2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben kızıma emziği pekmezle alıştırdım başlarda çok emmiyodu şimdi gazı olduğundan doyduğunu hissetmediği için emziği cokur cokur emiyo hemde ne emme bisinir bi hırsla bizim emziğimiz yurt dışından geldiğiiçin markayı bilmiyorum ama damaklı emziğimizde var onun markası nuk ikisinide emiyo ama daha çok damaksız olanı emiyo gece alt açma meselesine gelince evet altını değiştirince kızım uyanıyor birde bizim kaka problemimiz var iki günde bir yapıyor varmı sizdede bebeği böyle olan ve şu bi kaç gündür yediğini çıkarmaya başladı çok tedirginim bu konuda acaba üşüttümmü bebeğimi farkında olmadan bazı geceler deliksiz uyuyor hiç ağlamıyor ama çoğu zaman iki saatte bir kalkıyorum ağlıyor acıkınca mama veriyorum gündüz süt sağıyorum gece mama veriyorum mama yiyen bebekler çok çabuk hastalanırmış bunu ddüşündükçe mamayı vermek istemiyorum ama sütümde yeterli gelmiyo mama vermek zorunda kalıyorum bizim kırkımız dün çıktı bakalım ne gibi değişmeler olacak bebeğimde inşallah uslu bi çocuk olur..

ben hamileyken çok kilo almadım 4 kilo almıştım 72 kiloydum şimdi 64 kiloyum yani 4 kilo verdim göbeğim var ama çok değil ben sarmadım hiç göbğimi siz sardınızmı sarınca göbek kalmıyomuş..

emziği nedense hemşire ve doktorlar önermiyorlar hastanede söylendiler ama :) ilk günden ağzına tutuşturdu halam çok rahat oluyor emzik mırıldanmaları kesiyor :))

kızlar sizin bebeklerde hapşırık .arada öksürme oluyormu dr olur demişti hemişrelerde...
bir kaç gündür kesik şekilde kusma oluyor genelde emzirmeden sonra sizdede oluyormu kusma herkez normal diyorr birde üşüttüğümdende olurmuş

göbeği ablamda sar dedi bana tülbentle sarıyorum ara ara ama çok kötü terliyorum sarınca cıkarıp atıyorum

sizdede ateş basması terleme oluyormu kızlar :)) logusalık geçene kadar gitmicek sanırım

Bende sab damlayla tutturuyorum ama doktor bize günde 3 kez 5 damla vermişti.Sabah öğle akşam emziğine damlatıyorum öyle 5-10 dakika şapur şupur emiyor.Böyle böyle alışır inşallah diyorum.

Ben sarmadım göbeğimi zaten ameliyat yerim çok acıyordu, ablam bir iki kez sarayım dedi istemedim.17. günde korse giydim oda rahatsız etti bidaha giymedim ama tekrar başlıycam giymeye.Korse giyenler günde kaç saat giyorsunuz acaba devamlı korse zor olur diye düşünüyorum ama.

merhaba kızlar nasılsınız
bende kızımı çıkardım hastaneden çokşükür 2,5 ayı geçtik biz uykular haram bana
emziği bende alıştırmaya çalışıyorum ama hala beceremedim
gaz damlasından nefret ediyobenimki
ama vitamin damlalarını verince yalandıkça yalanıyo

selam kızlarr.. kilolardan bahsetmişsiniz bende eski halime döndüm gibi 3kg fazlam var.kıyafetlerim oluyo kot pantolonlarım vs. biraz göbek var ama oda inermiş daha.zaten bebişle uğraşmaktan,ev işiyle uğraşmktan yerimde durmuyorum veririm daha kilo sürekli ter atıyorum bide.

bende sürekli ter atıyorum eriyorum durdugım yerde kilolar koşuşturmadan gidicek insallhh :)ne güzel 3 kilo kalmıs senin ben 18 kilo almıstım 8 gitti 10 kaldı :)) 56 ile kalmıstım sımdı 66 :))

gaz damlasını ne zaman verdi siz doktorunuz kızlarr?

dogumda hastanede cocuk doktoru eşime ateş ve burun için sprey vermiş elimizde bulunsun die. 1 ay sonrada kontrole çagırmışş.gecen aıle hekimine gittim muayne etti 8 günlükken onlarda anlıyo herseydne :)

bndede ateş basması terleme cok oluyo benım kızda bi sbah bı gece öksürüyo doktor normal dedı arada hapşurmalarıda var doğdugu gunden berı hapsuruyo ama sureklı değil cok sukur
aman usutmesın bızım yawrular:2:

bende sürekli ter atıyorum eriyorum durdugım yerde kilolar koşuşturmadan gidicek insallhh :)ne güzel 3 kilo kalmıs senin ben 18 kilo almıstım 8 gitti 10 kaldı :)) 56 ile kalmıstım sımdı 66 :))

bir yandan kilolari cok takiyorum bir yandan bebegimin cani sag olsun diyorum ama dolabimda disari giderken giyecek kiyafet bulamak cok üzüyor aglam istiyorum

bir yandan kilolari cok takiyorum bir yandan bebegimin cani sag olsun diyorum ama dolabimda disari giderken giyecek kiyafet bulamak cok üzüyor aglam istiyorum

kaç kilo fazlan var canım.bol bol emzir ve yemekten çok suya ağırlık ver.gidiyolar zaten koşturmacadan

bnde 60 la hamile kaldım 82 ıle doğuma gıttım .suan 71 kıloyum 11 kılo fazlam var şu göbüşüm gitse baska bısey istemıyom yaw kan sekerım cok dusuyo galıba emzırmeden sonra cnım tatlı isitiyo sadece ve hiç içmediğim kadra su içiyom kızlar hamileyken bıle okdarsu ıcmezdım :dgidicek işallah bu kılolar hc dert etmeyın

bende emzirirken sususyorum deli gb.

kızlar susamanız normal bol bol içmeliyiz hepimiz.

min 3 lt günde :) benim şişelerim var, ölçe ölçe içiyorum her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…