ben hamileyken çok kilo almadım 4 kilo almıştım 72 kiloydum şimdi 64 kiloyum yani 4 kilo verdim göbeğim var ama çok değil ben sarmadım hiç göbğimi siz sardınızmı sarınca göbek kalmıyomuş..
günaydin kizlar emzik kulanmasini istiyorsaniz cok zor isiniz bende zor alistirdim sab damlasi var bu emzik tuturmak icin en süper yol sab damlasi gazi icin iyi saate 15 damla verebilirsin ama ben emzigine bir kac damla damlatim agzina veriyordum midesini bulandirinca sonra tekrar denyiordum. ben bebegimi tek baktim hic kimseyi istemedim tek olunca daha rahat ediyorum kizimla ilgileniyorum o uyuyunca bende uyuyor ne yapmak istersem onu yapyiordum hava güzel olunca kirkini beklemeden disari cikartiyorum. ben de 60 kg hamile kaldim 76 doguma gitim simdi 67 kilom var ama cok yiyiorum hem süt olsun diye canimda cikolata cok cektigi icin cok yiyiorum hayirlisi bakalim ben baya kilo alcam sanirim
aynen bende çoooooooook yorgunum....
selam hatunlar çok yorgunum çook
selam kızlarr.. kilolardan bahsetmişsiniz bende eski halime döndüm gibi 3kg fazlam var.kıyafetlerim oluyo kot pantolonlarım vs. biraz göbek var ama oda inermiş daha.zaten bebişle uğraşmaktan,ev işiyle uğraşmktan yerimde durmuyorum veririm daha kilo sürekli ter atıyorum bide.
göbeği ablamda sar dedi bana tülbentle sarıyorum ara ara ama çok kötü terliyorum sarınca cıkarıp atıyorum
sizdede ateş basması terleme oluyormu kızlar :)) logusalık geçene kadar gitmicek sanırım
bende sürekli ter atıyorum eriyorum durdugım yerde kilolar koşuşturmadan gidicek insallhh :)ne güzel 3 kilo kalmıs senin ben 18 kilo almıstım8 gitti 10 kaldı :)) 56 ile kalmıstım sımdı 66 :))
bir yandan kilolari cok takiyorum bir yandan bebegimin cani sag olsun diyorum ama dolabimda disari giderken giyecek kiyafet bulamak cok üzüyor aglam istiyorum
bnde 60 la hamile kaldım 82 ıle doğuma gıttım .suan 71 kıloyum 11 kılo fazlam var şu göbüşüm gitse baska bısey istemıyom yawkan sekerım cok dusuyo galıba emzırmeden sonra cnım tatlı isitiyo sadece ve hiç içmediğim kadra su içiyom kızlar hamileyken bıle okdarsu ıcmezdım :dgidicek işallah bu kılolar hc dert etmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?