıçtı rahatladı altını açık bıraktım üstüne bi lat giydirip üstüne battaniyesini örttüm çok hoşuna gitti öyle baya oynadı. sonra çayını içti yıkadım derken zate ayakta uyuyodu :)
ben içiriyim diom eşim izin vermiyo ya,,fıttırcam allahım yardım etsin
karnı tas gıbıya hırıltısıda var bı gecmedi şu burnu
ya ben kucagımda sallıyom da zırt pırt emziriyorum saknleşip uyusun die ama tık yok..gündüz uyumuyo bari gece uyusun die herseyi yapıyoz ama ne inat cocuk yaa uyumuyo..gece de 6-7 saat ama en az 3 kere uyanıyokucagımda uyudu yataga koysam uyanıcak
aa nie izin vermio çocuk rahat rahat uyucak yazık değilmi el kdr bebe eziyet çekio. benimki sakin olduğu halde veriyorum ben rahat uyuusn diye.
cnm ben yatak odasına bi bardağa sıcak su koyuyom içinede bi çay kaşığı vıcks biliosundur belki. sıcak suda erio. kapıyıda örtüom. bir iki günde geçti benim kızın hırıltısı. bide serum fizyolojikmi nedir ondanda damlatıodum. karnınada ılık su torbası yapıp kucağımda tutuom az sonra altını açıp bacaklarını karnına doğru topladım iki üç gaz çıkardı biraz rahatladı ama kakasını yapmadan tam rahatlayamamıştı.
gaz ilacı ve d vitamini veriyorum ya,neymiş efendim kac tane sey veriyomusum bi de onu mu vercekmişim..,tabi ben cekiyorum nasılsa ceremesini..aa nie izin vermio çocuk rahat rahat uyucak yazık değilmi el kdr bebe eziyet çekio. benimki sakin olduğu halde veriyorum ben rahat uyuusn diye.
cnm ben yatak odasına bi bardağa sıcak su koyuyom içinede bi çay kaşığı vıcks biliosundur belki. sıcak suda erio. kapıyıda örtüom. bir iki günde geçti benim kızın hırıltısı. bide serum fizyolojikmi nedir ondanda damlatıodum. karnınada ılık su torbası yapıp kucağımda tutuom az sonra altını açıp bacaklarını karnına doğru topladım iki üç gaz çıkardı biraz rahatladı ama kakasını yapmadan tam rahatlayamamıştı.
bızımkı bugun hıc sıçmadı yaa gunduz hep uyudu:26:
onu damlattıktan sonra aspiratörle cekiyo musun burnundakileri peki?ben öyle yapıorumserum fızyolojık gecırmedıya kac gun oldu
pöff gene uyandı bakıyor bana
ya ben kucagımda sallıyom da zırt pırt emziriyorum saknleşip uyusun die ama tık yok..gündüz uyumuyo bari gece uyusun die herseyi yapıyoz ama ne inat cocuk yaa uyumuyo..gece de 6-7 saat ama en az 3 kere uyanıyo
benimkide gündüzde uyuyo gecede ama gündüz kısa kısa uyuyo az oynuo oynarken yoruluo emziriom uyuyo yatırıom yarım saat bi saate uyanıo. az gezdiriom az dönence az ana kucağı derken gene uyuyo falan :)yorulması lazım yorulmazsa dalamıyo.
ya ben kucagımda sallıyom da zırt pırt emziriyorum saknleşip uyusun die ama tık yok..gündüz uyumuyo bari gece uyusun die herseyi yapıyoz ama ne inat cocuk yaa uyumuyo..gece de 6-7 saat ama en az 3 kere uyanıyo
serum fızyolojık gecırmedıya kac gun oldu
pöff gene uyandı bakıyor bana
gaz ilacı ve d vitamini veriyorum ya,neymiş efendim kac tane sey veriyomusum bi de onu mu vercekmişim..,tabi ben cekiyorum nasılsa ceremesini..
onu damlattıktan sonra aspiratörle cekiyo musun burnundakileri peki?ben öyle yapıorum
ben 2 saat aralıksız gezdiriyorum,konusuyorum onla,oynatıyorum sallıyorum emziriyorum neler yapmıyorum yaa yok yani...pilim bitti artık dayancak gücüm kalmadı..gece de memede uyuyo hep yanımda,zırt pırt aranıyo,tabi ben agzına meme tıkmaktan uyuyamıyorum,bi de yamuk yatmaktan sırt ve bel agrısı bunun yanında sürekli emzirmekten sızlayan göğüs uçları da cabasıbenimkide gündüzde uyuyo gecede ama gündüz kısa kısa uyuyo az oynuo oynarken yoruluo emziriom uyuyo yatırıom yarım saat bi saate uyanıo. az gezdiriom az dönence az ana kucağı derken gene uyuyo falan :)yorulması lazım yorulmazsa dalamıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?